De forskellige former for Digital Advertising

Home » Online Business » De forskellige former for Digital Advertising

 De forskellige former for Digital Advertising

For tyve år siden, digital reklame var bare en flok bannere en fremtrædende plads på hjemmesider. De var irriterende, du har klikket på en i hver 100, og de blev ofre for “banner blindhed.” I dag, digital reklame er enorme, med mange forskellige typer af online-annoncer bliver produceret på grundlag af målgruppe, website indhold, og opfordring til handling. Men før dykning i omkostningerne, og varierende former, lad os tage et kig på den grundlæggende definition af digital reklame (alias online annoncering).

Grundlæggende Definition

Hvis du ser en reklame på internettet, så det er klassificeret som digital reklame. I virkeligheden er der annoncer på denne meget side, og de fleste andre websteder, du besøger, da de er den primære indtægter driver til internet-virksomheder.

Fra bannerreklamer (herunder rich media bannere) til søgemaskineoptimering (SEO), sociale netværk, e-mail marketing, online klassificeret annoncer, site overtagelser, og selv SPAM, online-annoncering er en af ​​de hurtigst voksende måder at nå et publikum.

Med web nu let tilgængelige på smartphones, har digitale reklamer spredt sig til den mobile platform. Virksomheder bruger millioner af dollars forsøger at finde en måde at reklamere på telefoner uden at skabe en ubehagelig eller forstyrrende oplevelse. Hidtil har den mest populære måde at gøre det været igennem indfødte reklame metoder.

Omkostninger i forbindelse med Digital Advertising

Der er hundredvis af forskellige reklame modeller online, men de fleste falder ind under en af ​​følgende tre kategorier.

Uden tvivl, blev hver annonce, du har set i dag betalt af en af ​​disse metoder:

 • CPA (Cost Per Action) – I denne model hele risikoen falder på udgiveren af annoncen. Annoncøren betaler kun udgiveren, hvis nogen klikker og fuldfører en transaktion.
 • PPC (Pay Per Click) – Den mest almindelige form for online-annoncering, som det påhviler begge parter. Annoncøren betaler, når nogen klikker på annoncen, men de behøver ikke at fuldføre et køb for udgiveren at få betalt. I henhold til denne model, målrettede søgeord er meget vigtig.
 • CPM (Cost Per Mille) – bedre kendt som CPT (Cost Per Thousand), annoncøren betaler for eksponering baseret på besøgende på hjemmesiden og øjne på en annonce. Hvis et websted får to millioner besøgende om dagen, og annoncen ses på 50% af disse sider, så en CPM på $ 2 vil være lig med $ 2000.

Typer af Digital Advertising

For at nævne dem alle ville tage for evigt, men her er nogle af de vigtigste måder at annoncørerne får til forbrugere med en online buy:

 • Bannere annoncer (Disse omfatter skyskrabere, fuld bannere, pladser og knapper.)
 • Adsense (det er de annoncer, der vises til forbrugerne via Google, ved at vise annoncer er relevante for de oplysninger på en side.)
 • E-mail-reklame (og spam)
 • Native Advertising (Dette fortsætter med at vokse og dominere online reklameplads.)
 • Facebook Ads
 • YouTube-annoncer
 • Sponsoreret tweets
 • Website overtagelser
 • Rich Media-annoncer
 • Pop up-reklamer (og pop-unders)
 • Pre-videoannoncer
 • Blogging

Tips til succes i Digital Advertising

Digital annoncering er ikke længere en vittighed. Banner annoncer plejede at være lo ad, og e-mails blev anset for meningsløst og irriterende. Men nu, med alle absorberet i en smart telefon eller digital enhed, reklame der skal gøres her. Og det betyder, at det skal gøres godt, fordi det er mættet.

Her er nogle tips til at sikre din annoncekampagne får en god ROI.

 1. Gør dine kampagner deles
  Uanset hvad du gør, så tænk over konsekvenserne det vil have på de mennesker, der ser det. Vil de elsker det så meget, at de ramte “share” -knappen og sprede ordet for dig? Vil de ønsker, at deres venner og slægtninge til at se det? Vil det “go viral?” En god digital kampagne skal shareability at give et imponerende investeringsafkast. Uden deling, du arbejder for hårdt for at få de klik og konverteringer.
 2. Tror ikke inde i en digital boks
  En digital kampagne er lige præcis det; en kampagne, der lever i den digitale verden. MEN, behøver det ikke at være alt digitalt. Du kan generere videoer eller film stunts, og derefter sætte dem online. Du kan have kampagner, der benytter udendørs, guerilla, og telefon. Så længe kampagnen er bundet sammen med digital, kan det laves i en række forskellige måder.
 3. Analytics er nøglen
  Du er nødt til at overvåge dine digitale kampagner nøje, og være klar til at handle ud fra disse oplysninger og kursus-korrekte på et øjebliks varsel. Hvis nogle dele af din målgruppe er simpelthen ikke reagerer, kanalisere din kampagne penge i områder, der klarer sig godt. Hvis du ser negative reaktioner, og klik falde, sørg for at have en plan klar til at gå.

Problemerne med SPAM

Du uden tvivl kender udtrykket og er endnu mere fortrolige med det faktiske produkt. SPAM er afledt af en klassisk Monty Python sketch, hvor alt på menuen i en lille cafe bestod af spam. Dette bombardement med spam blev synonymt med den måde uopfordrede e-mails bombardere indbakken hos forbrugerne.

Når e-mail marketing var relativt nye, SPAM var udbredt. Imidlertid har anti-spamming love skære ned en masse af denne trafik, med bøder og andre straffe blive disket til de skyldige. Det har ikke stoppet det helt, dog med Spammere bliver mere sofistikerede, og også finde måder forbi anti-spam-filtre. Dette er uønsket post i den digitale verden.

En anden form for SPAM er phishing, som omfatter den onde 419 bedrageri. Men dette går ud over riger for reklame og til noget, der er både meget ulovligt og potentielt livstruende.

Giv Kunder en nem vej at afmelde

Mens om emnet af SPAM, gør alt, hvad du kan for at gøre det let for dine kunder til hurtigt at afmelde din e-mail liste. Selv om det kan synes counter-intuitive, behøver du ikke ønsker at skabe en negativ oplevelse. Gør det nemt at fravælge vil efterlade kunden med et positivt indtryk af dig. De kan meget vel fortsætte med at købe fra dig, selvom de ikke får dine e-mails. På den anden side, hvis du lægger afmeld knappen i 6pt type i midten af ​​en flok lovlig kopi, og få dem til at springe gennem tøndebånd at forlade listen, vil du miste denne kunde til gode.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.