De grondbeginselen van Real Estate Groothandel

Home » Real Estate » De grondbeginselen van Real Estate Groothandel

De grondbeginselen van Real Estate Groothandel

Ik ben hier niet om te blazen onroerend goed te investeren, noch voor mensen dat ze snel rijk in het bedrijf kan krijgen te overtuigen. Echter, er zijn mensen krijgen vrij mooi gecompenseerd investeringen in vastgoed, want er zijn vele manieren om het bedrijf te benaderen. Een manier om te gaan en zelfs te slagen op lange termijn is om een ​​onroerend goed groothandel geworden. Er zijn een aantal echt grote voordelen bij de groothandel vastgoed via de groothandel aan de detailhandel.

  • Je hoeft niet te inventaris te kopen in grote hoeveelheden van de fabrikanten.
  • U hoeft niet te kopen of te huren magazijn ruimte om al die voorraad op te slaan totdat je het verkaveling aan de detailhandel.
  • U hoeft niet vrachtwagens nodig om winkelwagen je inventaris rond.
  • U hoeft geen medewerkers nodig hebben om te tellen, veilig en je inventaris te vervoeren.
  • Je hoeft geen verzekering en werkgever belastingen om dit alles te grote investeringen te dekken.

Uw inventaris is permanent in de locatie, hoeft niet overal worden vervoerd, en je hoeft geen werknemers of zelfs verzekering nodig hebt om uw investering veilig te stellen. Onroerend goed groothandel vereist meestal een gedegen opleiding in de taxatie van onroerend goed, evenals marketing en onderhandelingsvaardigheden. Dat zijn allemaal dingen die je kunt leren.

Dus, wat is vastgoed groothandel? Je wordt de middelste persoon die overeen komt een verontruste of ondergewaardeerd pand met een gelukkige koper. Wie is de koper? In de overgrote meerderheid van de gevallen zal het ofwel een fix & flip investeerder of een lange termijn verhuur belegger.

 Welke waarde leveren jullie, want dat is nodig als je gaat om de winst in dit bedrijf? U brengt uw tijd en vaardigheden bij het lokaliseren ondergewaardeerd eigenschappen, controleren of ze te kopen en ze te verkopen aan uw kopers die niet over hen ook wel bekend zou zijn.

Omdat je verkoopt aan beleggers, de eerste kritische factor in een succesvolle onroerend goed groothandel bedrijf is dat u begrijpt dat ze willen eigenschappen onder hun huidige marktwaarde te kopen.

 De slimme belegger begrijpt dat een succesvolle onroerend goed investeringen begint met een aankoop onder de werkelijke actuele waarde. Met andere woorden, wat winst bestaat het moment dat u de sluiting tafel verlaat.

Met dat in gedachten, uw taak is om te vinden en de controle / aankoop eigenschappen die ver genoeg zijn onder de huidige marktwaarde die u kunt voldoen aan de behoeften van uw kopers en hebben nog ruimte voor de winst in het midden. Als u verkoopt aan een fix & flip belegger, moet je genoeg over de kosten van de renovatie te kennen en te herstellen om te kunnen weten dat het kan worden hersteld en dat de ARV, na reparatie Value, zal nog steeds hoog genoeg zijn voor u en uw koper om geld te verdienen.

Als je verkoopt een verhuur op lange termijn belegger, moet u uw lokale vastgoedmarkt, bevolking demografie, en de vooruitzichten en de huren verhuur begrijpen. Je moet in staat zijn om te berekenen wat uw koper kan krijgen te huur, de kosten voor het onroerend goed, als ze het kopen van contant geld of met behulp van een hypotheek, en wat ze voldoende cash flow zou overwegen.

Ik ga in detail in andere artikelen, maar het ding dat vastgoed maakt groothandel zo verleidelijk is dat je dit alles met zeer weinig of geen geld kan doen uit eigen zak. Met behulp van opdracht contracten, kunt u een woning te controleren door middel van het sluiten met uw koper met slechts een kleine serieus geld storting.

 De winst kan worden verhoogd als u daadwerkelijk contracteren om het pand te kopen en doe een “double-close.” Dit vereist het gebruik van transactionele financiering. Deze transactionele kredietverstrekkers bieden de middelen om de aankoop te sluiten met u als koper, en ze betaald krijgen terug uur of een dag of wat later als je verkopen aan uw koper.

Dat zijn de basisprincipes van de groothandel, en we zullen krijgen in het meer in detail in andere artikelen.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.