De verschillende vormen van Digital Advertising

Home » Online Business » De verschillende vormen van Digital Advertising

 De verschillende vormen van Digital Advertising

Twintig jaar geleden, digitale reclame was gewoon een stelletje banners prominent geplaatst op websites. Ze waren vervelend, je hebt geklikt op een op de 100, en zij werden het slachtoffer van “banner blindheid.” Vandaag, digitale reclame is enorm, met veel verschillende soorten online advertenties wordt geproduceerd op basis van doelgroep, inhoud van de website, en oproep tot actie. Maar voordat het duiken in de kosten, en verschillende vormen, laten we eens een kijkje nemen op de basis definitie van digitale reclame (aka online reclame).

Basis Definitie

Als u een advertentie zien op het internet, dan is het geclassificeerd als digitale reclame. In feite zijn er advertenties op deze zeer pagina, en de meeste andere websites die u bezoekt, want zij zijn de belangrijkste inkomsten driver voor internetbedrijven.

Van banner-advertenties (met inbegrip van rich media banners) Search Engine Optimization (SEO), sociale netwerken, e-mail marketing, online advertenties, website overnames, en zelfs SPAM, online reclame is een van de snelst groeiende manieren om een ​​publiek te bereiken.

Met het web nu beschikbaar op smartphones, heeft digitale reclame verspreid naar het mobiele platform. Bedrijven besteden miljoenen dollars proberen om een ​​manier om te adverteren op telefoons zonder dat een onaangename of storend ervaring vinden. Tot nu toe, de meest populaire manier om dit te doen is door middel van inheemse reclame-methoden.

Kosten in verband met Digital Advertising

Er zijn honderden verschillende reclame-modellen online, maar de meeste vallen onder een van de volgende drie categorieën.

Zonder twijfel, elke advertentie die u hebt gezien vandaag werd betaald door een van de volgende manieren:

 • CPA (Cost Per Action) – In dit model, alle risico’s valt op de uitgever van de advertentie. De adverteerder betaalt alleen de uitgever als iemand klikt en voltooit een transactie.
 • PPC (Pay Per Click) – De meest voorkomende vorm van online reclame als het de taak van beide partijen. De adverteerder betaalt wanneer iemand op de advertentie klikt, maar ze hebben niet om een aankoop te voltooien voor de uitgever om betaald te krijgen. Onder dit model, zoekwoorden zijn van groot belang.
 • CPM (Cost Per Mille) – beter bekend als CPT (kosten per duizend), de adverteerder betaalt voor blootstelling op basis van de bezoekers van de website en de ogen op een advertentie. Als een website krijgt twee miljoen bezoekers per dag, en de advertentie is te zien op 50% van die pagina’s, dan is een CPM van $ 2 zou gelijk zijn aan $ 2000 zijn.

Soorten Digital Advertising

Om ze allemaal te noemen zou een eeuwigheid duren, maar hier zijn enkele van de belangrijkste manieren waarop adverteerders krijgen om de consument met een online kopen:

 • Banners advertenties (Deze omvatten wolkenkrabbers, vol banners, pleinen en knoppen.)
 • Adsense (Dit zijn de advertenties die aan consumenten via Google, door het tonen van advertenties aan de informatie op een pagina relevant is.)
 • E-mail reclame (en SPAM)
 • Inheemse Advertising (Dit blijft groeien en domineren de online advertentieruimte.)
 • Facebook Ads
 • YouTube-advertenties
 • Sponsored tweets
 • website Overnames
 • Rich media-advertenties
 • Pop-up advertenties (en pop-unders)
 • Pre-video-advertenties
 • bloggen

Tips voor succes in Digital Advertising

Digitale reclame is niet langer een grap. Banneradvertenties gebruikt te worden uitgelachen, en e-mails werden zinloos en irritant beschouwd. Maar nu, met iedereen in een slimme telefoon of een digitaal apparaat geabsorbeerd, de reclame moet hier worden gedaan. En dat betekent dat het moet goed worden gedaan, omdat het verzadigd is.

Hier zijn enkele tips om ervoor te zorgen dat uw advertentie campagne krijgt een goede ROI.

 1. Maak uw campagnes gedeeld
  Wat je ook doet, na te denken over de impact die het op de mensen die het zien zal hebben. Zullen ze houden het zo leuk dat ze op de knop “Delen” en het woord voor u? Zullen ze willen dat hun vrienden en familieleden om het te zien? Zal het “go viral?” Een goede digitale campagne moet deelbaar tot een indrukwekkende ROI te bieden. Zonder te delen, je werkt te hard om de klikken en conversies te krijgen.
 2. Denk niet dat in een digitale box
  Een digitale campagne is precies dat; een campagne die leeft in de digitale wereld. MAAR, hoeft het niet allemaal digitaal te zijn. U kunt video’s of film stunts te genereren, en dan zet ze online. U kunt campagnes die outdoor, guerrilla en telefoon gebruiken hebben. Zolang de campagne samen met een digitale is gebonden, kan worden gemaakt in een aantal manieren.
 3. Analytics is de sleutel
  U moet uw digitale campagnes de voet te volgen, en bereid zijn om op te treden op die informatie en natuurlijk-correct op het moment zelf. Als sommige delen van uw doelgroep zijn gewoon niet reageert, kanaliseren uw campagne geld in gebieden die het goed doen. Als je negatieve reacties te zien, en klikken te verminderen, zorg ervoor dat je een plan klaar om te gaan.

De problemen met SPAM

U ongetwijfeld weet dat de termijn en zijn zelfs meer vertrouwd zijn met het werkelijke product. SPAM is afgeleid van een klassieke Monty Python sketch waarin alles op het menu in een klein cafe bestond uit spam. Dit bombardement met Spam synoniem geworden met de manier waarop ongevraagde e-mails bestoken de inboxen van de consument.

Wanneer e-mail marketing is relatief nieuw, SPAM was schering en inslag. Echter, anti-spam wetgeving gekapt veel van dit verkeer, met boetes en andere straffen worden uitgedeeld aan de schuldigen. Het is niet helemaal gestopt, hoewel, met Spammers steeds geavanceerder, en ook het vinden van manieren verleden anti-spam filters. Dit is de ongewenste e-mail van de digitale wereld.

Een andere vorm van SPAM is phishing, die de vicieuze 419 fraude omvat. Echter, dit gaat verder dan de rijken van reclame en in iets dat is zowel zeer illegaal en potentieel levensbedreigende vernietigen.

Geef klanten een gemakkelijke weg om af te melden

Terwijl op het onderwerp van SPAM, alles doen wat je kunt om het gemakkelijk voor uw klanten om snel af te melden van uw e-maillijst te maken. Hoewel het contra-intuïtief lijkt, wil je niet op een negatieve ervaring te creëren. Waardoor het gemakkelijk om opt-out zal de klant af met een positieve indruk van jou. Ze kan heel goed blijven bij u te kopen, ook al zijn ze niet uw e-mails te krijgen. Aan de andere kant, als je de afmelden knop in 6pt soort in het midden van een bos van legale kopie, en maken ze springen door hoepels om de lijst te verlaten, verliest u die klant ten goede.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.