De viktigaste skälen att köpa livförsäkringar för dina barn

Home » Insurance » De viktigaste skälen att köpa livförsäkringar för dina barn

De viktigaste skälen att köpa livförsäkringar för dina barn

De flesta föräldrar undrar om de ska köpa livförsäkringar för sina barn. Nejsägare rynka pannan på idén eftersom livförsäkring s ursprungliga syfte var att täcka förlusten av intäkterna från en arbetande vuxen. Men det finns många orsaker till att dina barn behöver en livförsäkring.

1. dina barn kommer alltid att vara försäkrad

En av de främsta fördelarna med att ha en försäkring liv för barn är att de alltid kommer att täckas oavsett deras framtida hälsa. Kontrollera med någon livförsäkringsbolag att politiken typ som du kommer att köpa stater som ditt barn aldrig kommer att nekas livförsäkring oavsett vilken medicinsk problem han möter under hela sitt liv. Få det skriftligt.

Det finns ett antal faktorer som kan påverka dina barns framtid försäkringsskyddet. Högt blodtryck, diabetes, fetma och cancer är bara några av de många komplikationer som kan förhindra ditt barn från att försäkrade på vägen. Med en politik som garanterar han kommer alltid att vara försäkrad, kommer han att täckas när han är 70, oavsett hans hälsa.

2. Du får sinnesfrid

Varje förälder planerar att överleva sina barn. Om det otänkbara hände med ditt barn, skulle du ha en sak mindre att oroa sig under en sådan svår tid med en livförsäkring för honom. Denna politik skulle täcka kostnaderna för en begravning, som kan köra in i tusentals om du var tvungen att betala för dessa kostnader på egen hand.

Livförsäkring för barn kan ge dig sinnesfrid som du behöver. En livförsäkring värderas till $ 10.000 till $ 15.000 skulle mer än täcka begravningskostnader bör tragedi strejk.

3. Policy kan bygga en Cash Value

En hel livförsäkring för barn kan tjäna pengar värde. Vid tiden dina barn är 18, har det kontanta värdet byggde sig in i ett litet bo ägg. Ditt barn kan använda pengarna för att köpa en bil eller låna ut av politiken för att betala för college.

Om du väljer en hel livförsäkring för dina barn, fråga om det finns påföljder för förtida uttag före en viss ålder. Byggnad kontantvärde bör inte vara den huvudsakliga anledningen till att du köper en försäkring liv för dina barn, men rätt politik kan inkludera en finansiell perk.

4. Små Policies är prisvärda

Eftersom du kommer att köpa livförsäkringar för ett barn, kommer du inte behöver en miljon dollar policy. Allt från $ 5000 till $ 15.000 är en bra utgångspunkt för ett barns liv försäkring.

Med sådana låga styrbelopp, kostnaderna är relativt billigt. Du kan normalt hitta denna politik för $ 5 till $ 15 per månad. För många familjer, motiverar rimlig kostnad köpet. Detta är ytterligare ett skäl stay-at-home moms bör överväga livförsäkring för sig själva också.

5. Rate är låst i

Att köpa livförsäkringar för barn nu kommer att låsa denna kurs för livet i politiken. Premien kommer aldrig att förändras oavsett hur länge ditt barn har policyn. I 20 år, hans $ 15.000 policy du betalat $ 10 per månad för att fortfarande kostar lika mycket. Detta gör en livförsäkring för dina barn som kan passa in i din familjs budget nu och i sin budget i framtiden. Naturligtvis bör du också kontrollera detta med försäkringsbolaget innan ditt köp och se till att du har den här informationen skriftligt.

undersöker alltid Livförsäkringen att kontrollera vad du vill ha ut av policyn gäller för företag där du vill försäkra ditt barn. Policies varierar kraftigt från företag till företag så du vill ställa massor av frågor, inte bara för nu, men för att garantera att ditt barn kommer att få ut det mesta av sin politik, även om han har en egen familj.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.