De voors en tegens van Going Back to Work na pensionering

Home » Retirement » De voors en tegens van Going Back to Work na pensionering

De voors en tegens van Going Back to Work na pensionering

Pensioen is niet een bestemming, het is een reis-vaak een lange en avontuurlijke reis. Sommige gepensioneerden vinden dit op de harde manier als dividenden van hun beleggingsportefeuille en zelfs de sociale zekerheid niet langer voldoen aan hun inkomen behoeften.

Dus wat doe je wanneer zij worden geconfronteerd met financiële problemen in pensioen? U kunt knippen uw uitgaven of het verhogen van uw inkomen. Meer gepensioneerden kiezen voor het laatste, het verhogen van hun inkomen door terug te gaan aan het werk na de pensionering.

Sommigen noemen dit de tweede handeling, maar ik heb liever een andere bijnaam: de draaideur pensioen.

Duwen door de draaideur van zijn pensioen weer aan het werk is niet zo eenvoudig als het klinkt. Als je gedreven om te werken iets wat je graag doet, dan go for it. Echter, als u beslist of een draaideur pensioen zinvol is voor u, op de hoogte kunnen er fiscale gevolgen, Sociale Zekerheid gevolgen zijn en verhoogde de uitgaven van uw kant. Hier is wat je moet overwegen voordat weer aan het werk met pensioen.

verhoogde Uitgaven

Als je uit de werkende wereld zijn geweest voor een paar jaar, mag u niet herinneren hoe je gebruikt om te besteden aan te kleden voor het kantoor, het krijgen heen en terug, en eten en drinken terwijl er. Uitgaven voor zaken als kleding, reiskosten woon-werkverkeer en maaltijden gegeten uit het huis kan snel oplopen, dus zorg ervoor dat het opweegt tegen uw potentiële inkomsten. Of overwegen het vinden van een werk-at-home of close-to-home baan waar deze factoren zijn niet relevant of niet significant zal in de inkomsten die u verdient te snijden.

Als dieren of andere mensen zijn gekomen om vertrouwen op uw dagelijkse verzorging, kunt u ook moeten betalen voor een surrogaat, zoals een hond wandelaar of dag van de verpleegster.

Inkomstenbelasting Overwegingen

De andere kant effect van het verhogen van uw inkomen potentieel stoten jezelf in een hoger tarief van de inkomstenbelasting. Vergeet niet dat een van de voordelen van het nemen van uitkeringen uit een 401 (k) of IRA in pensioen is dat je waarschijnlijk in een lagere inkomstenbelasting beugel en dus minder belasting te betalen zijn.

Het verdienen van een ton van het inkomen in uw pensionering jaar kan van invloed op uw belastingtarief en hoeveel u betaalt voor het pensioen rekening distributies.

Sociale Zekerheid Overwegingen

De sociale zekerheid vragen te krijgen een beetje lastig, afhankelijk van uw leeftijd en of u al het verzamelen van voordelen. Laten we daar beginnen. Als u het verzamelen van de sociale zekerheid, maar nog niet bereikt, de normale pensioengerechtigde leeftijd (momenteel ergens tussen de leeftijd van 66 en 67 als je geboren na 1943), gaat weer aan het werk kost je, althans voor nu. Voor elke $ 2 die je verdient boven de jaarlijkse limiet (die $ 17.040 in 2018), verlies je $ 1 in voordelen. Voordat u de normale pensioenleeftijd bereiken, de jaarlijkse limiet stijgt (tot $ 45.360 in 2018) en verlies je $ 1 in voordelen voor elke $ 3 verdiend. Wanneer uw verjaardag maand komt en je volledige pensioengerechtigde leeftijd hebben bereikt, ontvangt u alle voordelen, ongeacht uw inkomsten.

Als u begint met het ontvangen van de sociale zekerheid na het bereiken van volledige pensioengerechtigde leeftijd, krijgt u alle voordelen, ongeacht uw inkomsten.

Als u begonnen met het ontvangen Sociale Zekerheid vroeg en gaan weer aan het werk binnen een jaar, kunt u stoppen met een uitkering, terug te betalen het jaar is de waarde van de voordelen, en weer de mogelijkheid om volledige voordelen te krijgen later.

Medicare Overwegingen

Bent u gedekt door Medicare, moet u overwegen of uitkeringen een nieuwe werkgever uw dekking zal veranderen. Wanneer mensen 65 jaar of ouder zijn gedekt door de collectieve ziektekostenverzekering omdat ze werken of een echtgenoot werkt, de groep regeling betaalt typisch eerst, voordat Medicare voordelen te schoppen. Dit kan afhankelijk van de grootte van het bedrijf waar je werkt.

Retirement Savings Overwegingen

Natuurlijk, als je jonger dan 70 en inkomen verdienen zijn, heeft u de mogelijkheid om een ​​gedeelte opzij in een pensioen-account te zetten, zoals een IRA of 401 (k). Wanneer de draaideur stopt bij volledige pensioengerechtigde, kon je een beetje meer besparingen te wachten er voor u te hebben.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.