Diferitele forme de publicitate digitala

Home » Online Business » Diferitele forme de publicitate digitala

 Diferitele forme de publicitate digitala

În urmă cu douăzeci de ani, publicitate digitala a fost doar o grămadă de bannere plasate vizibil pe site-uri web. Ei au fost enervant, ați făcut clic pe unul din fiecare 100, iar ei au devenit victime ale „orbire banner.“ Astăzi, publicitatea digitala este vasta, cu multe tipuri diferite de anunțuri online, fiind produse în funcție de publicul-țintă, conținutul site-ului, și apel la acțiune. Dar, înainte de scufundare în costurile, și forme diferite, să aruncăm o privire la definiția de bază a publicității digitale (publicitate aka on-line).

Definiția de bază

Dacă vedeți o reclamă pe internet, atunci este clasificată ca publicitate digitala. De fapt, există anunțuri pe această pagină foarte, și cele mai multe alte site-uri pe care le vizitați, deoarece acestea sunt driverul de venituri primare pentru companiile de Internet.

De la anunțurile banner (inclusiv bannere rich media) pentru Search Engine Optimization (SEO), rețele sociale, e-mail marketing, anunțuri online, clasificate, preluări site-ul, și chiar SPAM, publicitatea online este una dintre cele mai rapide moduri de creștere pentru a ajunge la un public.

Cu web acum disponibile pe smartphone-uri, publicitate digitala sa extins la platforma mobilă. Companiile cheltuiesc milioane de dolari încearcă să găsească o modalitate de a face publicitate pe telefoanele fără a crea o experiență neplăcută sau perturbator. Până în prezent, cel mai popular mod de a face acest lucru a fost, prin metode de publicitate native.

Costurile asociate cu Digital Publicitate

Există sute de modele diferite de publicitate on-line, dar cele mai multe se încadrează în una din următoarele trei categorii.

Fără îndoială, în fiecare anunț ați văzut online astăzi a fost plătit de către una dintre aceste metode:

 • CPA (cost pe acțiune) – În acest model, toate riscurile cade pe editorul anunțului. Agentul de publicitate plătește doar editorul dacă cineva dă clic și finalizează o tranzacție.
 • PPC (Pay Per Click) – Cea mai comună formă de publicitate online , așa cum se cuvine ambele părți. Agentul de publicitate plătește atunci când cineva face clic pe anunț, dar ele nu trebuie să completeze o achiziție pentru un alt editor pentru a fi plătit. În cadrul acestui model, cuvintele cheie țintă sunt extrem de importante.
 • CPM (cost per Mille) – Mai frecvent cunoscut sub numele de CPT (cost pe mia), agentul de publicitate plătește pentru expunerea pe baza de vizitatori pe site – ul și cu ochii pe un anunț. În cazul în care un site web primeste doua milioane de vizitatori pe zi, iar anunțul este văzut pe 50% din aceste pagini, apoi o sumă CPM de 2 $ ar fi egal cu $ 2000.

Tipuri de publicitate digitala

Pentru a le lista ar dura pentru totdeauna, dar aici sunt unele dintre principalele moduri în care agenții de publicitate sunt obtinerea consumatorilor cu o cumpara online:

 • anunțuri Bannere (Acestea includ zgârie-nori, bannere complete, pătrate, și butoane.)
 • Adsense (Acestea sunt anunțurile difuzate către consumatori prin intermediul Google, prin afișarea de anunțuri relevante pentru informațiile de pe orice pagină.)
 • Publicitate E-mail (și SPAM)
 • Publicitatea nativă (Acest lucru continuă să crească și să domine spațiul de publicitate online.)
 • Facebook Ads
 • Anunțurile YouTube
 • Tweets sponsorizate
 • Site-ul Takeoverurile
 • Anunțurile cu conținut media îmbogățit
 • Anunțurile Up Pop (și pop-under)
 • anunțuri de pre-video,
 • blogging

Sfaturi pentru succes în publicitate digitală

publicitate digitala nu mai este o glumă. Anunțurile banner utilizate pentru a fi râs, și e-mailuri au fost considerate inutile și enervant. Dar acum, cu toată lumea absorbit într-un telefon inteligent sau dispozitiv digital, publicitatea trebuie să fie făcut aici. Și asta înseamnă că trebuie să fie făcut bine, pentru că este saturată.

Iată câteva sfaturi pentru a se asigura campania publicitară devine o bună rentabilitate a investiției.

 1. Asigurați -vă campaniile ușor de distribuit
  Orice ai face, gândiți -vă la impactul pe care îl va avea asupra oamenilor care îl văd. Ei vor place atât de mult încât au lovit pe butonul „share“ și răspândi cuvântul pentru tine? Vor dori prietenii și rudele lor să – l vezi? Va „du – te virale?“ O campanie de bun digital are nevoie de distribuiri pentru a oferi un ROI impresionant. Fără partajare, lucrezi prea greu pentru a obține clicuri și conversii.
 2. Nu cred că în interiorul unei cutii digitale
  O campanie digitală este exact acest lucru; o campanie care trăiește în lumea digitală. DAR, nu trebuie să fie toate digitale. Puteți genera clipuri video, sau cascadorii de film, și apoi le -a pus on – line. Puteți avea campanii care utilizează în aer liber, de gherilă, și telefon. Atâta timp cât campania este legat împreună cu digitale, acesta poate fi creat în orice număr de moduri.
 3. Google Analytics este un element cheie
  aveți nevoie pentru a monitoriza campaniile digitale îndeaproape, și să fie gata să acționeze asupra acestor informații și feluri de mâncare corecte la momentul potrivit. În cazul în care unele părți ale publicului țintă sunt pur și simplu nu răspunde, canal de bani campania în zone care fac bine. Dacă vedeți reacții negative și a numărului de clicuri, asigurați – vă că aveți un plan gata de plecare.

Problemele legate de SPAM

Tu, fără îndoială, cunosc termenul și sunt chiar mai familiarizați cu produsul real. Spam-ul este derivat dintr-un clasic schita Monty Python, în care totul pe meniu într-o cafenea mică a constat din spam. Acest bombardament cu spam a devenit sinonim cu modul în care e-mailuri nesolicitate bombarda mesajele primite de la consumatori.

Când e-mail marketing a fost relativ nou, spam s-au răspândit. Cu toate acestea, legile anti-spam au tăiat în jos o mulțime de acest trafic, cu amenzi și alte pedepse fiind elipsoidale la părțile vinovate. Nu a oprit în întregime, deși, cu spammeri din ce în ce mai sofisticate, si, de asemenea, găsirea unor modalități trecut filtre anti-spam. Aceasta este de poștă electronică nedorită a lumii digitale.

O altă formă de spam este de tip phishing, care include vicios 419 fraudă. Cu toate acestea, acest lucru merge dincolo de domeniul de publicitate și în ceva care este în același timp extrem de ilegal și potențial de viață distruge.

Oferiți clienților o cale ușoară pentru a vă dezabona

În timp ce pe tema SPAM, face tot ce poate pentru a face mai ușor pentru clienții să se dezaboneze rapid din lista dvs. de e-mail. Deși poate părea contra-intuitiv, nu doriți să creați o experiență negativă. A face mai ușor de a renunța va părăsi clientul cu o impresie pozitiva de tine. Ele pot continua să-și cumpere de la tine, chiar dacă acestea nu primesc e-mailurile. Pe de altă parte, dacă ai pus butonul de dezabonare în tip 6pt în mijlocul unui grup de copii juridice, și să le sară prin cercuri pentru a părăsi lista, vei pierde clientul respectiv pentru totdeauna.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.