Dodajanje pozitivne kreditne zgodovine, da vaši kreditni poročilo

Home » Credit and Debt » Dodajanje pozitivne kreditne zgodovine, da vaši kreditni poročilo

Dodajanje pozitivne kreditne zgodovine, da vaši kreditni poročilo

Pozitivna kreditne zgodovine je bolj pomembno kot kdajkoli prej. Morate imeti dober kredit, da bi dobili hipoteko, najem stanovanje, kupil avto, dobil dobro stopnjo zavarovanja, in včasih celo, da bi dobili službo. Več podjetij bo verjetno, da je trditev, ki jih potrebujejo, da preverite vaše kreditne zgodovine pred poslovati z vami.

Če imate slab kredit ali ne kredit, vaš cilj je nedvomno zgraditi pozitivno kreditne zgodovine.

To ni čarovnija. Ne, ne moreš neposredno dodate stvari v vaši kreditni poročilo. Namesto, morate odvisen od vaših upnikov in posojilodajalcev za pošiljanje posodobitev za ocenjevanje kreditne sposobnosti, ki temelji na zgodovini računa.

Obstajajo tri glavne kreditne sposobnosti: Equifax, Experian, in TransUnion. Upniki poslujete z lahko poročajo le vaše kreditne zgodovine na enem od uradov na podlagi njihovega obstoječega razmerja s tega biroja. Uradi ne izmenjujejo informacije med seboj v normalnih okoliščinah, tako da obstaja možnost, nekateri od vaših računov se lahko pojavi le na eni kreditni poročilo.

Kako je Pozitivna Credit Zgodovina Zgrajeno

Vsak mesec ali tako svoje izdajatelji kartic kreditnih in posojilodajalci pošiljanje posodobitev statusa računa. Pravijo kreditnimi pisarnami trenutno stanje, zgodovino plačil, in druge podatke o vaših računih. Sem, da je to informacija, ki pomaga graditi pozitivno kreditne zgodovine, ob predpostavki, da podatki o računu so pozitivni.

To pomeni, da pravočasno plačevanje in zdravega stanja kreditnih kartic.

Zato je potreben čas, da dodate pozitivne informacije, da vaši kreditni poročilo, da ne pričakujejo, da se bo zgodilo čez noč, ali celo v nekaj tednih. Lahko pomaga postopek s tem, da bolnik in finančno odgovoren.

Kaj če nimate računov?

Morate odprte, aktivne, pozitivne račune zgraditi pozitivno kreditne zgodovine.

Če ga še nimate odprte račune, lahko poskusite uporablja za vrste kreditnih kartic ali posojila za ljudi brez kreditne ali slabih kreditov, kot kreditno kartico ali na drobno v trgovini s kreditno kartico. In, če ne more priti odobren na svoje, sorodnik ali prijatelj lahko pripravljeni sodelovati-znak za vas ali pa vam pooblaščenega uporabnika na enem od svojih kreditnih kartic.

Use Your računov Right Way

Medtem ko poskuša zgraditi pozitivno kreditne zgodovine, se želite izogniti stvari, ki bo bolelo vaš kredit. To vključuje tudi zamude pri plačilih, visokih limitov in preveč aplikacij s kreditno kartico.

Začni majhna. Pričakujejo, da bodo dobili le majhen kreditne limite in kredite, na začetku, kar je manj kot 1.000 $. Upniki in posojilodajalci bodo pripravljeni podaljšati več zaslug za vas, ko ste pokazali, da ste lahko odgovorni z malo. Ne porabijo preveč razpoložljivi znesek in plačati nazaj, kar si sposodim pravočasno vsak mesec.

Računi, ki so napačno Prijavljene

Če vaše kreditne poročilo vsebuje negativne račune, ki bi morali biti pozitivni, lahko uporabite postopek izpodbijanja kreditne poročilo, da so informacije, popravljeno. Na primer, lahko vaše kreditne poročilo kaže, da ste bili pozno plačilo, da ste prepričani, da plača na čas.

Za odpravo napak kreditne poročilo, morate poslati pismo sporov s kreditnimi pisarnami navajajo napako in zagotavlja kopijo kakršnega koli dokaza, ki prikazuje informacije je dejansko napačna.

Predsedstvo bo raziskati in popraviti vaše kreditne poročilo, če preiskava podpira svojo trditev. Če ne, lahko sledite z spora neposredno s podjetje, ki poroča napako.

Nekateri Računi Ne Help Your Credit

Ni vse račune, ki jih plačujejo vsak mesec se poročajo kreditne sposobnosti redno. Na primer, vaš mobilni telefon, kabelsko, in plačila auto zavarovanje ne pomagajo graditi pozitivno kreditne zgodovine, tudi če ste plačali pravočasno. Vendar, če ste privzeto na teh plačil (po postajajo nekaj mesecev prestopnik), so zamude pri plačilih bi lahko dodali, da vaši kreditni poročilo in poškodoval svoj napredek v smeri izgradnje dobre kreditne rezultat.

Pazi za prevare kreditne popravilo in ploys o izboljšanju vašo kreditno točkovanje. Kreditne popravilo podjetja nimajo nobenih privilegijev z vaše kreditne zgodovine, da nimate prav.

Gradnja pozitivno kreditne zgodovine, ni tako težko, kot se zdi. Odprite račun in plačati račun v roku vsak mesec in ste izgradnjo pozitivne kreditne zgodovine. Daj mu nekaj časa in s časom boste mogli privoščiti večje omejitve kreditnih kartic in posojil.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.