Dyrk din blog målgruppe og tjene penge Blogging

Home » Online Business » Dyrk din blog målgruppe og tjene penge Blogging

 Dyrk din blog målgruppe og tjene penge Blogging

Folk, der nyder at skrive er nu i stand til at konvertere denne lidenskab til dollars hurtigt, takket være internettet. Mere specifikt er spillet skiftende innovation kendt som blogging.

Heldigvis behøver blogging ikke kræver meget teknisk trylleri, hvis nogen. Hvis du er i stand til at sætte ned inspirerende kopi, vælge den rigtige blogging platform, og vælge de rigtige markedsføring taktik, du også kan tjene penge.

Nysgerrig om, hvordan det gøres? Lad os se på fem måder du kan bygge dit publikum og tjene penge blogging.

1. Byg din blog målgruppe

Brug dine foretrukne og mest effektive strategier for markedsføring for at bringe folk til din blog. Opbygning af et publikum er ikke en triviel forfølgelse, så tøv ikke med at ordentligt lære online markedsføring og reklame teknikker, hvis du lige er startet ud.

Begynd med noget simpelt, som at bruge links til din blog fra sociale medieplatforme som Facebook, Twitter og LinkedIn. Fortsæt til andre muligheder som video markedsføring (YouTube), e-mail marketing, og søgemaskine optimering teknikker som dit publikum vokser.

2. Lad dine besøgende til at købe eller Doner

Hvis du skriver om bestemte emner (f.eks havearbejde, hundetræning, golf), der nemt egner sig til at købe varer online, overveje at oprette en PayPal købmand konto eller tilsvarende. På denne måde kan motiverede læsere vise øjeblikkelig påskønnelse for dine råd, og du tjene penge fra originale eller affilierede produkter (se nedenfor).

På den anden side, hvis du er på vagt over for salg og markedsføring for profit, hvorfor ingen kaffekop billede for at indsamle donationer til din gode oplysninger og strålende indsigt? Det vil ikke tjene dig så mange penge som affiliate marketing eller kontekstuelle annoncer, men antallet af donationer kan give dig en idé om dit indtjeningspotentiale.

3. Tjen penge med Affiliate Marketing

Affiliate marketing er hård, når du er nødt til at jage efter nye kunder en ad gangen. Men med en blog, kan du strategisk placere fantastiske produkter foran et trofast publikum, der kan forventes at vide, ligesom og stoler på dig.

Uanset om du vælger elementer fra ClickBank eller enkelte virksomheder, sikre, at disse elementer er af høj kvalitet og er på linje med dine værdier og dem på din målgruppe. Tjek reglerne for optjening provisioner (f.eks første link versus sidste link køb, fuld oplysningskrav, etc.) for at sikre, at du er ordentligt belønnet af hvert program.

4. Tjen penge Blogging med kontekstuel annoncering

Indholdsbestemte annoncer giver dig en måde at tjene penge på dit fremragende indhold ved at vise læserne relevante annoncer, der kan interessere dem. Hvis de klikker igennem, du tjene en lille gebyr (provision) som kompensation for hosting annoncen. Små gebyrer at tilføje op over tid …

Tjenesten effektivt gør alt arbejdet, når du indstille parametre: mængden af annoncer, størrelse, placering på din blog osv Dit valg af søgeord vil bestemme kvaliteten af de vises annoncer, og dermed mængden af penge, du gør.

5. Original indhold er konge

At tjene penge fra blogs er stor, og en række mennesker er i stand til at tjene en fuldtids indkomst fra det. Frem for alt, selv om, er din blog beregnet til at give meningsfuld information til læserne, så bevare din integritet som din indkomst stiger.

Dette betyder at holde sig til det oprindelige indhold, herunder anmeldelser af emner, du rent faktisk har brugt, og kan helhjertet anbefale. De er sagt, bruge alle de kreative og etiske teknikker til at tiltrække opmærksomhed til dine bedste tilbud (f.eks indlejrede produkt links indenfor tekst og / eller billeder).

Konklusion

At tjene penge fra blogging kan omfatte forskellige niveauer af økonomisk kompensation, der spænder fra ugentlig kaffe skifte til en fuldtids online-forretning. Uanset hvad dine indkomst mål er, at de er opnåelige med en lille smule arbejde, lidt held og en vilje til at vokse din målrettede læsning publikum med afprøvede marketing teknikker.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.