Edullisia liikeideoiden voit käynnistää tänä viikonloppuna

Home » Small Business » Edullisia liikeideoiden voit käynnistää tänä viikonloppuna

 Edullisia liikeideoiden voit käynnistää tänä viikonloppuna

Käynnistäminen ja menestyksellisesti kasvava liiketoiminta ei poikkeuksetta vaikea tavoite.

Kokeneimmallekin yrittäjät kertovat, että rakennuksen yritys alusta alkaen on kädet alas yksi yrittämisen samalla palkitsevaa kokemuksia elämänsä.

Aloittava yritys vie niin paljon enemmän kuin vain hyvä idea. Tarvitset voittavan yhdistelmän suuria mahdollisuuksia, päättäväisyyttä, intohimo, aika, ja useimmille yrityksille, vähän rahoitusta saada ideasi vauhtiin.

Tänään olemme keskittyen 12 edullisia liikeideoita että voit saada alkoi (ja alat nähdä tuloksia) niin vähän kuin vain pari päivää. Lisää artistilta liikeideoiden voit aloittaa, kun olet vielä töissä päivä työtä.

1. Aloita kapealla verkkosivuilla.

Poiminta hyper-erityinen aihe, joka on osoittautunut hakumäärät (voit tarkistaa Googlen kuukaudessa keskimäärin hakumäärät tiettyjä termejä käyttäen avainsanojen suunnittelijaa Tool ), antaa sinulle mahdollisuuden tulla viranomaisen suhteellisen pienessä tilassa, jos voit luoda paljon arvoa nykyisten yleisölle.

Jos alkaa tuottaa erittäin arvokkaita blogin sisältöä, videoita, kuvia tai muita kytkentäosia sisällön ympärille aihe kuin camping vauvoille, ja voi vähitellen rakentaa oman säännölliset yleisö, tämä viranomainen sijoittaminen tulee tarjota käyttäjille monia eri tuloutusmahdollisuuksia. Affiliate myynti mainostuloja, sponsoroituja sisältöä, ja maksetaan kumppanuuksia tunnettuja tuotemerkkejä, voit alkaa tuottaa tuloja heti on tasaisesti tulevaa liikennettä sivustoon.

Tässä miten aloittaa verkkosivuilla  (nopeasti) käyttämällä oma suosikkini alustalla, WordPress.

2. Käynnistetään verkkokurssi.

Oletko asiantuntija tietyllä alalla? Jos näin on, on olemassa epäilemättä yleisön ihmisiä, jotka halua olla valmiita maksamaan sinulle nopeutettua oppimiskokemus että saat heidät asiantuntemuksen tasosta.

Ajoin hiljattain käynnistänyt ensimmäinen verkkokurssin miten voittaa freelance asiakkaille, ja se on ollut äärimmäisen onnistunut, koska minulla on valtavasti kokemusta aloittaville ja kasvaville freelance liiketoimintaa. Ehkä taito asettaa on täysin erilainen. Voisit olla kirjailija, markkinoija, suunnittelija tai jopa sairaanhoitaja, teknikko, tai vähittäiskaupassa. Mikä tahansa kokemus on, siellä on tapa opettaa muille, miten tulla menestyväksi, tehdä enemmän rahaa, pääset alkuun nopeammin, tai edetä urallaan omassa markkinarako.

Kun olet valinnut aiheen, helppo käyttää verkkokurssin alustoilla, kuten oppivainen  ja Udemy voi saada kurssin liiketoiminta vauhtiin muutamassa tunnissa.

3. Myy Digital Downloads.

Luominen ja myynti digitaaliset lataukset kuten kirjoja, yksityiskohtaisia oppaita, malleja, ja tapaustutkimuksia, ovat uskomattoman hyviä tapoja tuottaa suhteellisen passiivisia tuloja verkossa.

Kun olet luonut pala hyödyllistä sisältöä että autamme online yleisö saavuttaa jotain omassa elämässään tai yrityksiä, se on vain asia saada digitaalisen tavaroita edessä että ryhmä ihmisiä. Sinun kannattaa perus verkkosivuilla paikoilleen, jotta sinulla on kohde tuoda kohdistettua liikennettä liittyvän blogin sisältöä ja muita hyödyllisiä tietoja, mitä digitaalinen download aikoo auttaa heitä saavuttamaan.

Olen ollut luomassa ja myydä e-kirjoja varten useita vuosia. Keskimäärin se vie minut vain pari päivää tutkia ja kirjoittaa arvokkaita eBook, joka on muutama tuhat sanaa. Sieltä minä tunnistaa foorumeilla, verkkosivuja, ja sosiaalisen median kanavia missä minun kohderyhmä viettää aikaa verkossa ja alkaa edistää digitaalinen download siellä.

4. Aloita Podcast.

Viime aikoina podcastit ovat yhä kannattavampaa lähteenä kestävän tulot. Jos luot podcastin tiettyyn aiheeseen, kuten käynnistää startup kuten Rocketship.fm saa aikaan hyvin, ja haastatella tunnetuista henkilöistä teollisuudessa, voit nopeasti koota suuren määrän säännöllisiä kuulijoita jos opettelet markkinoille se hyvin.

Kun olet kasvanut oman kuuntelijamäärä kohtuulliselle tasolle (ampua ainakin tuhat kuulijaa per episodi), voit aloittaa tuoda joitakin palkkio sponsorointiin.

Se ei ole harvinaista veloittaa $ 2000 + kuukaudessa perustettu sponsoreita saada tuote tai palvelu viestin edessä teidän kohdeyleisölle.

5. tulla online valmentaja.

Uudelleen, jos sinulla on myyntikelpoisia taito asettaa, että olet intohimoisesti, voit tarjota valmennus palveluja yksi-vastaan-yksi tyyli ympäristössä.

Työkaluja kuten Savvy.is ja Clarity.fm tarjoavat sinulle mahdollisuuden nopeasti hop ja tarjoavat online valmennusta omalla ennalta määrätty tunneittain (tai minuutti) nopeudella. Mitä enemmän on, että nämä yhteisöt on jo sisäänrakennettu käyttäjäkunta hakevien ihmisten uraohjausta, elämän valmennus ja käytännöllisiä opit siitä, miten selvittää niiden esteitä.

6. täytettävä Amazonin Maavara katvealueiden.

Amazon FBA välys arbitraasi on käytännössä partiossa pois tavaroita, joita tällä hetkellä myy Amazon (ja täytettävä Amazonin nimitys) ja jäljittävät niiden erien halvemmalla kaupoista omalla alueellasi.

Se on yllättävän helppo vetää pois, ja Nick Loper sekä SideHustleNation on kokenut hyvä määrä menestys se viime vuonna. Olin suuresti tsekata hänen yksityiskohtaisen erittelyn siitä, kuinka hän säännöllisesti tekee tämän. On jopa skannaus sovellus älypuhelimille että kerromme heti tunnistaa välys keinottelumahdollisuudet kun olet käymässä läpi paikallisista kaupoista.

7. Kauko Englanti Tutor.

Opetus Englanti toisena kielenä voi olla erittäin tuottoisaa puolin yritysten, ja se vie mitään päästä alkuun, lukuun ottamatta pääsy tietokoneelle video chat kykyjä (ja Skype).

Jos olet syntyperäinen Englanti puhuja, on olemassa lukemattomia ihmisiä ulkomailla, jotka ovat valmiita maksamaan $ 25 / tunnissa tai suurempi voit opettaa heille Englanti kautta video chat alustoilla kuten Skype tai FaceTime. Todellakin on usein työpaikkailmoituksia ylös, jossa pyydetään kauko Englanti opettajien ja.

8. Käynnistä Freelancerina omassa teollisuudessa.

Lähes jokainen työpaikka voidaan tehdä freelance (jopa kauko) perusteella nykypäivän digitaalisessa maailmassa. Mikä vielä parempaa on, että voit alkaa freelance liiketoimintaa, kun pidät päivä työtä.

Kirjoittamasta editointi, graafinen suunnittelu, kehittäminen, markkinointi, videoiden tuotanto, konsultointia, ja enemmän, on olemassa tonnia suuria sivustoja, jotka säännöllisesti keskusteltava hyvin palkattu freelance keikkoja. Aloita katsella ympärilleen toimialakohtaisia foorumeja ja sopimusten työpaikkaa levyt, kuin on aina enemmän sitoutumista, mutta sivustot kuten LinkedIn ProFinderoDesk ja  Freelancer.com ovat hyvin lähtökohtia tuo ensimmäisestä asiakkaille samoin.

9. Käynnistetään Photography Business.

Se on suhteellisen edullinen ($ 60 – $ 150) vuokrata jopa erittäin mukava DSLR kamera viedään kameraliikkeessä viikonloppuna. Jos otat aikaa harjoitella ja oppia tekniikoita pro valokuvaajat verkossa, sinun pitäisi pystyä poimia perusasiat melko nopeasti. Sieltä voit päästä muotokuvauksissa erittäin tuottoisa hääkuvat ja jopa erikoistuneet niinkin kapealla kuin vastasyntynyt valokuvausta, joissa kaikissa on suuri skaalautuvuus potentiaalia, jos asut kohtuullisesti asutulla alueella.

Kun olet oppinut navigoida kameran (tai älypuhelin kamera), voit helposti aloittaa tulouttamisen taitoja. Myymästä tulosteita, tekemään ja yksityiset asiakkaat versoja, rakentaa seuraava suuri sosiaalisten verkostojen, kuten Instagram ja Facebook, opetus verkossa valokuvauksen kursseja , tekee henkilökohtaista työpajoissa, ja myymällä neuvoja, mahdollisuudet ovat rajattomat.

Voit myös aloittaa kannattava blogin, jakaa taitosi muiden kanssa verkossa. Oletetaan, että on taito taltioi tähden trail valokuvia yöllä. Tuhannet ihmiset etsivät kuukausittain Google, haluavat oppia miten ottaa tähti trail valokuvia , ja tarjoaa blogin sisältöä, video opetusohjelmat ja verkkokurssin he voivat päivittää ostaa on loistava tapa tuottaa online tulo tämän taitoa.

10. Refurbish käytetyn elektroniikan ja jälleenmyydä online.

Olemme kaikki nähneet mainoksia tarjoamalla ostaa vanhoja (tai jopa vahingoittuneet) älypuhelimet edulliseen hintaan. Näitä opportunistisia yrittäjät laittavat teknistä taitoa käyttää ja vahvistamista nämä elektroniikkaa, ja myy niitä joko hengen tai verkossa (usein asiakkaille kansainvälisesti).

Siellä on valtavat markkinat kalliita gadgeteja kuten iPhone monissa ulkomailla, ja kuluttajat näissä maissa ilman mahdollisuutta ostaa suoraan Applelta kääntyä eBay, Amazon ja muita online vähittäiskaupan kohteisiin, joissa ne maksavat edellä vähittäishinnat saada käsiinsä on teknologian tuotteiden he haluavat. Jos voit aloittaa ostamalla ja vahvistamisesta vaurioitunut iPhonet paikallisesti, voit net tervettä voittoa myöhemmin kääntämällä niitä verkossa.

11. Tule opas.

Asutko jonnekin paljon matkustaville?

Jos rakastat tavata uusia ihmisiä eri puolilta maailmaa, ja on syvällinen tuntemus alueen asut, sitten aloittaa oman paikallisen kiertueen yritys voi olla suuri mahdollisuus, joka tarvitsee hieman enemmän kuin puhdas auto ja iloinen käytös.

Opi  Erik klo Vantigo  kuinka hän aloitti VW van keikkabussissa yritys SF Bay Area, kun hän piti päivä työtä, ja kasvoi sen kestävän koko ajan tulonlähde itselleen.

12. Aloita YouTube-kanavan.

On monia YouTuben käyttäjät tuottavat terve tuloja mainoksia säännöllisesti videoita. Jotkut heistä jopa tehdä pitkälle miljoonia vuosittain .

Kaikki se kestää rakentaa tervettä YouTube Seuraavassa on tunnistaa suuri määrä hakutuloksia aiheista, kehittää oman ainutlaatuisen pyöräyttää luomiseen videosisältöä, ja oppia miten harjoittaa hyvin yleisön kanssa. Sieltä voit lähteä toteuttamaan mainoksia videoiden ja jos haluat ottaa sen askeleen pidemmälle, käynnistää oma verkkosivusto, joka tarjoaa entistä enemmän ansioita mahdollisuuksia.

Mihin olet menossa päästä alkuun?

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.