Eläkkeelle Strategies pienten yritysten omistajat

Home » Retirement » Eläkkeelle Strategies pienten yritysten omistajat

Eläkkeelle Strategies pienten yritysten omistajat

Kuten pienyrittäjä, olet täysin vastuussa omasta eläkkeelle suunnittelu. Jos sinulla on työntekijöitä, saatat tuntea vastuussa auttaa heitä suunnittelemaan onnistuneen eläkkeelle. Näkökohtien ja -eläkesäästösuunnitelmiin jotka toimivat sinulle, koska pienyrittäjä, olisi ensiarvoisen suunniteltaessa sekä omat eläkkeelle ja muiden työntekijöiden.

Valitse Perinteinen Eläke strategia

On joitakin perinteisiä muita vaihtoehtoja kuin käyttämällä pienyritysten rahoittaa eläkkeelle, kuten IRAS ja 401 (k) s, jotka toimivat muita lähteitä eläketulon muuta kuin kuittaantuvat pienyritys.

Perustaa yksinkertainen IRA:  Säästöt kannustinjärjestelmän ottelu suunnitelma työntekijöiden tai yksinkertaisia IRA, on yksi eläkejärjestelmään pienille yrityksille. Vuonna 2018, työntekijät voivat lykätä jopa $ 12500 heidän palkastaan, Pretax, ja ne, jotka ovat 50 tai vanhempi voi lykätä jopa $ 15500 hyödyntämällä on $ 3000 catch-up osuus. Kuitenkin työntekijät, jotka osallistuvat muihin työnantajan tukemaa suunnitelmia voi edistää enintään $ 18.000 kaikissa työnantajan tukemaa suunnitelmia yhdistettynä.

Työnantajat pärjäisi työntekijämaksut yksinkertainen IRA enintään 3% työntekijän korvausta. Vastaavasti työnantajat voivat edistää 2% kunkin korvattavan työntekijän palkitsemisen jopa $ 270.000 2018. Työnantajan maksut ovat verovähennyskelpoisia.

Perustanut SEP IRA:  yksinkertaistettu työeläkevakuutuksen (SEP) on toinen yksilöllistä varhaiseläkettä tili (IRA), johon pienten yritysten omistajat ja niiden työntekijät voivat osallistua. Vuonna 2018, sen avulla työntekijät tekevät Pretax maksuja jopa 25% tuloista tai $ 55.000 kumpi on pienempi. Kuin Simple Plan, SEP mahdollistaa pienten yritysten omistajat tekevät verovähennyskelpoisia osuus puolesta oikeutettuja työntekijöitä, ja työntekijät eivät maksa veroja määristä työnantaja osallistuu niiden puolesta, kunnes he ottavat jaettavia suunnitelmasta, kun he jäävät eläkkeelle.

Lähes kaikki pienet yritykset voivat luoda SEP. Sillä ei ole väliä, kuinka vähän työntekijöitä sinulla on tai onko yrityksesi on rakenteeltaan kuin yhden omistajan, yhtiön tai yhdistys. Vuosittain voit päättää, kuinka paljon annettavaa oman työntekijöiden puolesta, niin et ole lukittu sisään panoksemme jos yrityksesi on huono vuosi. Omistajat liike pidetään myös työntekijät ja voivat työntekijöiden suorituksina omia tilejään.

Kaiken SEP suunnitelma on parempi vaihtoehto monille pienille yrityksille, koska se mahdollistaa suurempien maksujen ja suurempaa joustavuutta.

IRAS ja Solo 401 (k) s: Jos olet kilpailukykyinen alalla, ja haluavat houkutella parhaita lahjakkuuksia, sinun on ehkä tarjota eläkejärjestelmään, kuten kaksi edellä kuvattua. Kuitenkin, työnantajan ei tarvitse tarjota eläke-etuuksia työntekijöilleen. Jos et, yksi tapa voit tallentaa oman eläkkeelle ilman että siihen liittyy työntekijät on kautta Roth tai perinteinen IRA, jotka kuka tahansa työtuloja voidaan edistää.

Voit myös osaltaan IRA puolisosi puolesta. Roth IRAS voit edistää verojen jälkeen dollaria ja ottaa verotonta jakaumat eläkkeelle; perinteinen IRAS voit edistää Pretax dollaria, mutta maksat veroa jakaumat. Kaikkein voit osallistua IRA vuonna 2018 on $ 5500 ($ 6500 jos olet 50 tai vanhempi).

Lopuksi, jos pienyritysten ole oikeutettuja työntekijöitä muuta kuin oman puolison, voit osallistua Solo 401 (k).

Kehitä irtautumisstrategia Your Business

Se voi tuntua oudolta, että liiketoiminnan kehittäminen irtautumisstrategia olisi yksi ensimmäisistä näkökohtia suunniteltaessa eläkkeelle. Ajatelkaa nyt: pienyritysten vietät elämäsi rakennus saattaa tulla suurin voimavara. Jos haluat sen rahoittaa eläkkeelle – ja lakata toimimasta – sinun täytyy lopettaa investointeja. Valmistella myydä pienyritys eräänä päivänä se on voitava toimia ilman teitä. Koskaan ei ole liian aikaista alkaa miettiä, miten saavuttaa tämä tavoite ja siitä, miten löytää parhaat ostajaa oman pienyrityksen.

Markkinaolosuhteet vaikuttavat kykyyn myydä yrityksesi. Haluat ehkä rakentaa joustavuutta omaan eläkejärjestelmään niin voit myydä osuutensa aikana vahvan markkina tai työskennellä pidempään, jos lama iskee. Et varmasti halua välttää panttihuutokaupassa: Yksi ongelma tapaat jos odotat, kunnes viime hetkellä poistua yrityksesi on, että lähestyvästä eläkkeelle luo vaikutelman panttihuutokaupassa potentiaalisten ostajien ja et pysty myy yhtiö arvossaan.

Bottom Line

Yli kolmannes pienten yritysten omistajat katsastettu 2014 sanoi, että he eivät halua jäädä eläkkeelle, neljäsosa sanoivat he eivät aio jäädä eläkkeelle, yli kolmasosa sanoi he aikovat jakaa eläkkeelle aika työn ja vapaa-ajan, ja lisää yli puolet sanoivat vaikea kokonaan eläkkeelle. Vaikka olet joukossa monia pienten yritysten omistajat, jotka aikovat työelämässä pysyminen, perustamisesta eläkejärjestelmään pienyrityksellesi on hyvä idea, koska se antaa sinulle vaihtoehtoja – ja ottaa optiot tarkoittaa olosi tyytyväisempiä mitä polkua haluat .

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.