Életjáradékok vs. Life Insurance: Melyik a jobb az nyugdíjjövedelmet?

Home » Insurance » Életjáradékok vs. Life Insurance: Melyik a jobb az nyugdíjjövedelmet?

Életjáradékok vs. Life Insurance: Melyik a jobb az nyugdíjjövedelmet?
Míg járadékok és életbiztosítási mind hasonlóságok vannak, nem ugyanaz. Mielőtt megérteni a különbségeket, és meghatározza, hogy mely terv lehet az Ön számára vonatkozó öregségi bevételi tervet, meg kell először megérteni a legfontosabb elemei az egyes.

Life Insurance : Életbiztosítás tervei jövedelem eltartott, ha meghal a vártnál hamarabb. A legtöbb életbiztosítási tervek lehet osztani akár távon időt vagy egész életbiztosítás. A kifejezés élet biztosítás kiterjed egy bizonyos ideig, általában 10, 20 vagy több év, míg az egész életbiztosítási kötvényt az egész életét a biztosítottnak. Néhány kifejezés életbiztosítások lehetőség arra, hogy alakítani egy egész élet biztosítás, amikor a kifejezés lejár.

Sok életbiztosítások kínálnak készpénz értéke és a jövedelemszerzési lehetőségek, valamint más élő előnyöket, mint a kritikus ellátást biztosít lehetőséget; Azonban nem ez a fő funkciója egy életbiztosítást. Fő feladata, hogy gondoskodjon eltartott után halál és fizetni végi élet / végleges költségeket.

Életjáradék : Életjáradék tervek célja, hogy a nyugdíjak a tervtulajdonos ha él túl a várható élettartam. Életjáradékok biztosítja a halasztott adó-megtakarítás nyugdíj. Míg a járadék nem egy halál javára a kedvezményezetteknek, ez nem adómentes. Járadékok általában nevezik felvételről, azonnali vagy hosszú élet járadék terveket.

  • Halasztott járadék : A halasztott járadék csak, mint amilyennek hangzik. A jövedelem halasztva után díjakat fizetik, amíg egy későbbi időpontban, esetleg több év. Halasztott járadékok tovább bontani rögzített (hagyományos , fix indexelt (FIA) és a változó járadék. A fő különbség a fajta halasztott járadék tervek vannak, hogy a kamat keletkezik, és hogy az egyes keres, hogy egy biztonságos befektetés vagy keresünk piaci hozamokat a nagyobb felhalmozási érték lehetséges.
  • Azonnali Életjáradék : A közvetlen járadék fizet előnyeit először legkésőbb egy évvel azután, hogy kifizette a díjat a biztosító társaság. Legközvetlenebb járadékok vásárolt egy egyszeri, egyösszegű kifizetés, és úgy tervezték, hogy kezdődik kifizetése legkésőbb egy éven belül a prémium kifizetése megtörtént. Ezt a járadékot terv célja az emberek szeretnének egy garantált jövedelem az élet.
  • Longevity Életjáradék : A hosszú élet járadék terv egy olyan típusú fix hozamú járadék, amely lehet kiadni bármely életkorban jövedelem halasztott legfeljebb 45 év. Jellemzően terveket az ilyen típusú nem tervezzük meg, amíg a tartó 80 éves vagy annál idősebb. Gondold azt, hogy a kiegészítő nyugdíj-tervet, amely képes rúgni egyszer a szokásos nyugdíjazási terv lehet csökken a kifizetési vagy leállítható.

Melyik terv a jobb?

A legfontosabb annak meghatározásában, hogy melyik terv az Ön számára – járadék vagy életbiztosítás -, hogy nézd meg a célját. Ha a fő célja, hogy segítse eltartott és egyéb kedvezményezettek fizetni a végső költségek, számlák, és megmaradt pénzt hagyott élni, a legjobb megoldás az életbiztosítás, mivel ez jut el adómentesen a kedvezményezetteknek.

Másrészt, ha keres egy tervet, amely kínál a nyugdíjak, akkor kell figyelembe járadékok. A járadékot kínál halasztott adó-megtakarítás és a nyugdíj. Egyszerűen fogalmazva – életbiztosítás védi szeretteit, ha halnak meg idő előtt, míg a járadék védi a jövedelem, ha hosszabb ideig élnek, mint az várható volt.

Mindkét terv nem nyújtanak halál ellátások de minden nagyon más lehetőség, különböző célra. Ha segítségre van szükséged annak eldöntésében, hogy egy életbiztosítás terv vagy járadék az Ön számára, forduljon életbiztosítás vagy járadék tervezési tanácsadója, hogy megvitassák az összes lehetőséget.

Hol lehet vásárolni egy Életbiztosító / Életjáradék terv nyugdíj jövedelem?

Sok neves cégek, amelyek mind az életbiztosítási és életjáradék terveket. Megtalálható egy cég akár a saját, akár a saját biztosítási ügynök. Ha ezzel a keresési magát, úgy ezeket a Legjobbak cégek mind a tervek, ha összehasonlítjuk az árak: AIG, Symetra, Sagicor, ameriko amerikai Fidelity, New York Life Bankárok élet és balesetbiztosítás, és így tovább. Ügyeljünk arra, hogy ki a társaság pénzügyi erejét értékelések és ügyfélszolgálat rekord biztosítás értékelése szervezetekkel, mint az AM Best és JD Power & Associates.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.