En guide til de vanligste økonomiske problemer av skilsmisse

Home » Finance » En guide til de vanligste økonomiske problemer av skilsmisse

En titt på deling av eiendom, gjeld, pensjon midler, og skatter i skilsmisse

En guide til de vanligste økonomiske problemer av skilsmisse

Skilsmisse er stressende følelsesmessig, mentalt, fysisk og ja, økonomisk. Under en skilsmisse, vil du og din ektefelle bli tvunget til å gjøre og jeg aksepterer avgjørelser som har en stor innvirkning på din nåværende og fremtidige økonomiske situasjon og sikkerhet. Ikke gå inn i dem uten utdannelse og alene. Mens mange velger å konsultere en familie lov advokat i sine skilsmisseforhandlingene, for få engasjere ekspertisen til en finansiell planlegger og / eller CPA.

For å forstå noe av det grunnleggende, her er en guide til noen av de største økonomiske bekymringer i en skilsmisse.

Splitte Eiendom i skilsmisse

Ekteskapet kommer til en slutt. Hvem blir den antikke speil din mor-i-lov ga du sist jul? Hvem får aksjer i GE? Hva om møbler? Du bil? Hvordan du divvy opp de akkumulerte eiendeler av års ekteskap du? Dykking eiendommen kan bli så mye bestemt av staten lov eller domstol-rekkefølge som det er kompromiss og avtale mellom deg og din ektefelle. Foreløpig er det totalt ni delstater i USA (nemlig, AZ, CA, ID, LA, NE, NM, TX, WA, og WI) som er felleseie stater. Disse statene har lover som holder på at alle eiendeler ervervet under ekteskapet ved enten ektefelle anses felles ekteskapelig eiendeler.

Felles ekteskapelige eiendeler er vanligvis delt likt mellom ektefellene i en skilsmisse. Utover det unike lover i samfunnet eiendom statene, er det flere andre ruter tatt for delingen av ekteskapelig eiendom.

Overraskende mange mennesker kommer til et relativt minnelig avtale om deling av eiendom, men hvis det er uenighet om ett eller flere elementer, er det en rekke rettferdige metoder for å avgjøre hvem som får hva.

En av de vanligste er barte, der den ene ektefellen tar visse elementer i bytte for andre. For eksempel kan kona ta bilen og møbler i bytte for mannen å få båten. En annen metode som brukes i fordelingen av eiendom er å selge sivil egenskapen og dele utbyttet likt. Ofte meklere eller voldgiftsdommere kan også brukes.

Sørg for å bli kjent med de lover som regulerer fordelingen av eiendom i staten. Du kan finne informasjon om din tilstand ved DivorceNet.com . For detaljerte råd om hvordan du kan spare penger i saksomkostninger ved å dele eiendommen selv, se Skilsmisse Centrals vanlige spørsmål om økonomiske problemer av skilsmisse , som inkluderer blant annet, til en utmerket diskusjon om den beste måten å håndtere familiens hjem i en skilsmisse .

Dele Gjeld i skilsmisse

Ofte enda vanskeligere enn å dele eiendommen i en skilsmisse er å avgjøre hvem som skal være ansvarlig for eventuell gjeld paret har pådratt seg i løpet av ekteskapet deres. For å gjøre dette, må du vite hvor mye du skylder. Selv om du stoler på din ektefelle fullt ut, gjør deg selv en tjeneste og bestille felles kreditt rapport fra hver av de tre kredittopplysningsbyråene. Folk har vært kjent for å kjøre opp gjeld uten deres ekte kunnskap, spesielt når de er vurderer å forlate ekteskapet.

Med utsikt over dette trinnet kan koste deg år i nedbetaling av gjeld.

Deretter gå gjennom kreditt-rapporter og identifisere hvilken gjeld er delt og som er i ektefellens navn bare. På dette punktet, er det viktig å stoppe gjeld fra vokser noe større mens du er i ferd med å bli skilt. Den beste måten å gjøre dette på er å avbryte de fleste av dine kredittkort, slik at kanskje en til bruk for nødhjelp.

Når du har identifisert din gjeld og tatt skritt for å sikre at de ikke øker, er det på tide å bestemme hvem som skal være ansvarlig for hva gjeld. Det er flere måter å gjøre dette, inkludert:

  • Hvis mulig, nedbetale gjeld nå. Hvis du har sparepenger eller eiendeler du kan selge, er dette den reneste metoden. Du trenger ikke å bekymre deg for at din ektefelle vil forlate deg ansvarlig for hans / hennes andel av gjelden, og du kan starte ditt nye liv gjeldfri.
  • Enige om å ta ansvar for gjelden i bytte for mottak av flere eiendeler fra delingen av eiendommen.
  • Enige om å la din ektefelle ta ansvar for gjelden i bytte for mottak av flere eiendeler fra delingen av eiendommen.
  • Enige om å dele ansvaret for gjelden likt. Selv ved første øyekast dette valget synes mest “rettferdig” det etterlater dere begge de mest sårbare. Lovlig, er du fortsatt ansvarlig hvis din ex-ektefelle ikke betale, selv om han / hun signerer en avtale ta ansvar for gjelden.

Skattespørsmål i skilsmisse

Folk noen ganger bli fanget opp i den mest åpenbare og snakket om saker av skilsmisse som deling av eiendom og gjeld, som vil ha foreldreretten til barna, etc. Som et resultat, mange ikke tenker gjennom skattemessige konsekvenser av deres skilsmisse , en forglemmelse som kan koste tusenvis av dollar eller mer. Det er der en autorisert regnskapsfører (CPA) kommer i svært hendig som en del av skilsmisse team. Skattespørsmål som kan oppstå fra skilsmisse kan inneholde:

  • Hvem vil få skattefritak for pårørende?
  • Hvem vil kunne kreve Head of Household status?
  • Hvilke advokat avgifter er fradragsberettiget?
  • Hvordan kan du være sikker på at “vedlikehold” utbetalinger vil være fradragsberettiget?
  • Hvordan kan du unngå feil i å ha barnet støtte være ikke-fradragsberettiget?

For en fullstendig gjennomgang av disse spørsmålene, bør du lese  ti Skilsmisse Skatt Tips og skilsmisse og skatt . Selvfølgelig, som skatterettslige endringer og din unike situasjon kan kreve spesielle hensyn, bør du også ta kontakt med en skatt profesjonell.

Retirement Plan problemer i skilsmisse

Hvis din ektefelle har pensjon sparing, er du sannsynligvis rett, etter loven, til halvparten. Disse pengene kan brukes til din egen pensjon eller for en ned betaling på et hus, flytting utgifter, eller andre løpende utgifter. For å unngå 10% straff på tidlig tilbaketrekking, må du følge skattemyndighetene regelverket, som er omtalt i Skilsmisse og pensjonering Eiendeler: Å få penger uten å få 10% IRS skatt straffen . Den primære problemet med en avdeling av pensjonisttilværelse eiendeler er at mens eiendelene kanskje eller kanskje ikke har vært tilstrekkelig for felles avgang behov, mer enn sannsynlig dine individuelle pensjonering behov vil være mye større. Som et resultat, ikke bare må du vurdere hvordan disse eiendelene vil bli delt, men hvordan du vil fortsette å bidra til dem for å sikre din økonomiske fremtid i pensjon (selv som nær fremtid kan være aktuelle i tillegg).

utdanne deg selv

Skilsmisse kan bringe frem det verste i noen mennesker, og du må være klar over at selv de mest ærlige mennesker kan prøve å lure når det kommer til å bosette seg økonomisk i en skilsmisse. Ektefeller kan under-rapport inntekt, be arbeidsgiver om å utsette en stor bonus eller lønnsøkning blant annet uærlig atferd. Mest sårbare er de som har ektefelle eier en tett-holdt virksomhet. Det beste forsvaret når du møter de økonomiske bekymringene til en skilsmisse er kunnskap. Det er spesielt viktig for begge ektefeller å utdanne seg om deres felles økonomi, slik at ingenting forblir en hemmelighet til å bli oversett. I tilfelle av skilsmisse, er uvitenhet ikke lykke.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.