Ennen harkita käänteinen asuntolaina

Home » Real Estate » Ennen harkita käänteinen asuntolaina

Asiat pitävän ja vihata käännetyn kiinnitykset

Ennen harkita käänteinen asuntolaina

Kukaan epäröi ottaa asuntolainaa ostaa kotiinsa. Niin mikä on kiistaa noin käänteinen kiinnitykset kyse?

Rehellisesti, en tiedä. Oikeassa tilanteessa hyödyt käänteinen asuntolaina voi varmasti suuremmat kuin haitat.

Käänteinen asuntolaina on yksinkertaisesti työkalu, jonka voi avulla voit pysyä kotona, vuokrata vapaa, käytön aikana jonkin verran rahaa, että ostettu että kotiin ensiksi.

Tästä huolimatta, kuten mitään suuria taloudellisia päätöstä, haluat tehdä kotitehtäviä ennen onko se oikea työkalu sinulle.

Alla on kaksi asiaa pidä, yksi asia vihata, ja viisi asiaa sinun tarvitsee tietää käänteisen kiinnitykset.

Kuten:

1. Joustavuus

Käänteinen asuntolaina antaa sinulle mahdollisuuden käyttää kodin oman pääoman ”extrat”, kuten vuosittainen loma, uuden auton tai kodin parannuksia. Tämä joustavuus tulee kyky ottaa pääoma kertasummana, kiinteät kuukausimaksut, luottorajan, tai mikä tahansa niiden yhdistelmä.

Hyödyntämällä  verkossa laskimet antaa sinulle arvio siitä, kuinka paljon voit saada, kun syötät postinumeron, iän, kodin arvoa ja nykyisiä kiinnitys tasapaino (jos sellainen on).

2. Muista kuin turvautua rahoitus

Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, yhteensä velkaa ei voi koskaan ylittää nykyisen asunnon arvoa. Kun koti myydään, kun maksaa pois käänteinen asuntolaina, jäljellä tuotot menevät sinulle ja Estate.

Hate:

1. Sleazy myynti taktiikkaa

Jos joku yrittää puhua sinut ottaa rahaa ulos kotiisi ostaa taloudellinen tuote, joka maksaa heille palkkion (kuten annuiteetti), kestää kukkulat.

Useimmat ihmiset suosittelevat tällaisia ​​strategioita ei ole taloudellinen suunnittelijat. Ne ovat myyjät; yksi temppu ponit, jonka temppu hyödyttää niitä, et.

On tilanteita, joissa voi olla järkevää käyttää kotiin pääoma jatkaa muihin sijoituksiin, mutta nämä strategiat sisältävät lisää riskejä, eikä sitä saa käyttää ammattimaisille sijoittajille, jotka ymmärtävät ja varaa seuraukset.

Ole tietoinen:

1. Liikkuva otettuaan käänteinen asuntolaina

Kuten kaikki kiinnitys on lähdeverkkona palkkiot ja kulut otettaessa käänteinen asuntolaina. Kanssa käänteinen asuntolaina sijaan maksaa näitä asioita pois taskusta, maksut ovat vain lisätään tasapaino lainan. Haluat kuolettaa nämä kuluksi pisimpään mahdollista.

Jos aiot menossa seuraavan 2-4 vuotta, etsiä halvempia tapoja lainata rahaa ennen käänteinen asuntolaina.

2. Pidä koti perheen

Teidän kuolema (tai toinen henkilö kuolee, jos olet naimisissa) käänteisen asuntolainan on maksettava takaisin. Jos ei ole tarpeeksi käteistä Estate sitten perilliset voivat joutua myymään omaisuutta maksaa pois lainan.

Jos on tarkoitus pitää omaisuutta perheen, sinun kannattaa varmistaa, perillisiä on kyky maksaa pois lainan tai jälleenrahoittaa omaisuuden perustuu niiden luotto hakemuksen. Varoa itse ensin kuitenkin. Keeping kotiin perheen voi olla mukavaa, mutta jos käänteinen asuntolaina voi antaa sinulle lisätuloja sinun täytyy olla mukava niin ehkä se on mitä pitäisi tehdä.

3. tila kiinteistömarkkinoiden

Rahamäärä saat riippuu iästä ja arvioitu arvo kotiisi. Ottaen käänteinen asuntolaina kun kiinteistömarkkinat lama tarkoittaa sinun saada vähemmän.

Toisaalta, jos otat käänteinen asuntolaina, kun markkinoilla kukoistaa, sitten myöhemmin päättää myydä asunnon alas markkinoilla, voi olla vähän omaa pääomaa vasemmalle.

4. Omistus vastuut

Aina säilyttää otsikko (omistus) kotiin. Näin olet vastuussa veroista sekä vakuutus- ja täytyy pitää kotona hyvässä kunnossa. Tämä toimii samalla tavalla kuin mikä tahansa kiinnitys. Jos et maksa veroja, olet pulassa.

5. Kelpoisuus Medicaid

Tahansa etenee saat käänteinen asuntolaina ovat verovapaita – mikä on suurta. Kuitenkin saadut varat lasketaan varoiksi tai tulot ja voi vaikuttaa kelpoisuuden Medicaid.

Tuotto ei vaikuta sosiaaliturvaan tai Medicare etuja.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.