Er du klar til at købe en bolig?

Home » Finance » Er du klar til at købe en bolig?

Er du klar til at købe en bolig?

Denne weekend udfordringen forbereder sig på at købe et hus. Der er mange grunde til, at du måske ikke er klar til at købe et hus i år, men det er vigtigt at overveje muligheden, og for at tage skridt til at blive klar til at købe en bolig. Du bør aldrig føle sig presset til at købe et hjem, i stedet skal du vente, indtil du er klar. Planlægning og spare nu vil gøre det lettere for dig at købe et hus, når den tid kommer.

1. Er du klar?

Først skal du afgøre, om du er klar til at købe en bolig. Det kan være svært at afgøre, om du bør leje eller købe. Generelt bør du ikke købe et hus, medmindre du har planer om at blive i området i mindst tre år mere. Hvis ikke du vil tage et større hit end hvis du var leje. En anden ting at overveje er, om ikke du er økonomisk klar til at købe et hus. Ikke nok med at du tager på et realkreditlån eller hus betaling, når du køber et hus, men du også blive ansvarlig for alle de reparationer, der skal gøres på huset. Hjem reparationer og vedligeholdelse kan være meget dyrt og du skal have en god størrelse nødfond, før du køber huset. Plan for uventede omkostninger og udarbejde et budget og holde sig til det, så du ikke overreach og står over for muligheden for at miste dit hjem.

2. Hvilken type hjem Skal du købe?

Når du er klar til at købe, kan du have flere forskellige muligheder. Hvis du er single, kan det være mere fornuftigt at købe en ejerlejlighed eller en by hjem, der har mindre vedligeholdelse eller du måske ønsker et sted, hvor du kan have roommates. Hvis du har en lille familie kan du se på en forret hjem, men du bør også overveje ting som skoler i området. Du kan også overveje en ældre hjem, som du planlægger at renovere. Du ønsker måske at vælge en indstilling, der giver dig mulighed for at vokse lidt som en familie. Du ønsker helt sikkert at vælge et område, som du ville være komfortable bor i, hvis du i sidste ende havde børn, selvom du er single.

3. Hvilken type realkreditlån er rigtige for dig?

Tredje bør du overveje de forskellige typer af realkreditlån, der er til rådighed. Du bør vælge en fast rente realkreditlån, ikke en justerbar sats pant. Dette betyder, at dit hus betaling vil forblive den samme. Derudover bør du gå med den korteste udtryk, du har råd til. Femten årige lån spare penge på renter og betalingerne er ikke meget mere end på en tredive årigt lån.

4. Hvordan kan jeg Forbered dig på at købe et hus?

Fjerde hvis du ikke er klar til at købe et hjem i år, så hvad gør du behøver at gøre for at komme dertil? Opret en plan, der vil forberede dig til at købe en bolig. Planen bør omfatte at komme ud af enhver gæld, som du har, sparer op en nødfond, hvis du har en vanskelig tid foretager en betaling, og en udbetaling til dit hus. Ofte mennesker begår den fejl at købe en bolig, før de er klar. En udbetaling vil forhindre dig i at gå under vandet på dit realkreditlån, hvis værdien af ​​dit hjem falder i fremtiden. I værste fald kan du miste hjemmet, eller du kan begynde at harmes det, fordi det er begrænsende, hvad du kan gøre. Vær sikker på at du gennemgår disse grunde til at købe eller til at vente med at købe en bolig, før du foretager din beslutning.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.