Er en livsforsikring Cover Suicide?

Home » Insurance » Er en livsforsikring Cover Suicide?

Kan Livsforsikring indsamles efter selvmord?

Er en livsforsikring Cover Suicide?

Afhængig af hvor livsforsikring den blev købt, kan livsforsikringer stadig udbetale død fordel efter et selvmord. Som en tommelfingerregel, hvis en livsforsikring er købt inden for to år før selvmord, død fordel kan ikke udbetales. Vi dækker alt hvad du behøver at vide for at hjælpe dig med at forstå, hvis et livsforsikringsselskab stadig vil betale død fordel, når dødsårsagen er selvmord.

Det anslås, at 250.000 mennesker om året i USA bliver selvmord overlevende, en af ​​de mest smertefulde situationer til at håndtere. At miste en, du elsker, og alle de spørgsmål, der kommer med dette tab er yderst vanskeligt at stå over for. At skulle håndtere en nægtet forsikringskrav i ansigtet af en sådan tragedie er en ekstra ødelæggelser, man kunne håbe ikke at beskæftige sig med.

Faktorer at overveje at forstå, hvordan livsforsikringspolicen Works for en Suicide Død krav

Forsikringsselskabet kan eller ikke kan betale modtageren af en livsforsikring i tilfælde af et selvmord afhængig af omstændighederne, den primære faktor er, at der findes to klausuler findes i en livsforsikring:  Den Suicide Levering og uantastelighed klausul .

Vil Modtagere af en livsforsikring modtage betaling, hvis Døden er grund selvmord?

Selvmord kan være omfattet af livsforsikring i mange tilfælde, men de klausuler i en livsforsikring er beregnet til at stoppe folk fra kun at købe en politik, fordi de ønsker at forlade penge til deres familie efter et selvmord.

For at undgå, at folk der bruger dette som en strategi til at forlade penge fra livsforsikring til deres begunstigede efter en planlagt død, er der nogle grundlæggende regler på plads.

Selvmord og livsforsikring

Ifølge de seneste data om selvmord ved CDC i USA i 2014 var der over 40.000 dødsfald ved selvmord .

Selvmord er chokerende og ofte uforudsete af folk efterladt. Det er en ødelæggende tragedie. Naturligvis ville det kun være rimeligt, at familiemedlemmer efterladt af en handling af selvmord bør være i stand til at drage fordel af livsforsikring politik, men for at gøre det, skal visse betingelser være opfyldt for at tillade en udbetaling fra kontrakten. Desværre, i de første to år af enhver livsforsikring, er der en klausul kendt som den ubestridelige klausul , som et resultat af denne klausul, kan forsikringsselskabet bestride og benægte en påstand af flere grunde, en af dem er selvmord.

Den konkurrenceudsatte Periode i Livsforsikring og hvordan det påvirker en Suicide krav

Den ubestrideligt klausul i et livsforsikringsselskab politik er en vigtig årsag til, at en fordring ville blive afvist af et livsforsikringsselskab i de første to år af en politik, at være i kraft. Ifølge den nationale sammenslutning af forsikring kommissærer (SIC), kan dette omfatte følgende en død ved selvmord. Den ubestridelig klausul gør det muligt for livsforsikringsselskabet at benægte et krav i den konkurrence omkring periode. Den konkurrenceudsatte periode skitseret i klausul er normalt for en periode på to år efter den oprindelige dato den politiske dækning forsikring først begyndte.

Når udtrykket af den ubestridelige klausul er gået, så en livsforsikring krav bliver “ubestridelig” med undtagelse af meget alvorlige spørgsmål som svig eller vildledning. Du bør kontakte din livsforsikring repræsentant for at finde ud af de nøjagtige oplysninger om din politik og udtrykket af klausulen i din specifikke situation.

Vil en Life Insurance Company Afvis et krav, hvis døden er grund selvmord?

Hvis politikken har været i kraft mindre end to år under den konkurrenceudsatte periode af livsforsikring politik, så et forsikringsselskab kan undersøge påstanden og derefter nægter krav om livsforsikring, hvis selvmord er dødsårsagen i henhold til SIC. Ud over den ubestridelige klausul, kan en livsforsikring også have en Suicide bestemmelse eller klausul. Den selvmord bestemmelse vedrører de vilkår og betingelser for udbetalinger, eller udelukkelser på grund af selvmord specifikt.

Det ofte også leveres med en to-årig tidshorisont for udelukkelsen af ​​udbetaling på grund af selvmord. Hvis din politik indeholder klausulen selvmord, da en påstand kan nægtes pr betingelserne i klausulen, der normalt står, at ingen død fordel vil blive udbetalt, hvis den forsikrede begår selvmord, eller hvis selvmord er dødsårsagen.

På det tidspunkt, du køber en livsforsikring, din forsikring repræsentant har pligt til at forklare alle disse klausuler og politiske betingelser til Dem, såvel som andre udelukkelser i dit liv forsikringspolice som en del af købsprocessen.

Er det Selvmord Levering og uantastelighed Klausul det samme?

Nej, det selvmord klausul og klausulen uantastelighed er ikke det samme. Bestemmelsen om uantastelighed er bredere og beskæftiger sig med forsikringsselskaberne evne til at bestride eller afvise en livsforsikring krav i konkurrence omkring periode. Andre grunde foruden selvmord også er rettet, såsom død under en ulovlig handling, eller forvanskning af oplysninger, samt potentialet for en “stofmisbrug og alkohol” klausul. Det er meget vigtigt at få de nøjagtige detaljerne i livsforsikring købt, når du tilmelder en livsforsikring kontrakt, så du ikke ender med overraskelser, eller have et krav nægtet.

Hvornår vil en livsforsikring udbetaler på en Suicide

Efter selvmord levering periode, eller den konkurrenceudsatte periode er overstået, hvilket er normalt to år fra datoen for køb af en ny politik, så en livsforsikring kan betale et krav om selvmord. Politikken skal betale død fordel til modtagerne. For at forstå dine politiske vilkår, kan du også tjekke politikkens undtagelser sektion, da selvmord bestemmelse kan være forskellige for hver politik.

Eksempel på Når en livsforsikring vil betale en krav Når Dødsårsagsregisteret er selvmord

Hvis der ikke er udelukkelse eller klausul i kraft på tidspunktet for døden, der udelukker selvmord.

John og Mary købt en 10-årig tidsbegrænset livsforsikring politik, når de blev gift, de betalte deres præmier og holdt den samme politik i kraft. 5 år senere, Mary blev diagnosticeret med depression, selv om hun var i behandling og havde det godt, en dag, meget til familiens chok, de opdagede hun havde begået selvmord. John blev hærget, familiemedlemmer hjalp ham med at få alle Marys anliggender i orden og opdagede deres liv forsikringspolice. Selvom pengene ikke hjalp med sin ødelæggende tab, blev familien overrasket og beroliget, da de fandt ud af, at forsikringsselskabet ville betale kravet, selvom dødsårsagen skyldtes selvmord, fordi selvmord bestemmelsen ikke længere anvendes.

Eksempel på en Insurance Company benægte en låse grund Suicide

Jeff havde holdt en livsforsikring for de sidste 20 år, da det blev tid til at forny sin politik, besluttede han, at da det havde været 20 år, kan det samme livsforsikringsselskab nu tilbyde en bedre politik, så han gjorde nogle undersøgelse og skiftede til en anden form for politik fra samme livsforsikringsselskab. Et år senere, begik han selvmord, han var ikke klar over, at fordi han havde skiftet livsforsikring den konkurrenceudsatte periode havde nulstille, og selvmord bestemmelse anvendes nu. Hans familie blev nægtet kravet.

Eksempel tilfælde af en Insurance Company Mærkning en død Selvmord og benægte en krav

Dette er et konkret eksempel på en situation, hvor et forsikringsselskab vurderet en død som selvmord, men så det blev senere fastslået, at dødsårsagen var et uheld. Todd Pierce var blevet diagnosticeret med hudkræft i 1999. Ti år senere, Todd var på en tur, og han var involveret i en fatal bilulykke. Forsikringsselskabet mærket ulykken som selvmord og ønskede at benægte påstanden. Todds kone Jane kunne ikke tro, at de kaldte hans død et selvmord. Hun besluttede at få hjælp fra en advokat, og som et resultat, forsikringsselskabet endte indstilling med hende, og ikke at gå rettens. De fleste mennesker har ikke adgang til en advokat til en rimelig pris, ud over de ødelæggende omstændigheder ved et selvmord, de ofte give op og ikke nødvendigvis forsøge at bekæmpe benægtelse af et liv forsikringskrav som følge af selvmord. I dette tilfælde fru Pierce var modig og kæmpede for hendes afvikling. Dette er en sjælden undtagelse, de fleste liv forsikringskrav betales uden problemer, men dette er et godt eksempel på en situation, hvor en fordring kan have været nægtet på grund af de politiske formuleringer, klausuler og udelukkelser. Heldigvis modtageren var i stand til at få advokatbistand.

Bekymret Om Livsforsikring og selvmord?

Hvis du eller nogen du kender lider af depression eller psykisk sygdom, eller bare har svært ved, det vigtigste ting du kan gøre, er at få hjælp til dig selv og dem, så du aldrig behøver at bekymre dig om dit liv forsikringspolice, og hvis det vil betale ud af i tilfælde af et selvmord.

Hvis du er en selvmord overlevende, du er blandt en kvart million mennesker i USA, skal du ikke være bange for at nå ud til en lang række organisationer. Jeg håber, at denne artikel har hjulpet klarlægge virkningen af ​​selvmord i livsforsikring politik betalinger, men mere så jeg opfordre dig til at række ud og få hjælp igennem uanset hvilken side af dette problem, du er på. Vi er alle berørt af selvmord, depression og psykisk sygdom og ved at nå ud og arbejder sammen, kan der være hjælp,

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.