Eri muodot Digital Advertising

Home » Online Business » Eri muodot Digital Advertising

 Eri muodot Digital Advertising

Kaksikymmentä vuotta sitten, digitaalisen mainonnan oli vain joukko bannerit näkyvästi verkkosivuilla. He olivat ärsyttäviä, olet napsauttanut yksi jokaiseen 100, ja heistä tuli uhreja “bannerin sokeutta.” Nyt digitaalinen mainonta on valtava, ja monia erilaisia ​​online-mainoksia tuotetaan perustuu kohderyhmä, sivuston sisältöön, ja kehotus toimia. Mutta ennen sukellusta osaksi kustannukset, ja eri muodoissa, katsotaanpa katsomaan perusmääritelmää digitaalisen mainonnan (alias verkkomainonnan).

perusmääritelmää

Jos näet mainoksen internetissä, niin se luokitellaan digitaalisen mainonnan. Itse asiassa on olemassa mainoksia tällä hyvin sivulta, ja useimmat muut sivustot käyt, koska ne ovat ensisijainen tulontuottajiamme internetpalvelujen.

Vuodesta mainosbannereita (mukaan lukien rich media bannerit) Hakukoneoptimointi (SEO), sosiaalisen verkostoitumisen, sähköposti markkinointi, online-luokiteltuja mainoksia, sivusto yritysostojen ja jopa roskapostista, online-mainonta on yksi nopeimmin kasvavista tapoja tavoittaa yleisön.

Web nyt saatavilla älypuhelimiin, digitaalinen mainonta on levinnyt mobiilialustan. Yritykset käyttävät miljoonia dollareita yrittää löytää tapa mainostaa puhelimiin luomatta epämiellyttävä tai häiritsevä kokemus. Toistaiseksi suosituin tapa tehdä niin on kautta natiivi mainonnan menetelmiä.

Liittyvät kustannukset Digital Advertising

On olemassa satoja erilaisia ​​mainonnan malleja verkossa, mutta useimmat kuuluvat johonkin seuraavista kolmesta ryhmästä.

Epäilemättä jokainen olet nähnyt mainoksen online tänään maksettiin jollakin seuraavista tavoista:

 • CPA (Cost Per Action) – Tässä mallissa kaikki riski osuu julkaisijan mainoksen. Mainostaja maksaa vain kustantaja, jos käyttäjä klikkaa ja suorittaa liiketoimen.
 • PPC (Pay per click) – Yleisin verkkomainonnan koska sillä jäsenen molempia osapuolia. Mainostaja maksaa, kun käyttäjä klikkaa mainosta, mutta heillä ei ole tehdä ostoksia varten kustantaja saada maksettu. Tässä mallissa tavoitteen avainsanat ovat erittäin tärkeitä.
 • CPM (Cost Per Mille) – yleisesti tunnettu CPT (tuhannen), mainostaja maksaa altistukseen kävijöitä verkkosivuilla ja silmät mainosta. Jos sivusto saa kaksi miljoonaa kävijää päivässä, ja ilmoitus on nähnyt 50% näistä sivuista, sitten CPM $ 2 vastaisi $ 2000.

Tyypit Digital Advertising

Luetella niitä kaikkia kestäisi ikuisesti, mutta tässä on joitakin tärkeimpiä tapoja, joilla mainostajat saavat kuluttajille kanssa online ostaa:

 • Bannerit mainoksia (Näitä ovat pilvenpiirtäjiä, täynnä julisteita, neliöitä, ja painikkeet.)
 • Adsense (Nämä ovat näytetyistä mainoksista kuluttajille Googlen kautta, näyttämällä mainoksia merkityksellisiä tietoja millä tahansa sivulla.)
 • Sähköposti mainonta (ja roskapostin)
 • Native Mainonta (Tämä kasvaa ja hallita online-mainostilaa.)
 • Facebook Ads
 • YouTube-mainokset
 • sponsoroituja Tweets
 • verkkosivusto yrityskaupat
 • Multimediamainosta
 • Ponnahdusikkuna (ja pop-alle)
 • Pre-videomainokset
 • bloggaaminen

Näin onnistut Digital Advertising

Digitaalinen mainonta ei enää vitsi. Mainosbannereita käytetään nauroivat, ja sähköpostit pidettiin turhaa ja ärsyttävää. Mutta nyt, kun kaikki imeytyy älypuhelin tai digitaalinen laite, mainonta on tehtävä täällä. Ja se tarkoittaa sitä on tehty hyvin, koska se on kyllästetty.

Tässä muutamia vinkkejä varmistaa mainoskampanja saa hyvän ROI.

 1. Tee kampanjat jaettavan
  Mitä tahansa teetkin, ajattele vaikutus sillä tulee olemaan ihmisiä, jotka näkevät sen. Saavatko he rakastavat sitä niin paljon, että ne osuvat “jaa” -painiketta ja levittämään sanaa sinulle? He haluavat ystäviä ja sukulaisia nähdä sen? Onko se “mennä virus?” Hyvä digitaalinen kampanja tarvitsee jakamisen helpottamiseksi tarjota vaikuttava ROI. Jakamatta, olet työskennellyt liian vaikea saada napsautuksia ja tuloksia.
 2. Älä ajattele sisällä digiboksin
  Digitaalinen kampanja on juuri sitä, kampanja, joka elää digitaalisessa maailmassa. MUTTA, se ei aina tarvitse olla digitaalinen. Voit luoda videoita tai elokuva stuntteja, ja sitten laittaa niitä verkossa. Sinulla voi olla kampanjoita, jotka käyttävät ulkona, sissien ja puhelin. Kunhan kampanja sidotaan digitaalinen, se voidaan luoda monella eri tavalla.
 3. Analytics on avain
  Sinun täytyy seurata digitaalisia kampanjoita tarkasti, ja on valmis toimimaan sen, että tietoa ja kurssi-oikein hetkessä. Jos joitakin osia kohdeyleisöä yksinkertaisesti ei vastaa, kanava kampanjan rahaa alueille, jotka voivat hyvin. Jos näet negatiivisia reaktioita, ja napsauttaa vähentää, varmista, että sinulla on suunnitelma valmiina.

Ongelmat roskapostista

Te epäilemättä tuntee aikavälillä ja ovat vieläkin tuntee itse tuotteessa. Roskapostista on peräisin klassisesta Monty Python luonnos, jossa kaikki valikosta pienessä kahvilassa koostui Roskaposti. Tämä pommitus Spam tuli synonyymi tapa toivottujen sähköpostiviestien pommittaa postilaatikoihin kuluttajille.

Kun email markkinointi oli suhteellisen uusi, roskapostista oli pullollaan. Kuitenkin anti-roskapostin lakeja ovat vähentäneet paljon tätä liikennettä, jossa sakkoja ja muita rangaistuksia on kuperasta ulos syyllisiä. Se ei ole estänyt sen kokonaan, kuitenkin on Roskapostittajat yhä kehittyneempiä, ja myös löytää keinoja ohi anti-roskapostisuodattimet. Tämä on roskapostin digitaalisen maailman.

Toinen muoto roskapostista on phishing, joka sisältää kieroa 419 petos. Kuitenkin tämä ylittää Realms mainonnan ja jotain, joka on sekä erittäin laiton ja mahdollisesti henkeä tuhota.

Antaa asiakkaille helppo tie unsubscribe

Vaikka aiheesta roskapostista, tehdä kaiken voit tehdä helpoksi asiakkaille nopeasti lopettaa sähköpostisi luettelosta. Vaikka se saattaa tuntua intuition, et halua luoda kielteisiä kokemuksia. Joten se on helppo poistaa jättää asiakkaalle myönteisen vaikutelman sinusta. Ne saattavat hyvinkin jatkaa ostaa sinulta, vaikka he eivät saa sähköposteja. Toisaalta, jos laitat tilauksen peruutus -painiketta 6pt tyyppi keskellä joukko oikeudellisia kopioida, ja tehdä niistä hypätä kautta vanteet lähteä listalle menetät että asiakas hyvää.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.