Este Investiția pasivă pentru pensionare de economii?

Home » Investing » Este Investiția pasivă pentru pensionare de economii?

Este Investiția pasivă pentru pensionare de economii?

Acei investitori care se apropie de vârsta de pensionare ar putea dori să revizuiască portofoliile lor pentru a stabili dacă investițiile pe care le țin sunt adecvate. Un aspect al portofoliilor lor de investitori doresc să ia în considerare este dacă este mai bine să dețină investiții pasive sau active, în retragere. Există avantaje și dezavantaje pentru ambele tipuri de investiții. investiții gestionate pasiv au de multe ori taxe mai mici. managerii active trebuie să justifice cheltuieli suplimentare de gestionare a investițiilor. Pe de altă parte, investițiile gestionate în mod activ pot avea de gestionare a riscurilor mai bine, în special fie pentru fondurile de obligatiuni sau fonduri de direcționare se întoarce cu volatilitate scăzută. Situația financiară unică pentru fiecare investitor se apropie de pensionare este de asemenea important. Dimensiunea portofoliului și toleranța la risc a investitorului individuale dicta tipul de investiții pentru a face.

Popularitatea Investiții pasive

Fondurile pasive au fost rapid câștigă popularitate. În 2014, fondurile pasive au avut intrări de capital de 166 de miliarde $, în timp ce fondurile de capital active, a văzut ieșirile de 98400000000 $. În mod clar, mulți investitori văd avantajele de a investi pasiv. Cu toate acestea, anumiți investitori, inclusiv a celor cu portofolii mai mari, ar putea dori să ia în considerare alocarea unor fonduri administrate în mod activ.

Teoria Investiția pasivă

investiții pasive se referă la un tip de administrare a investițiilor în cazul în care fondurile mutuale sau fonduri tranzacționate la bursă (ETF-uri) reflectă performanța unui indice de piață. Aceasta este exact opusul managementului activ în cazul în care managerul fondului încearcă să bată în mod activ performanța pieței globale.

Cei care se abonează la ipoteza pieței eficiente (EMH) doresc să investească în fonduri și ETF-uri gestionate pasiv mutuale. EMH susține că piața reflectă cu acuratețe știri și informații toate disponibile. Piața este în măsură să absoarbă rapid informații noi, care se reflectă prin ajustări corespunzătoare ale prețurilor acțiunilor. Este imposibil de a bate randamentele globale de piață ca urmare a eficienței pieței. Ca atare, nu are nici un sens să încerce să bată pe piață. Mai degrabă, câștigă simpla expunere la o piață care, în general, tendințele de creștere a lungul timpului este cea mai bună abordare.

Avantajele de a investi pasive

Există o serie de avantaje de a investi pasiv. Avantajul principal este raporturi reduse de cheltuieli și taxe. vehicule de investiții pasive trebuie să reproducă doar performanța indicelui ei sunt de urmărire. Aceasta are ca rezultat, în general, într-o cifră de afaceri scăzută, costuri de tranzacționare reduse și cheltuielile de gestionare scăzute. De exemplu, un fond mutual sau ETF care urmărește S & P 500 poate avea un raport de cheltuieli de doar 0,2%. Un fond mutual de capital activ poate avea cu ușurință un raport de cheltuieli mai mare de 1,0%. De-a lungul unei perioade de timp, că 0,80% se poate schimba în mod semnificativ performanța unei investiții.

Un alt avantaj major pentru investiții pasive este transparența. Este ușor să știe ce un fond deține în orice moment. În timp ce exploatațiile unui fond sau ETF gestionat în mod activ se poate schimba destul de des, investițiile pasive au o mai mare predictibilitate. Acest lucru poate permite investitorilor să ia decizii în cunoștință de cauză. De exemplu, în cazul în care un investitor este preocupat de volatilitatea într-o anumită parte a pieței, el poate constata cu ușurință expunerea sa la acea zonă. Cu toate acestea, cu o investiție gestionat în mod activ, este mai dificil să se știe exact ce un fond deține.

Impactul taxelor este, de asemenea, un alt avantaj distinct al investițiilor pasive. Deoarece fondurile de index nu sunt de cotitură peste exploatațiile lor de foarte multe ori, nu există nici o Declanșarea câștigurile de capital mari impozite. Cu un fond activ, cifra de afaceri mai mare poate duce la câștiguri de capital taxe pentru anul. Acest lucru se poate prinde cu garda investitorilor în cazul în care nu se așteaptă un proiect de lege fiscală.

Dezavantaje de Investiții pasive

Există dezavantaje clare pentru investiții pasive. Un risc major este posibilitatea unui declin de piață. S & P 500 a scăzut în jurul valorii de 36% în 2008. Valoarea fondurilor indicele de urmărire 500 S & P a văzut pierderi majore. Un manager de activ ar putea fi suficient pentru a efectua unele savvy de acoperire sau limita de expunere pe piață în perioadele de volatilitate mai mare. Acest lucru poate reduce tragerea creditului pentru o investiție.

Un alt dezavantaj pentru investiții pasive este lipsa de control al investițiilor componente în indicele. De exemplu, piața de obligațiuni cu randament ridicat, a cunoscut o volatilitate semnificativă în a doua jumătate a anului 2015. Unul dintre motivele pentru volatilitatea continuă a prețurilor materiilor prime mici, care au ranit companiile de petrol și gaze mai mici. companiile de petrol și gaze mai mici finanțează adesea operațiunile și extinderi ale acestora prin emiterea de datorii de calitate inferioară. Un investitor care deține fonduri de index de urmărire obligațiuni cu randament ridicat are o expunere semnificativă la acest sector al pieței de mare randament. Singurul mod de investitor pentru a limita această expunere este de a ieși din poziția. În subsidiar, în cazul în care investitorul este urcarea pe anumite obligațiuni în sectorul de mare randament, el este blocat cu exploatațiile în index.

Avantajele de a investi active

Negative de a investi pasiv scoate in evidenta unele dintre cele mai pozitive de a investi activ. În mod activ investițiile gestionate pot încerca și de a reduce expunerea în perioadele de volatilitate ridicată, în timp ce investițiile pasive doar a urmări pe piață. managerii activi pot utiliza strategii de acoperire, cum ar fi opțiuni sau de vânzare a stocurilor de scurt pentru a încerca și profitul pe piețele în mișcare în jos. În subsidiar, managerii activi pot reduce sau complet ieși din anumite sectoare, atunci când crește de volatilitate. managerii de active au o flexibilitate, spre deosebire de investiții pasive.

Mai mult, investițiile active pot încerca și bate randamentele pieței, ceea ce duce la posibilitatea de câștiguri negabarite. investiții pasive oferă numai performanța medie. Cu toate acestea, acest lucru se bazează pe performanța managerului. manageri în conformitate cu randamente bune vin de multe ori cu cheltuieli mai mari. Mai mult, nu există nici o garanție performanțele anterioare pentru un fond activ va continua în viitor.

Adecvarea Active Management

Ca o chestiune practică, investitorii cu portofolii mai mari sunt într-o poziție mai bună pentru a aloca o parte din activele lor la investiții active, în timp ce încă obtinerea expunerea la indici pasive. Acești investitori ar putea dori pentru a trage pentru câștiguri de investiții supradimensionate, și au, în general, acces la o mai bună consiliere financiară. Cu toate acestea, investitorii mai mici nu trebuie să se agite. Chiar și Warren Buffett a sfătuit proprietatea sa de a pune 90% din activele sale într-un fond de index low-cost care urmărește S & P 500. În cazul în care această abordare este destul de bun pentru Buffett, aceasta ar trebui să servească majoritatea investitorilor bine.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.