Exemplu de închiriere Creșterea Chiriașii anuale Letter

Home » Real Estate » Exemplu de închiriere Creșterea Chiriașii anuale Letter

Proceduri adecvate pentru ridicarea Închiriere

 Creșterea Chirie pe Chiriașii anuale

Creșterea chiria chiriaș este dreptul dumneavoastră ca un proprietar. Cu toate acestea, există anumite legi pe care trebuie să le urmați atunci când faci. Trebuie să trimită, de obicei, notificarea în scris chiriaș un anumit număr de zile înainte de expirarea contractului de leasing lor. Iată câteva cinci fapte despre creșterea chiriei unui chiriaș anual și o scrisoare de probă pentru a revizui.

5 CHIRII Creșterea de bază

 • Beneficiile Creșterea Rent a chiriașului
  • Pentru a ține pasul cu Fair Market împrumut-  Ați putea dori să ridice chiria unui chiriaș de a ține pasul cu alte prețuri de închiriere în zonă.
  • Ai avut o Creșterea în Expenses- Ați putea dori să ridice chiria unui chiriaș de a ține pasul cu creșterea cheltuielilor, cum ar fi facturile de utilități sau mai mari taxe de proprietate.
  • Ai Legal dreapta la- Ați putea decide să ridice chiria unui chiriaș , deoarece aveți dreptul legal de a face acest lucru în fiecare an.
 • Riscurile de creștere Rent a chiriașului
  • Mută Chirias tuite  Cea mai mare problema cu care se poate întâlni atunci când încearcă să crească chiria unui chiriaș este ca locatarul decide să nu reînnoiască contractul lor și se mișcă. Va trebui apoi să se ocupe cu costuri de neocupare și găsirea unui nou chiriaș.
 • Când îți poți crește chiria de?

În general, dacă aveți un chiriaș care a semnat un contract de închiriere pe durată determinată, cum ar fi un an, sunt permise doar pentru a crește chiria o dată pe durata contractului de leasing este de peste. Deci, dacă aveți un chiriaș care a semnat un contract de leasing anual, puteți ridica în mod legal chiria o dată în acel an este de peste.

 • Furnizarea scrisă Observații

În cele mai multe situații, trebuie să ofere un chiriaș cu o notificare prealabilă înainte de a putea mări chiria. Trebuie să trimită o notificare scrisă către chiriaș, le notifică dorința de a crește chiria.

Această scrisoare trebuie trimisă înainte de terminarea perioadei de leasing. Cât de departe în avans, trebuie să trimiteți această notificare va varia în funcție de stat, dar se așteaptă să fie obligată să-l trimită între 15 și 60 de zile înainte de data încetării contractului de leasing.

Unele legi vor permite un proprietar pentru a ridica chiria în timpul unui contract de închiriere pe durată determinată. Pentru a face acest lucru, contractul de închiriere trebuie să spun în mod clar că chiria poate fi ridicată pe durata contractului de leasing.

 • Cât de mult îți poți crește chiria cu?

Multe state vor stabili limite pentru suma pe care o poate crește chiria unui chiriaș de către fiecare an.

Acestea vor permite doar să ridice chiria cu un anumit procent în fiecare an, de exemplu, o chirie de cinci la suta creste in fiecare an. Acesta este motivul pentru care trebuie să cunoașteți legile țării tale; astfel încât să știu dacă există o limită la cât de mult vă poate crește chiria sau dacă sunteți liber să-l ridice de orice sumă pe care o alegeți.

-SAMPLE SCRISOARE INCHIRIERE PENTRU CREȘTEREA TENANTS- ANUALĂ

TO: Introduceți Numele Chiriaș

      Introduceți Adresa Chiriaș

      Introduceți Unitate Număr

1. Scopul anunțului : Această comunicare este de a informa Chiriaș că Landlord va crește chiria chiriasului. Începând cu, Insert Data Rent Creșterea , chiria lunară pentru unitatea pe care o ocupă în prezent, Unitatea Insert Unitatea Number , care se află în, Inserare de proprietate Adresa , va fi mărită la Insert New Chirie lunara  pe luna. Închiriere curent chiriasului va fi încheiată pe Insert Data de încetare ca pe durata contractului inițial de închiriere.

Chiriașul este oferit un nou contract de leasing la noua chirie lunară de Inserare New Chirie lunara . Această modificare , precum și orice alte modificări rezonabile pot fi găsite în noul contract de închiriere chiriasului.

2. Încetarea tenancy : închiriere chiriasului va expira pe Insert Data curenta Lease Expiră . În cazul în care chiriașul nu este de acord să închirieze unitatea de la prețul de închiriere a crescut lunar, chiriașul și toți ocupanții unității trebuie să părăsească unitatea de Inserare data curentă Lease Expiră .

Chiriașul trebuie să respecte toate procedurile de mutare-out, inclusiv lăsând unitatea de măturat mătură curat.

3. Acceptarea: În cazul în care Chiriașul este de acord să închirieze unitatea de la prețul de închiriere a crescut de Inserare New Chirie lunara , pe lună, chiriașul poate rămâne la fața locului, dar trebuie să semneze și să adere la termenii unui nou contract de închiriere la convenit la chiria lunară. Rămânând în proprietate după data încetării contractului inițial de închiriere, chiriașul este de acord cu chiria lunară a crescut și de a adera la orice alte modificări rezonabile ale contractului de închiriere. Această plată de închiriere se face la sau înainte de data de 5 a fiecărei luni.

Proprietar Semnătura : ______________________

Data : __________________________________

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.