Fapte importante despre Despăgubire de Asigurari de Sanatate

Home » Insurance » Fapte importante despre Despăgubire de Asigurari de Sanatate

Alegerea unui mai flexibil Politica de asigurări sociale de sănătate cu restricții mai puțin

Fapte importante despre Despăgubire de Asigurari de Sanatate

Ce este un plan Despăgubire de Asigurari de Sanatate?

Un Despăgubire de asigurări de sănătate plan este un plan de asistență medicală care vă permite să alegeți medicul, personalul medical, spital sau furnizorul de servicii de alegere și vă oferă cea mai mare cantitate de flexibilitate și libertate într – un plan de asigurare de sanatate.

Planurile de sanatate indemnizare sunt, de asemenea, cunoscut ca un „plan de indemnizație tradițională“ sau a unui „plan de taxa pentru serviciu“. Planul ajuta la furnizarea de protecție împotriva costurile de cheltuieli medicale.

Avantajele despagubirii Planuri de Asigurari de Sanatate

O caracteristică esențială a planului de indemnizație de asigurări de sănătate este că nu te obliga sa alegi un medic primar de ingrijire.

Politica de sănătate despăgubire este diferită de politicile oferite de organizațiile de întreținere a sănătății (HMOs) si organizatii furnizor de preferat (PPOs), deoarece vă permite să obțineți asistență medicală în cazul în care le alegeți, apoi politica de sănătate indemnizație oferă compensații pentru o parte set de costurile. În plus, planurile de asigurări de sănătate de răspundere civilă sunt, de asemenea, unice, deoarece acestea vă permit să se auto-se referă la specialiști, nu aveți nevoie pentru a obține o sesizare pentru a obține compensate dacă alegeți să vedeți un specialist.

Genul de libertate disponibile printr-un plan de asigurări de sănătate de răspundere civilă pot fi valoroase pentru conducerea propriu de îngrijire a sănătății. Acest lucru este semnificativ diferit decât HMOs, PPOs și API care utilizarea gestionate de îngrijire și vă poate forța de a alege un furnizor de ingrijire primara, ca parte a planului.

Planurile de asigurări de sănătate de asigurare nu implică o rețea de furnizor.

Este un plan de despăgubire de asigurări de sănătate potrivit pentru tine si familia ta?

Planurile de asigurări de sănătate Despăgubire au cele mai multe avantaje atunci când sunt importante pentru tine următoarele:

  • Nu trebuie sau doresc să se angajeze la un medic primar de ingrijire. Spre deosebire de HMO si PPO planul lui de sănătate indemnizație nu vă forțați să selectați medicul dumneavoastră de îngrijire primară, prin urmare, acest lucru devine și avantaj în a avea libertatea de alegere.
  • Nu te superi de plată un pic mai mult pentru costurile de asigurări de sănătate sau deductibile
  • Nu sunt îngrijorați cu privire la selectarea furnizorilor care nu sunt verificate pentru costurile. Ceea ce înseamnă că, pentru că nu fac parte dintr-o rețea într-un plan de asigurare de sănătate de răspundere civilă, costurile medicilor și specialiștilor pe care le alegeți se poate extinde dincolo de definiția UCR. Va trebui să acorde o atenție la modul în care opțiunile afecta costurile.
  • Trăiești într-o regiune geografică în care accesul la medici și serviciile medicale dorite nu ar fi incluse într-un plan de HMO sau PPO.

Despăgubire de Asigurari de Sanatate Costurile planului si deductibile

planuri de asigurare de despăgubire să plătească o parte din costurile medicale de la furnizorul de servicii de alegere, dar poate fi supus unei sume deductibile.

Cu un plan de indemnizație, veți plăti prima parte a costurilor medicale până când nu au plătit până la limita de partea ta, care este cunoscut sub numele de deductibile. Fransiza într-un plan de indemnizatie poate varia de la 100 $ pentru persoane fizice și de până la 500 $, în medie, pentru familii și variază în funcție de furnizorul de servicii sau de societatea de asigurare.

Odată ce ați plăti deductibile, planul ar plăti pentru restul cheltuielilor de asigurări de sănătate până la limitele maxime ale contractului dumneavoastră de contract.

Politicile de indemnizare pot include, de asemenea, co-plata sau clauze de co-asigurare. Cu toate că planurile de asigurări de sănătate Indemnizația poate costa uneori mai mult din buzunar pentru persoane fizice, avantajul de auto-referindu-se la specialiști și având libertatea de a avea acces la asistență ori de câte ori doriți, fără limitări de geolocalizare este bine în valoare de investiții pentru mulți.

Planurile de Asigurari de Sanatate indemnizare vs HMO planuri și PPO

Spre deosebire de HMO si PPO planuri de asigurări de sănătate, cele mai multe politici de despăgubire vă permit să alege orice medic , specialist și spital pe care doriți , atunci când caută servicii de îngrijire a sănătății. Planurile de indemnizatie sunt considerate taxa pentru servicii de planuri de asigurări de sănătate în cazul în care aveți libertatea de a alege serviciile de îngrijire a sănătății și atâta timp cât serviciile dvs. sunt eligibile s -ar putea percepe o taxă în funcție de modul în care sunt scrise regulile de politică.

Uneori, planurile de indemnizatie de asigurare de sanatate costa mai mult HMOs si PPOs, dar payoff este flexibilitatea de opțiuni.

Accesul la specialiști cu indemnizare Planuri de Asigurari de Sanatate

Capacitatea de a auto-se referă la un specialist poate fi un avantaj semnificativ în obținerea cea mai bună îngrijire a sănătății și este ușor de una dintre cele mai mari avantaje cu planuri de asigurare de răspundere civilă de îngrijire a sănătății.

4 Taste importante pentru înțelegerea unui plan de Despăgubire de Asigurari de Sanatate

Dacă aveți posibilitatea de a alege o poliță de răspundere civilă pentru asigurări de sănătate, aici sunt patru puncte importante de reținut:

1. Planurile de indemnizare și rata obișnuită, Cutumiar și rezonabilă (RUE)

UCR ratele sunt sumele pe care furnizorii de servicii medicale din zona dvs., de obicei, taxa pentru servicii, deoarece planurile de indemnizatie sunt planuri de asigurări de sănătate autogestionat nu există nici o rețea care specifică ratele pe care furnizorii alese vor percepe. Ca rezultat, veți dori să vă familiarizați cu costurile pe care planul le desemnează ca de obicei și obișnuită, față de ceea ce furnizorul ales va taxa pentru servicii, pentru a evita costurile neașteptate. În special, dacă te duci la alte regiuni geografice. În majoritatea furnizorilor generali îndeplinesc criteriile, cu toate acestea, este important să fie informat atunci când utilizați un plan de autoadministrat ca un plan de indemnizație de asigurări de sănătate.

2. Înțelegerea și Deductibile coplăți pentru Despăgubire de Asigurari de Sanatate

Este posibil să aveți o deductibile. Deductibilă este suma pe care trebuie să plătească înainte sunt furnizate prestații de politică. În cazul în care taxele de îngrijire a sănătății sunt acoperite, sau eligibil pentru plată în cadrul politicii, se vor aplica deductibile.

După deductibile, vi se poate cere să plătească o co-plată. O coplata este un procent pe care îl plătiți din taxele rămase după deductibile. De exemplu: În cazul în care taxele sunt eligibile pentru $ 800 și aveți un $ 200 de deductibile, atunci care lasa de 600 $ din stânga. Spune co-plată este de 20%. Asta înseamnă că încă mai trebuie să plătească 20% din suma rămasă de 600 $, ceea ce ar fi de $ 120 de. Aflați cerințele deductibile si co-asigurare a unui plan de asigurări de sănătate de răspundere civilă pentru a fi sigur că sunt în măsură să acopere costurile.

Unele politici de sănătate Indemnizatie oferă, de asemenea, o sumă maximă pe care va trebui să plătească în calitate de co-asigurare. Aceste politici devin avantajoase pentru că odată ce te-a lovit maxim de plătit, nu mai trebuie să plătească co-asigurare. În funcție de situația dumneavoastră medicală acest lucru poate ajuta la gestionarea costurilor maxime pe care le-ar plăti, ca parte a politicii.

3. indemnizare Planuri de sănătate Nu limitați accesul Bazat pe Locul de amplasare geografică

Așa cum sa explicat în definiția noastră a planului de sanatate indemnizatie de mai sus, într-un plan de indemnizație, aveți libertatea de a alege medicul dumneavoastră, specialist sau spital cu puține, dacă există limitări.

În unele cazuri, HMO si PPO pot limita opțiunile pentru un medic, specialist sau spital de restricție geografică, sau zona în care se află furnizorul. Acest lucru oferă un avantaj semnificativ pentru libertatea oferită de un plan de indemnizație pentru mulți oameni.

4. Planuri de indemnizare și de prevenire, servicii de sănătate

Unele planuri de asigurări de sănătate indemnizații nu poate acoperi servicii de prevenire, în timp ce altele fac. servicii de prevenire de îngrijire a sănătății se numără examenele anuale, verificarea și alte vizite de rutina de birou, care sunt concepute pentru a preveni bolile. Înainte de a selecta un plan de sănătate, să fie sigur și discuta modul în care serviciile de prevenire sunt asigurate, și cât de mult vă puteți aștepta de compensare. Acest lucru va ajuta să faceți alegerea pentru cel mai bun plan posibil. În unele cazuri, costurile acestor servicii nu pot fi luate în considerare deductibile.

Cum să știu ce este acoperit de un plan de Despăgubire de Asigurari de Sanatate

Broșura privind politica de indemnizație sau beneficii broșurii angajat va preciza termenii și condițiile de ceea ce este acoperit și ceea ce nu este acoperit. Citiți politica sau înainte de a beneficia de broșură aveți nevoie de servicii de sănătate și să ceară agent de asigurări de sănătate, compania de asigurare sau de angajator pentru a explica ceva care este neclar.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.