Financial Advisors Share milyen leggazdagabb ügyfelek a közös

Home » Finance » Financial Advisors Share milyen leggazdagabb ügyfelek a közös

Financial Advisors Share milyen leggazdagabb ügyfelek a közös

„Gondoljunk csak más.” Ez volt az egyik Apple első reklámjelmondatként, de ez is alkalmazható az utat a sikeres emberek kezeli a pénzt. Mivel mielőtt a Stone Age, agyunk már bekötve a rövid távú gondolkodás és az azonnali kielégülés, és ez csak még rosszabb lehet nehéz rázza. De képzés az agyad, hogy fontolja meg a jövőben, a prioritások meghatározásában, és ellenőrizze rendszeresen a pénzügyeit is be a dolgokat.

Megkérdeztük pénzügyi tanácsadók szerte az országban, amit a leggazdagabb és legsikeresebb ügyfelek közös – és amit a többiek lehet tanulni tőlük.

Eljegyezve lenni.

A tanulság: „Egyes ügyfelek néznek ránk, mintha a fogorvos – valamit kell tennie, ahelyett, hogy szeretnék csinálni”, mondja Davon Barrett elemzője Francis Financial. De a legsikeresebbek jönni, készítsen kérdéseket előre, és még érhetünk el a találkozók között arról, hogy milyen kicsi vagy nagy változásokat az életükben milyen hatással lehetnek a pénzügyi tervet. „Ők az ügyfelek nem kell üldözni körül”, mondja Barrett.

A legtöbb a cég egyik leggazdagabb és legsikeresebb ügyfelek is aprólékosan költségvetés, bejelentkezik a pénzügyi számlák napi és újra kategorizálás költségeket, hogy megbizonyosodjon arról, hogy van elég kígyózik a szobában a különböző területeken. „Függetlenül attól, hogy mennyire teszik, hogy szeretné látni, ahol minden egyes dollár megy és mit fog.”

Ehhez: Állítsa napi naptár emlékeztető, hogy jelentkezzen be a számlákat, és mi az, ami. Iratkozzon fel figyelmeztetések a banki / hitelszövetkezet és hitelkártya weboldalak, mint az alacsony egyenlegek, szokatlanul nagy tranzakció, fizetési határidő emlékeztetőket, és napi számlaegyenleg. És egy negyedéves dátum Te (és a házastárs vagy élettárs, ha van ilyen), hogy nézd meg a pénzügyi kép.

Használja az idő gondolkodni, hol a pénz jelenleg folyik, és mit szeretne változtatni a jövőben.

 Kérdezzen rá, ha nem tudod.

A tanulság: „Ha beteg valamit nem értesz, kérdezze meg orvosát,” mondja Chris Chen, vagyon stratégája Massachusetts-alapú Insights pénzügyi stratégák. Ugyanez a gondolat, hogy a pénzügyeit. És ha aggódsz jön ki, mint a pénzügyi újszülött – „Ez az ellenkezője”, mondja Barrett. Ő és más tanácsadókat beszéltünk azt mondta, hogy a legtöbb hozzáértő és pénzügyileg képzett ügyfelek hajlamosak feltenni a legtöbb kérdésre.

Ehhez: Ha nem érti a pénzügyi feltétel, hogy valami működik, vagy a részleteket a pénzügyi terv, akkor ne habozzon kérdezni. És ha ez még mindig nem világos, hogy ha, kérdezze meg újra, amíg ez egyértelművé teszi. És ha a pénzügyi tanácsadó (vagy pénzügyi intézmény képviselőjének) válaszok nem vágás, keresik a másik, hogy hajlandó tenni egyértelműség prioritásként, és beszélni a nyelvet.

Töltsön el a prioritásokat.

A tanulság: „Nem lehet mindent” a pesszimista a mód, ahogyan nézi a dolgokat. Az optimisták? „Akkor lehet, amit a legtöbb értéket.” Így sok sikeres ember megnézi a pénzt, és ez egy nagy oka a vagyon nőtt – ahelyett, hogy csökkent – az idő múlásával.

„Ők nem vásárolni a legnagyobb, illetve legdrágább háza, hogy nem vásárolja meg a legnagyobb vagy legdrágább autó, és nem vásárolja meg a legnagyobb vagy a legdrágább út”, mondja Bill Losey elnöke, Bill Losey nyugdíj megoldások, LLC. „[De] ők biztosan nem megfosztják magukat.” Chen egyetért. Emlékszik egy ügyfél, aki valaha volt egy $ 50,000 Mercedes, de eladta, amikor rájött, hogy értékes más dolgok több mint a gépkocsik. Áttért a $ 25,000 Toyota Camry és használják az extra forrásokat összpontosítani dolgokat törődött többet.

Ehhez: Ha megy, hogy kevesebbet költenek, mint csinál, és következetesen fel pénzt félre a jövőben, ez fontos, hogy rangsorolja a prioritásokat. Tehát, hogy egy listát, hogy mit a legtöbb értéket – nem a legjobb, hogy a lista rövid! – és engedd meg magadnak extra kígyózik a szobában ezeken a területeken.

Ennek ellensúlyozására spórol a kategóriákat, amelyek nem jelentenek annyi neked. Ha nem biztos, mit értéket, indítsa bejelentkezik a kiadásokat. Egy héttel azután, hogy minden vásárlás, menj vissza, és írd le, hogyan érzi magát, akkor ismételje meg az eljárást, miután egy hónap telt. A minták kezd világossá válik.

Reméljük a legjobbakat, és felkészül a legrosszabbra.

A tanulság: Történelmileg és hosszú távon a piacok visszatértek mintegy 7 százalékkal évente a beruházások. Abban Barrett cég, általában azt feltételezik, 5 százalékos növekedés az előző évhez viszonyítva. De azt mondja, a legsikeresebb ügyfelek szeretné látni a legrosszabb esetben – mint egy éve 1 százalékos növekedést, vagy akár egy tőzsdekrach. „Tudják, a dolgok viszont egy második,” mondja. Úgy hangzik, egy kicsit ijesztő, de ismerve az összes lehetséges kimenetelt – és készül a legrosszabb forgatókönyv, hogy valószínűleg soha nem látjuk – vezethet érzése pénzügyi szabadságot. „Az ember azt gondolná, hogy ezeket a doom-és homály kilátásokat okozna aggódsz, de sok az idők, ez a szemközti”, mondja Barrett. „Ez valóban megadja a nyugalmat.”

Ehhez: kövesse Barrett előnyét és futtatni öregségi számításokat feltételezve, hogy a tőzsdei visszahúzódik, és veszi a portfolió vele. Tudni kell tenni, hogy ez a munka az Ön aktuális megtakarítási ráta?

Hanem úgy a másik ijesztő mi-IFS. A nagy ügy: Mi van, ha valami történt az elsődleges kereső a háztartásban? Van elég életbiztosítás, hogy küldje el a gyerekek egyetemre, továbbra is fizetni a jelzálog, és elérni a másik életcélok? Ha nem, hogy a darab a védelmet portfolió szüksége feljavítani.

A fegyelem, hogy kövessék.

A tanulság: Tovább minősége a sikeres és gazdag? Fegyelem és nyomon keresztül – a karrierjük, személyes életükben, és a pénzügyek. Amikor arra kerül a sor utolsó, fegyelem különösen jön szóba idején a piaci volatilitás. „Ha ők fejlesztik a tervet, akkor ragaszkodni a terv – akkor is, ha a dolgok nem feltétlenül megy jól egy bizonyos ideig”, mondja Shomari Hearn, ügyvezető alelnöke és minősített pénzügyi tervező atlantai székhelyű Palisades Hudson Financial Group.

A kiállítás a 2008-2009 pénzügyi válság: A legsikeresebb ügyfelek ragadt az eredeti tervek és megtartotta eszköz előirányzatokat. Így tudtak részt venni a piaci hasznosítás néhány évvel le a pályáról. „A portfóliók volt vissza, amit előtt voltak magasságú és azóta meghaladta ezeket az értékeket”, mondja Hearn. „Miközben azok, akik nem rendelkeznek, hogy a fegyelem, hogy ragaszkodni a stratégia – gyakrabban, mint nem, akkor továbbra is a pálya szélén, mint ülni látták a piac talpra állni.”

Ehhez: Hozzon létre egy tényleges pénzügyi tervét, vagy ha nem érzi, nagyon kényelmes, beszélje meg egy pénzügyi tanácsadó. Ha nincs tanácsadó, akkor lehet, hogy a munka egy vonalban van a nyugdíjazási terv (néha ők ingyenesen elérhető segítséget), vagy a díjat csak a pénzügyi tanácsadó, aki hátba az óra ( GarrettPlanningNetwork.com egy jó forrás).

Akkor nem a legjobb, figyelmen kívül hagyja a pénzét. Ez így van: Tartózkodni figyelemmel kíséri a napról-nap mozgását a portfolió helyett ellenőrzésétől negyedévente, a legtöbb. Akkor örülök, hogy igen.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.