Finanțe personale: de a face bani Secretele

Home » Finance » Finanțe personale: de a face bani Secretele

Finanțe personale: de a face bani Secretele

De-a lungul anilor, frecvența în care l-am vazut investitori amăgim ei înșiși este uimitor. Uneori, ei se amăgim crezând că situația lor financiară nu este la fel de rău cum este într-adevăr. Alteori, ei se amăgim crezând că pot ignora pensionarea și cheltui bani de astăzi, apoi face pentru el mai târziu – ei foarte rar.

Când vine vorba de gestionarea unui portofoliu de investiții, una dintre cele mai comune iluzii pe care le văd este atunci când un investitor individual susține cu pasiune că un stoc este „subevaluate“ la 100x câștigurile (învață cum să calculeze-preț pentru a-câștiguri) sau că motivul pentru care pierd bani este din cauza „escrocii“ de pe Wall Street.

Cele 4 taste pentru a face bani

Au fost patru chei am folosit în acele zile de început, care ne-au ajutat în încercarea noastră de a face bani. Dacă vă faceți timp să-și amintească fiecare, cred că veți avea o mult mai bună perspectivă de a atinge obiectivele financiare decât ați merge singur. Aceste chei sunt:

  • Nu uitați niciodată că face bani constă dintr – o formulă simplă: Venituri (vânzări sau cu plată brută) costul minus (cheltuieli) = profit . Pentru a face mai mulți bani, trebuie să crească , fie veniturile, cheltuielile scad, sau ambele. Nu există nici o altă cale. Este într – adevăr este atât de simplu. Cum faci asta implică compromisuri în ceea ce privește timpul, relațiile, și calitatea vieții. Unii oameni încearcă să facă bani prin a merge la facultatea de drept și câștigând un salariu mai mare, chiar dacă aceasta înseamnă ani de studiu și o mulțime de datorii. Alții încearcă să facă bani prin demararea unei afaceri de succes.
  • Concentrați obsesiv pe controlul riscului dumneavoastră. Ar trebui să nu fie dispus să -și asume riscul de a șterge-out doar pentru șansa de a face bani. Nu începe speculând cu opțiuni în speranța de a izbitoare ea bogat. Nu împrumuta bani prin imprudență , în încercarea de a te pârghie la plăsele și au un scor mare. Niciodată nu se bazează pe un singur venit de uz casnic pentru a plăti toate facturile (am prefera mult modelul Berkshire Hathaway).
  • Tratați banii ca un angajat. Gândiți -vă la fiecare dolar ca un potențial angajat , care ar putea câștiga mai mult de dolari pentru tine , dacă le – protejat și pus să lucreze. La un moment dat, de dolari dvs. (muncitori) ar fi câștiga suficient pentru tine de a trăi de pe venitul pasiv.
  • A face bani este imposibil daca te amăgească – te. Într – un discurs din 1982 a Parlamentului britanic în timpul unei vizite internaționale, atunci președinte Ronald Reagan a spus: „Dacă istoria ne învață ceva, ea învață autoîncântare în fața faptelor neplăcute este o nebunie.“ În timp ce Reagan a fost discutat științe politice, același lucru este valabil și în economie. Primul pas pentru a face progrese este să se confrunte cu realitatea, se confruntă cu ea cu îndrăzneală, și să recunoască situația în care vă aflați. Numai atunci se poate dezvolta un plan pentru a îmbunătăți viața. Acesta nu poate fi plăcut, dar este necesar.

Pe scurt, ceea ce face bani și construirea avere este ușor dacă stați curs, menține costurile scăzute, și pune banii să lucreze în investiții bune pentru perioade lungi de timp. Compunerea va face toate ridicare grele. O economie în vârstă de 18 de ani, 500 $ pe lună de-a lungul carierei sale s-ar pensiona la 65 de ani, cu aproape 2,000,000 $ în bogăție, la o rată de 7% de rentabilitate. Adăugați încă un deceniu, iar averea creste la aproape $ 4,000,000. Creșterea revenirea la 10%, iar portofoliul de la $ 13665700 se umflă. Aceasta este natura de bani și de a face bani.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.