Fire gjeld konsolidering lån alternativer for dårlig kreditt

Home » Credit and Debt » Fire gjeld konsolidering lån alternativer for dårlig kreditt

 Fire gjeld konsolidering lån alternativer for dårlig kreditt

Finne gjeld løsninger når du har dårlig kreditt er tøff. Låne penger, selv for å konsolidere gjeld, krever vanligvis at du har en god kreditt score. Gjeld konsolidering lån alternativer for dårlig kreditt eksisterer, men priser og betingelser kan ikke være så attraktivt. Bruk litt tid på shopping rundt for å finne de beste betingelsene du kan kvalifisere for. Unngå å velge en dårlig lån ut av desperasjon – det kan ende opp med å koste deg mer i det lange løp.

Sammenligne gjeld konsolidering lån

Bruke en tjeneste som LendingTree.com å søke etter långivere som tilbyr lån til forbrukere med kreditt score. Et lån sammenligning tjeneste vil vise deg alternativer fra flere långivere og tillater deg å sammenligne vilkårene.

Vær forberedt på alternativer med høyere rente. Aprs på gjeld konsolidering lån for dårlig kreditt kan være så høyt som 36 prosent i enkelte tilfeller, noe som gjør konsolidere din gjeld dyrt. Du kan forvente lånebetingelser for å variere fra 24 til 60 måneder. Jo lengre nedbetalingstid, vil redusere utbetalingene være, men jo mer interesse du betaler.

For eksempel, en $ 10 000 lån på 35,99 prosent apr nedbetales over 5 år ville ha en månedlig utbetaling på $ 361,27. Du vil betale mer enn doble dette beløpet i renter – $ 11 676 for å være nøyaktig. Hvis kreditt score bare lar deg kvalifisere for høy rente lån, er det best å vurdere andre alternativer.

Bruk Peer-to-Peer Lending

Peer-to-peer utlån bruker crowdfunding å tillate deg å låne penger fra private investorer. Disse investorene ser gjennom profil og program, og bestemme om du vil låne ut til deg. Din forespørsel om lån kan oppfylles ved flere investorer, men du vil fortsatt bare nødt til å lage en enkelt utbetaling hver måned. LendingClub.com, Prosper.com, og oppkomling er noen peer-to-peer utlån plattformer du kan vurdere å få tilgang til en gjeld konsolidering lån med dårlig kreditt. Som andre lån sammenligning områder, peer-to-peer utlån nettverk presentere deg med flere alternativer for å sammenligne og velge mellom.

Noen selv kan du sjekke priser uten å gjøre en vanskelig trekke på kreditt.

Overføre beløp til et nytt kredittkort

Det er vanskelig å kvalifisere seg eller en null prosent saldo overføring kredittkort når du har dårlig kreditt. Du kan imidlertid være i stand til å overføre beløp til et eksisterende kredittkort hvis du har nok tilgjengelig kreditt. Selv om du ikke får fordelen av en lavere rente, konsolidere kredittkort balanserer gjør det enklere å betale dine regninger. Jo mer du kan kombinere din saldo, jo færre betalinger du har, og du kan fokusere på å betale ut færre gjeld.

Ta i ditt hjem egenkapital

En av fordelene ved eierskap er muligheten til å benytte seg av egenkapital du har fått gjennom årene. Avhengig av metode og utlåner, kan du være i stand til å benytte seg 80 til 90 prosent av ditt hjem egenkapital for å konsolidere din gjeld.

Hjem egenkapital linje med kreditt

Et hjem egenkapital linje av kreditt er en linje av kreditt som er sikret med ditt hjem. I løpet av de første årene av ditt HELOC, er du bare nødvendig å foreta månedlige renteutgifter på kredittgrense. Når denne “tegne” perioden er over, vil du ha en viss tid til å betale det utestående beløpet i sin helhet. Den utlåner vil vurdere din gjeld, inntekt og kreditt når du søker om HELOC.

Second Mortgage

En annen boliglån er et nytt lån, atskilt fra din primære boliglån, basert på egenkapital du har i ditt hjem. Andre boliglån er mer risikofylt og har en tendens til å ha høyere standard priser, så de bære høyere rente enn primære boliglån. Dette er noe du bør vurdere når du veier alternativene.

Cash Out Refinance

Med en cash ut refinansiere, refinansiere du ditt boliglån til en ny en, ta ut egenkapital du har tjent som kontanter. Du kan deretter bruke pengene til å betale ned gjeld. Fordelen med en cash ut refinansiere, er at du fortsette å betale på bare ett lån i stedet for å ta på seg en ekstra type gjeld. Den utlåner vil vurdere kreditt score, gjeld, og inntekten når du søker om kontanter ut refinansiere.

Sammenligne renter, lånevilkår, og månedlige betalingsbeløp for å avgjøre hvilket alternativ som kan være den beste for deg. Du ønsker å holde renten og betalinger så lavt som mulig slik at du ikke setter ekstra belastning på din økonomi.

Når du konsolidere din gjeld med hjem egenkapital, er du setter ditt hjem på linjen. Hvis du ikke klarer å foreta innbetalinger på noen av hjemme-baserte lån produkter, risikerer du å foreclosure.

Pass opp for gjeld konsolidering svindel

Som du handler alternativene, må du holde deg klar av gjeld konsolidering svindel. Eventuelle lån som garanterer godkjenning eller ber deg betale penger før du har brukt er sannsynligvis en svindel. Gjøre de riktige due diligence for å unngå å bli tatt nytte av.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.