Fire konsolidering af gælden lån muligheder for dårlig kredit

Home » Credit and Debt » Fire konsolidering af gælden lån muligheder for dårlig kredit

 Fire konsolidering af gælden lån muligheder for dårlig kredit

At finde gæld løsninger, når du har dårlig kredit er hård. Låne penge, selv at konsolidere gæld, kræver som regel, at du har en god kredit score. gæld konsolidering lån muligheder for dårlig kredit eksisterer, men prissætningen og vilkår kan ikke være så attraktiv. Brug lidt tid på shopping rundt for at finde de bedste vilkår, du kan kvalificere sig til. Undgå at vælge en dårlig lån ud af desperation – det kunne ende med at koste dig mere i det lange løb.

Undersøg Gældskonsolideringslån

Brug en service som LendingTree.com at søge efter långivere, der tilbyder lån til forbrugere med dit kredit score. Et lån sammenligning tjeneste vil vise dig muligheder fra flere långivere og giver dig mulighed for at sammenligne de vilkår.

Vær forberedt på muligheder med højere renter. Aprs om konsolidering af gælden lån til dårlige lån kan være så højt som 36 procent i nogle tilfælde, hvilket gør at konsolidere din gæld dyrt. Du kan forvente lånevilkår til at variere fra 24 til 60 måneder. Jo længere din tilbagebetalingsperiode, vil de sænke dine betalinger være, men jo mere interesse, du vil betale.

For eksempel, en $ 10.000 lån på 35,99 procent april tilbagebetales over 5 år ville have en månedlig betaling på $ 361,27. Du vil betale mere end det dobbelte beløb i renter – $ 11.676 for at være helt nøjagtig. Hvis din kredit score kun giver dig mulighed for at kvalificere sig til høj forrentede lån, er det bedst at overveje andre muligheder.

Brug Peer-to-Peer Udlån

Peer-to-peer udlån bruger crowdfunding, så du kan låne penge fra individuelle investorer. Disse investorer personligt gennemgå din profil og ansøgning og beslutte, om at låne til dig. Din anmodning lån kan opfyldes af flere investorer, men du vil stadig kun nødt til at foretage en enkelt betaling hver måned. LendingClub.com, Prosper.com, og Upstart er et par peer-to-peer udlån platforme du kan overveje at få adgang til en konsolidering af gælden lån med dårlig kredit. Ligesom andre lån sammenligning websteder, præsentere peer-to-peer udlån netværk, du med flere muligheder for at sammenligne og vælge imellem.

Nogle endda lade dig kontrollere dine priser uden at gøre en hård træk på din kredit.

Overføre saldi til et nyt kreditkort

Det er svært at kvalificere eller et nul procent balance overførsel kreditkort, når du har dårlig kredit. Du kan dog være i stand til at overføre saldi til et eksisterende kreditkort, hvis du har nok tilgængelig kredit. Selv hvis du ikke får gavn af en lavere rente, konsolidere kreditkort saldi gør det nemmere at betale dine regninger. Jo mere du kan kombinere dine saldi, jo færre betalinger, du har, og du kan fokusere på at betale off færre gæld.

Tap ind i dit hjem egenkapital

En af fordelene ved ejerskab er evnen til at udnytte det egenkapital du har fået gennem årene. Afhængigt af metoden og långiver, kan du være i stand til at udnytte 80 til 90 procent af dit hjem egenkapital til at konsolidere din gæld.

Hjem egenkapital kreditlinje

Et hjem egenkapital kreditlinje er en linje af kredit, der er sikret ved dit hjem. I løbet af de første år af din heloc, er du kun forpligtet til at foretage månedlige rentebetalinger på lånerammen. Når denne ”tegne” periode er overstået, vil du have en vis tid til at betale din udestående saldo fuldt ud. Långiver vil overveje din gæld, indkomst, og kredit, når du ansøge om heloc.

Anden Mortgage

En anden pant er et nyt lån, adskilt fra din primære pant, baseret på egenkapital, du har i dit hjem. Anden realkreditlån er mere risikofyldte og har tendens til at have højere misligholdelsesprocenter, så de bærer højere renter end primære realkreditlån. Dette er noget at overveje, når du vejer dine muligheder.

Cash out refinansiere

Med en kontant ud refinansiere, du refinansiere dit realkreditlån i et nyt, tage ud egenkapitalen du har tjent som kontanter. Du kan derefter bruge penge til at betale din gæld. Fordelen ved en kontant ud refinansiere er, at du fortsætter med at betale på én lån i stedet for at tage på en ekstra form for gæld. Långiver vil overveje dit kredit score, din gæld, og din indkomst, når du ansøger om udbetaling refinansiere.

Sammenlign renter, lånevilkår, og månedlige betaling beløb at afgøre, hvilken løsning kan være det bedste for dig. Du ønsker at beholde din rente og betalinger så lavt som muligt, så du ikke sætter ekstra pres på dine finanser.

Når du konsolidere din gæld med dit hjem egenkapital sætter du dit hjem på linjen. Hvis du ikke kan foretage betalinger på nogen af ​​dine hjemme-baserede lån produkter, risikerer du afskærmning.

Pas på Konsolidering af gælden svindel

Som du handler dine muligheder, sikre dig du forbliver bevidst om gæld konsolidering svindel. Ethvert lån, som garanterer godkendelse eller beder dig betale penge før du har anvendt, er sandsynligvis et fupnummer. Gør den korrekte rettidig omhu for at undgå at blive draget fordel af.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.