Fordele og ulemper ved langvarig pleje forsikring

Home » Insurance » Fordele og ulemper ved langvarig pleje forsikring

Langvarig pleje forsikring, at faktorer overveje, før du køber

 Fordele og ulemper ved langvarig pleje forsikring

Er langvarig pleje forsikring en klog køb? Du bliver nødt til at se på både fordele og ulemper ved langtidspleje forsikring til at beslutte. Her er fem spørgsmål, du kan bede om at hjælpe med at afgøre, om denne type forsikring vil gavne dig.

1. Har du føre en sund livsstil?

Tro det eller ej, sundt kan betyde, at du er mere tilbøjelige til brug for omsorg! De sundeste mennesker er ofte dem, der ender med at behøve langvarig pleje bistand senere i livet, mens hjerteproblemer eller kræft kan tage de usunde hurtigere.

En af fordelene ved langtidspleje forsikring for en rask person er det kan give dig mulighed for at bo i dit hjem og vedligeholde din selvstændighed længere. Du er i stand til at opholde sig i hjemmet, fordi de fleste policer udstedt i dag dækker udgifter til i-hjemmeplejen, som kan give nogen til at hjælpe med mange af de dagligdags aktiviteter, såsom madlavning og rengøring. Normalt skal du brug for hjælp med to ud af de seks dagligdags aktiviteter for dine langsigtede pleje fordele til at begynde.

2. Hvad dukker op i din familie sygehistorie?

Hvad er levetiden og sundhed ligesom dine bedsteforældre, forældre, tanter, onkler og søskende? Er der nogen der har brug for pleje senere i livet? Hvem var der for at hjælpe dem? Hvad hvis de havde brug for pleje? Hvordan ville det have påvirket familien?

I dag er mange familier spredt over hele landet, hvilket gør det vanskeligt at stole på familie for plejebehov. Det kan også være fysisk krævende at drage omsorg for en person, og dine familiemedlemmer kan ikke være i stand til at yde den hjælp du har brug for.

En af grundene til folk køber langvarig pleje forsikring er, fordi det mindsker byrden af ​​pleje, der ellers kan falde på kære. Langvarig pleje forsikring giver dig mulighed for at betale for professionel omsorg, så din familie ikke er bebyrdet med denne opgave.

3. Hvilken form for pleje skal du måske?

Hvad hvis du bryder en hip senere i livet?

Hvad hvis dit sind er stadig helt vågen, men du har brug for hjælp madlavning, rengøring, og dressing, og du ikke ønsker at flytte ind hos et familiemedlem? Hvem ville hjælpe og hvordan vil du betale for deres hjælp?

Fuldtids langtidspleje bistand kan køre 6.000 $ – $ 10.000 om måneden, eller endnu mere, hvis der er behov for lægehjælp. Hvis du har tilstrækkelige aktiver til at dække denne omkostning, så har du ikke behov for langvarig pleje forsikring. Hvis du ikke har tilstrækkelige aktiver uden langvarig pleje forsikring, vil du ende med at bruge ned de midler, du har, så se, om du kan kvalificere sig til Medicaid. Langvarig pleje forsikring køber dig tid og gør det muligt at tillade kvalitet pleje.

4. Kan du råd til det, eller har du råd til ikke at have det?

Langvarig pleje forsikring har funktioner, som du kan justere. Ligesom at købe en bil, kan du få alt det ekstra, og betale for dem, eller du kan købe en basismodel, der koster mindre, men stadig giver ordentlig transport. Den største ulempe ved langvarig pleje forsikring er den samme som enhver forsikring: du kan betale i år og aldrig bruge dækning.

Du er nødt til at se på det på samme måde, du ser på en hvilken som helst anden form for forsikring. Efter betaler for boligejer forsikring for år, er du ked af, at dit hjem aldrig brændt ned, og at du aldrig brugt din forsikring?

Selvfølgelig ikke! Du er glad du aldrig oplevet sådan en forfærdelig ting.

Når det kommer til mængden af ​​dækning, kan du ikke brug for en “Cadillac” politik. I stedet vurderer mængden af ​​langvarig pleje dækning du kan få brug for ved at overveje dine andre indtægtskilder. Måske en politik, der dækker $ 100 om dagen, med en inflation rytter, ville være tilstrækkeligt, når du også tælle dit CPR og pension.

Hvis du har lidt indkomst og ikke meget i besparelser, sandsynligvis vil du nødt til at stole på Medicaid bør du har brug for pleje i din senere år. Hvis du har en dejlig pension og to millioner eller mere gemt, kan du føler dig tryg at være selvforsikret, hvilket betyder, at du betaler out-of-lomme til plejebehov. Hvis din økonomi er i midten af ​​disse to scenarier, der har væsentlig dækning til en rimelig præmie kunne være en liv-pauseskærm for dig i din senere år.

5. Hvad er oddsene?

Ifølge  statistikker fra American Association of Long-Term Care Insurance , “levetid sandsynlighed for at blive slået i mindst to dagligdags aktiviteter, eller for at være kognitivt svækket, er 68% for personer på 65 år og ældre.” Det er klogt at se på statistikken, men dine personlige odds er enten nul eller 100%. Du enten har brug for pleje eller du vil ikke. Hvis du har brug for pleje for mere mere end fire eller fem måneder, vil du være glad for du har langvarig pleje forsikring.

Opsummering af fordele og ulemper ved langtidspleje forsikring

Professionelle af langvarig pleje forsikring er, at det giver dig mulighed for at bevare din uafhængighed, råd kvalitet pleje, og reducerer den finansielle og psykisk stress, at en langvarig pleje begivenhed medfører for familien. Ulemperne er de udgifter til præmier.

Uanset om du køber forsikring eller ej, vil du ønsker at have en plan på plads, så du og din familie ved, hvad de skal gøre, hvis du har brug for pleje. Denne plan indebærer at tale med familie og venner om deres evne til at hjælpe, hvis og når der er behov for hjælp. Du kan også vælge at overveje alternativer til traditionel langvarig pleje forsikring såsom at gøre ordninger for at leve med venner eller familie eller flytte ind i en vedvarende pleje samfund.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.