Fordele ved Leve- og Arbejdsvilkårene i en lille by

Home » Budgeting » Fordele ved Leve- og Arbejdsvilkårene i en lille by

Fordele ved Leve- og Arbejdsvilkårene i en lille by

Her er en usædvanlig penge at spare strategi : flytte til en lille by .

Alle ved New York, Washington DC, San Francisco og Los Angeles bære høje omkostninger-of-levende. Leje i de byer er blandt de højeste i nationen, og deres eget hus er out-of-nå for mange.

Men du behøver ikke at leve i et større byområde langs en af ​​kysterne for at opleve det budget-sprænge effekt af høje omkostninger. Inland byer som Chicago, Atlanta, og Denver, tilbyder relativt høje pris-of-levende i forhold til mange små byer spredt over hele nationens landskab.

Større byer tilbyder også mange karriere fordele, som tilbyder den potentiale til at tjene en højere indkomst. Men denne fordel afhænger af din branche.

Hvis du er en software ingeniør, model, danser, journalist eller programmør, måske bor i en større by give dig den bedste chance på karriere succes. På den anden side, hvis du er en bygningsarbejder med et ophold-at-home ægtefælle, en lille by kunne bare være det budget-besparende strategi, som du har brug for.

Små byer har masser af store frynsegoder af deres egne til at tilbyde, og du kan finde de er meget billigere end en overfyldt by. Her er nogle af grundene til, at små byer er store, budget-venlige steder at bo.

Fordele ved Small-Town Life

Langsommere tempo. Langt væk fra stress og jag i en storby, kan den langsommere, mere afslappet tempo i små byer være en velkommen afveksling.

Mindre skarer. Når du går ud på en lørdag aften, vil du ikke være at vente i linje 45 minutter for en tabel eller kæmper for at finde pladser i en overfyldt biograf.

Mindre kriminalitet. I en lille by, er det mere sikkert for børn at lege udenfor, for motorcyklister til kæde deres cykler foran en café, og for dig at forlade din bil windows krakket, når du er parkeret i din indkørsel i løbet af sommeren.

Lavere leveomkostninger. Alt fra hjem til dagligvarer er billigere i en lille by.

Du kan få et helt hus til prisen for et studie lejlighed i en storby, og med flere mom-and-pop outfits end store corporate kæder, prisen på forbrugsvarer er ofte lavere, også. For ikke at nævne de små byer har tendens til at have lave ejendomsskatter.

Mindre trafik og forurening. Med færre beboere og byer kan du køre på tværs fra ende-til-ende i 10 minutter, pendling er en leg. Du sparer tid og gas penge, og hvis du er en runner eller biker, vil du nyde ikke at skulle kæmper om pladsen blandt tung trafik.

En anden bivirkning af færre biler på vejene er generelt renere luft, som er stor, fordi folk i mindre byer elsker at nyde udendørs. (Det er en del af det langsommere tempo i levende.)

Sammentømret Fællesskab. Det er også en stor chance for at blive en “stor fisk i en lille dam”; med mindre konkurrence om jobbene og mere mulighed for at tjene en velkendt ry, kan du skiller sig ud i dit valgte område på en måde, du aldrig kunne i en enorm by.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.