Fractionele Beleggen: Aan de slag in de markt zonder veel geld

Home » Investing » Fractionele Beleggen: Aan de slag in de markt zonder veel geld

 Fractionele Beleggen: Aan de slag in de markt zonder veel geld

Je weet dat je wilt investeren beginnen, en misschien heb je je oog gekregen op een aantal specifieke bestanden waarvan u denkt dat zijn veelbelovend. Maar als je kijkt naar een aantal van de aandelenkoersen die er zijn, plotseling het lijkt niet uitvoerbaar. Veel beursgenoteerde bedrijven hebben de aandelenkoersen ten noorden van $ 100, en sommige, zoals Amazon en Alphabet Inc. (de moedermaatschappij van Google), zijn meer dan $ 1.000. Hoe bent u verondersteld om te investeren als je niet kunt veroorloven om zelfs een enkel aandeel te kopen?

Het goede nieuws is dat je niet hoeft om een ​​hele aandelen te kopen tegen een tijd. Een strategie genaamd fractionele investeren kunt u specifieke delen van een aandeel te kopen. Dit is hoe het werkt.

Wat is een fractionele delen?

Zoals u waarschijnlijk afgeleid, een fractioneel aandeel is een fractie van een volledige aandeel. Afhankelijk van het bedrijf dat u investeren of de makelaar die u gebruikt, is het mogelijk om een ​​gedeelte van een aandeel te kopen. Dus, als een aandeel kost $ 100, en je hebt slechts $ 25 te investeren, zou je in staat zijn om door een kwart van een aandeel. U krijgt nog steeds te investeren in het bedrijf, maar je hoeft niet te wachten tot je hebt opgeslagen genoeg om een ​​hele voorraad te kopen.

Onderaandelen ook het gevolg zijn van aandelensplitsingen en fusies en overnames. Echter, tenzij je al in het bezit aandelen in een bedrijf dat is het aanbieden van een split, of die betrokken is bij een andere transactie, deze methoden voor het verkrijgen van fracties van aandelen waarschijnlijk niet op u van toepassing.

Een van de makkelijkste manieren om fractionele aandelen te kopen is door middel van dividend herinvestering plannen.

Als u dividend ontvangen op een aandeel, beleggingsfonds of ETF, sommige makelaars en bedrijven hebben automatische plannen die deze dividenden herbeleggen om meer aandelen te kopen. In veel gevallen zult u ontvangt $ 15 in dividenden. De herbelegging van dividend het automatisch kopen gedeeltelijke aandelen, op basis van de huidige aandelenkoers.

Voordelen van Fractional Investeren

Als u investeert gebruik van onderaandelen, profiteert u van flexibiliteit en efficiëntie. U kunt beginnen met het verdienen van rendement op uw geld eerder. Afhankelijk van de makelaar die u gebruikt, en de bedrijven die u toegang hebben tot, is het zelfs mogelijk om te beginnen investeren met zo weinig als $ 5 wanneer u een fractionele investeren strategie in dienst. Zoals u weet, hoe eerder je begint te investeren (en te profiteren van het samenstellen returns), hoe beter je bent op de lange termijn.

Plus, met fractionele investeren, heb je een kans om te investeren in bedrijven die je misschien niet kunnen veroorloven. Velen van ons kan niet alleen een deel van de hoogste prijs aandelen te kopen. Fractionele investeren geeft u de mogelijkheid om zelf een klein stukje van deze bedrijven-en voordeel in een kleine weg van hun succes.

Door gebruik te maken van de herbelegging van dividend plannen kunnen een bijzonder efficiënte manier om uw portefeuille op te bouwen met fractionele beleggen zijn. Een dividend is een deel van de winst van een bedrijf. U ontvangt een uitkering op basis van hoeveel aandelen u eigenaar. Als u zorgen voor automatische herbelegging, je meer aandelen te kopen bij elke dividenduitkering. En, zoals je meer onderaandelen kopen met uw dividend, verhoogt u de grootte van uw volgende betaling.

Het is een zichzelf in stand cyclus die u ten goede komt een beetje op een moment.

Hoe te Fractionele Aandelen te kopen

Veel online discount broker dat de automatische investeringsplannen bieden je ook toestaan ​​om deel te nemen aan fractionele investeren. Als u akkoord gaat met een vast bedrag van geld te investeren elke maand, zal de makelaar automatisch kopen zo veel mogelijk (op basis van prijs) van uw keuze van de individuele, ETF, of aandelen in beleggingsfondsen. Dat zou kunnen betekenen onderaandelen als het bedrag dat u te investeren is niet genoeg om een ​​volledig aandeel te kopen.

Zoek uit of de online broker van uw keuze zorgt voor een fractionele investeren. Realiseer je echter dat veel van deze platforms zal alleen toestaan ​​als u zich aanmeldt voor een automatische plan. Als je af en toe de handel, zou u niet in staat zijn om een ​​fractie van een aandeel te kopen.

U kunt ook aan de slag met robo-adviseurs en fractionele startups dat het makkelijk voor u om te investeren als je alleen maar een paar dollar per maand te maken.

Bedrijven als verbetering, Motif, Stash, en Stockpile bieden allemaal fractionele investeren.

Als je net begint als investeerder, hoewel, is het misschien zinvol om te beginnen met indexfondsen, zoals een S & P 500 ETF. Hoewel het niet helemaal hetzelfde als het bezitten van Apple of Alphabet Inc. (de moedermaatschappij van Google) stock, beleggen in een indexfonds dat deze voorraden omvat dan mag je meteen profiteren van van die voorraad stijgen. Bovendien profiteert u van de prestaties van een bredere strook van de markt, in plaats van het bekijken van uw portefeuille leven of sterven door hoe een handvol van de voorraden uit te voeren.

Gebruik onderaandelen te gaan investeren vandaag de dag, het bouwen van een basis voor uw portefeuille. Als je meer over beleggen te leren, en je begint te zien rendement, kunt u uw strategie aanpassen aan verschillende soorten activa omvatten, en zelfs beginnen met het kopen volledige aandelen van een aantal van de duurdere voorraden.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.