Fyra skuldkonsolidering lån alternativ för dåliga krediter

Home » Credit and Debt » Fyra skuldkonsolidering lån alternativ för dåliga krediter

 Fyra skuldkonsolidering lån alternativ för dåliga krediter

Att hitta skuld lösningar när du har dålig kredit är hård. Låna pengar, även för att konsolidera skuld, oftast kräver att du har en bra kredit värdering. Skuldkonsolidering lån alternativ för dåliga krediter finns, men prissättningen och villkor får inte vara så attraktiv. Spendera lite tid shopping runt för att hitta de bästa villkoren du kan kvalificera sig för. Undvik att välja en dålig lån av desperation – det kan hamna kostar dig mer i det långa loppet.

Jämför skuldkonsolidering lån

Använd en tjänst som LendingTree.com att söka efter långivare som erbjuder lån till konsumenter med din kredit värdering. Ett lån jämförelse visar dig alternativ från flera långivare och tillåter dig att jämföra villkoren.

Var beredd på alternativ med högre räntor. APRs om skuldkonsolidering lån för dåliga krediter kan vara så hög som 36 procent i vissa fall, vilket gör att konsolidera din skuld dyrt. Du kan förvänta dig lånevillkoren för att sträcka sig från 24 till 60 månader. Ju längre din återbetalningstid, desto lägre dina betalningar vara, men desto mer intresse du betalar.

Till exempel ett lån $ 10.000 till 35,99 procent april återbetalas under 5 år skulle ha en månatlig betalning på $ 361,27. Du skulle betala mer än dubbelt så mycket i ränta – $ 11.676 för att vara exakt. Om bara din kredit värdering kan du kvalificera sig för höga räntor ränta, är det bäst att överväga andra alternativ.

Använd person-till-person-lån

Peer-to-peer utlåning använder crowdfunding så att du kan låna pengar från enskilda investerare. Dessa investerare personligen granska din profil och tillämpning och besluta om att låna ut till dig. Din låneansökan kan uppfyllas av flera investerare, men du fortfarande bara måste göra en enda betalning varje månad. LendingClub.com, Prosper.com och Upstart är några peer-to-peer utlåning plattformar du kan överväga att få tillgång till en skuldkonsolidering lån med dåliga krediter. Liksom andra lån jämförelse platser, peer-to-peer utlåning nätverk presentera dig med flera alternativ för att jämföra och välja mellan.

Vissa kan även du kolla dina priser utan att göra en hård dra på din kredit.

Överföra saldon till en ny kreditkort

Det är svårt att kvalificera sig eller noll procent balans överföring kreditkort när du har dålig kredit. Du kan dock kunna överföra saldon till ett befintligt kreditkort om du har tillräckligt med kredit. Även om du inte får fördelen av en lägre ränta, konsolidera kreditkort saldon gör det lättare att betala dina räkningar. Desto mer kan du kombinera dina saldon, desto färre betalningar du har och du kan fokusera på att betala av färre skulder.

Utnyttja ditt hem kapital

En av fördelarna med ägandet är möjligheten att utnyttja det egna kapitalet som du har fått under årens lopp. Beroende på vilken metod och långivare, kan du kanske att utnyttja 80 till 90 procent av ditt hem kapital för att konsolidera din skuld.

Hem kapital kredit

Ett hem kapital kredit är en kredit som är säkrade genom ditt hem. Under de första åren av din HELOC, du bara måste göra månatliga räntebetalningar på krediten. När detta ”dra” perioden är över, har du en viss tid för att betala det utestående saldot i sin helhet. Långivaren kommer att överväga din skuld, inkomst och kredit när du ansöker om HELOC.

topplån

En andra inteckning är ett nytt lån, separat från din primära inteckning, baserat på det egna kapitalet du har i ditt hem. Topplån är riskfyllda och tenderar att ha högre fallissemang, så de bär högre räntor än primära bolån. Detta är något att tänka på när du väger dina alternativ.

Cash Out refinansiera

Med en utbetalning refinansiera, du refinansiera din inteckning i en ny, ta ut kapital du har tjänat som kontanter. Du kan sedan använda pengar för att betala dina skulder. Fördelen med en utbetalning refinansiera är att du fortsätter att betala på bara ett lån snarare än att ta på ytterligare skuldslag. Långivaren kommer att överväga din kredit värdering, din skuld och din inkomst när du ansöker om utbetalning refinansiera.

Jämför räntor, lånevillkor och månatlig betalning belopp de att avgöra vilket alternativ kan vara det bästa för dig. Du vill behålla din ränta och betalningar så låg som möjligt så att du inte sätter extra belastning på din ekonomi.

När du konsolidera din skuld med ditt hem kapital, du sätter ditt hem på linjen. Om du inte kan göra betalningar på någon av dina hem-baserade låneprodukter, riskerar du avskärmning.

Se upp för Skuldkonsoliderings Scams

Som du handlar dina alternativ, se till att du hålla medveten om skuldkonsolidering bedrägerier. Alla lån som garanterar godkännande eller ber dig betala pengar innan du har tillämpat är sannolikt en bluff. Gör rätt due diligence för att undvika att bli utnyttjat.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.