Gebruikt u uw Credit Card Rewards Punten Wrong?

Home » Credit and Debt » Gebruikt u uw Credit Card Rewards Punten Wrong?

Gebruikt u uw Credit Card Rewards Punten Wrong?

Bij correct gebruik, kan een goede beloningen creditcard die u helpen pad uw bankrekening, een upgrade van een vakantie, het fonds een gratis reis, of scheer de kosten van uw uitgaven. Veel beloningen kaarten deze dagen in te pakken zo veel waarde in hun beloningen programma’s die je zou kunnen lopen met honderden dollars aan freebies – vooral als u uw kaart te gebruiken voor het grootste deel van uw uitgaven en dan betalen uit de balans in volle elke maand.

Als u geen aandacht besteden aan hoe je het verzamelen en uitgaven van uw zuurverdiende beloningen punten, hoewel, kon je de wind verlaten gratis geld op de tafel. Hier zijn zes manieren waarop je zou kunnen worden met behulp van uw kaart beloningen punten verkeerd zonder het te beseffen.

U bent niet bijhouden hoe je ze verdienen. Om het meeste van uw creditcard beloningen te maken en verdienen als vele mijlen of punten als mogelijk is, moet je om te profiteren van elke bonus kansen die je krijgt. Voor sommige kaarten, dat betekent dat het bijhouden van uw uitgaven en het gebruik van uw kaart voor elke aankoop die een beloning bonus verdient. Met andere kaarten, betekent dit gebruik te maken van een aparte bonus mogelijkheden, zoals aflossing bonussen of bonuspunten voor de besteding van een bepaald bedrag.

Je bent uitgaven van uw punten op merchandise. De meeste beloningen kaarten laat je de handel in uw beloning punten voor gratis merchandise, zoals thuis elektronica en huishoudelijke artikelen. Maar de verlossing waarden voor deze soorten beloningen aankopen zijn meestal verschrikkelijk – vooral in vergelijking met hogere waarde opties, zoals reizen. Bijvoorbeeld, afhankelijk van uw creditcard, kan 50.000 beloningen punten koopt u een $ 250 digitale camera, een $ 500 gift card of een $ 750 vliegtuig ticket. Om een hoger rendement op uw beloningen aankopen te krijgen, controleren van uw kaart verlossing gids en kies beloningen die je meer met minder punten te kopen.

Je verspilt punten op goedkope reizen. Op dezelfde manier zul je meer waarde te persen uit uw beloning punten als je ze te gebruiken voor langere vluchten of duurdere hotels. Bijvoorbeeld, kan een hotel creditcard die u hetzelfde aantal punten, het maakt niet uit of u nu verblijft in een kamer die regelmatig kost $ 100 per nacht of $ 400 per nacht in rekening brengen. Om het meeste uit uw beloningen kaart te krijgen, sla uw punten voor duurdere reizen die anders kun je een bundel in geld zou kosten.

Je geld op uw “gratis” beloningen te verlossen. Sommige beloningen kaarten vereisen dat u om te gaan door de kaartuitgever om uw-beloningen gefinancierd boeken van reizen, maar dan rekenen uitstapkosten als je het doet via de telefoon. Om te voorkomen dat in rekening gebracht voor het inwisselen van beloningen, boek uw reis via uw kaartuitgever online beloningen portal of kiezen voor een reis-kaart, waarmee u uw los te boeken en vergoed krijgen voor het.

Je compartimentering uw beloningsprogramma’s. Veel credit cards kunt u uw punten overdragen aan een andere loyaliteitsprogramma’s, zoals luchtvaartmaatschappij frequent flier programma’s. Maar als je geen gebruik maken van deze dienst, kon je missen op de kans om gratis reizen sneller te kopen of meer waarde uit uw beloningen inkomsten. Bijvoorbeeld, als je gewoon een paar moet honderd punten om een gratis reis te kopen op uw favoriete luchtvaartmaatschappij, kun je extra punten die je hebt overblijfsel uit je beloning kaart te gebruiken. Trading punten tussen de verschillende loyaliteitsprogramma’s geeft u ook meer flexibiliteit, zodat je niet hoeft te beperken wanneer of waar u reizen.

U kunt ook vinden dat uw credit card beloningen punten zijn als je ze over te brengen naar een ander programma de moeite waard.

Je laat beloningen op een rekening ongebruikt. Het is één ding om te sparen uw beloningen tot je genoeg mijlen of punten om een grote reis te kopen. Maar als je verwaarloost je beloning zonder goede reden, kon je de wind ze helemaal te verliezen. Veel beloningen verlopen na een paar jaar in uw account, terwijl andere kaarten te vernieuwen beloont elk jaar alleen als u doorgaat met de kaart. U kunt ook komen te betreuren het opslaan van uw punten als je emittent de waarde van uw beloningen punten voordat je ze zelfs heeft ingewisseld snijdt.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.