Gør Tough Choices Om studerendes gæld

Home » Uncategorized » Gør Tough Choices Om studerendes gæld

Hvorfor er det så højt og kan det styres?

Gør Tough Choices Om studerendes gæld

Student gæld er et varmt emne i disse dage. Præsident Obama gjort nyheder taler om det, præsidentkandidater medtage det på deres ”stump ture”, og en journalist for nylig fanget opmærksomhed, når han skrev, at han med vilje misligholdt sine studielån . Disse episoder generere medier ”buzz”, men de kan ikke rigtig komme ned til årsagerne bag gæld, og snakke om, hvad der kan gøres for at styre det.

De seneste tal viser, at kollegiet klasse af 2015 dimitterede med en gennemsnitlig gæld på $ 35.000.

Betyder det synes som alt for meget gæld at tilegne sig viden, der kan bruges i løbet af et helt liv? Måske er det synes ligesom en uoverstigelige beløb til en person, der netop uddannet og har endnu ikke landede et højt betalte job eller fundet en langsigtet karriere. På den anden side er dog, at gennemsnitsprisen for en ny bil er omkring $ 33.000. Mange mennesker gerne tage på, at gælden på højere renter, med kortere løbetid, for et køb, der bliver mindre i værdi over tid.

Det kan også være oplysende at se, hvor denne gæld er ved at bygge op. Nogle af de mest berømte universiteter, som har højere omkostninger kan også have en højere begavelse fonde, der tillader dem at være mere generøse med deres økonomiske støtte. En stor del af gælden er martret af studerende, der betaler velvoksen omkostninger til at deltage i private for-profit institutioner som University of Phoenix og DeVry University, i stedet for non-profit eller statsstøttede institutioner.

Hvad kan forældre og deres elever gøre for at kontrollere deres eget niveau af gæld? Svaret kan kræve nogle hårde valg:

  • Spar flere penge tidligere : Familier, der ikke har gemt penge regelmæssigt for at sætte retning kollegium udgifter står bag otte bolden lige fra starten. Penge lånt til studerende ind kollegium forrentes i fire år. Lagring bør begynde, så snart barnet er født og fortsætter helt op gennem college år. Budget et beløb, der skal afsættes hver måned, ligesom du gør for alle andre husstand regning.
  • Har klare penge forventninger : Alt for ofte forældre ikke kommunikere med deres børn om penge forventninger. Inddrag dit barn så unge som han eller hun er i stand til at forstå penge, så du kan arbejde mod mål som en familie. Uddan dit barn ofte om kredit og budgettering, og forklare, hvor meget af de college omkostninger, han eller hun vil blive forventes at betale.
  • Overvej kollegiet omhyggeligt : ”bang for din sorteper” Vælg et kollegium, hvor du får mest Få hårde tal om, hvor mange indgående freshmen eksamen i fire år, hvor mange får job, og hvad deres startløn er. Den bedste skole er den, der giver dit barn de færdigheder, han eller hun har brug for at blive en succes.
  • Minimer gæld : Du må ikke låne det maksimale beløb til rådighed. Du vil blive fristet til at bruge pengene, bare fordi det er der. Kig nøje på college omkostninger, udvikle et budget med dit barn, og kun låne, hvad der er behov for. Det samme gælder for kreditkort gæld. Kun give dit barn forudbetalte kredit-eller betalingskort, som du har indlæst med det specifikke beløb af penge er nødvendige for at opfylde den aftalte budget.
  • Lær om tilbagebetaling muligheder : Mange studerende lån tilbagebetaling muligheder, såsom udsættelse, overbærenhed, lån konsolidering, eller indkomst-baserede planer er til rådighed. Vælg den, der giver mest mening for din individuelle situation.

Går på college handler om at lære at træffe beslutninger. Start nu med at lære at gøre mere velinformerede beslutninger om studielån.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.