Great måder at finde lejere til din leje

Home » Real Estate » Great måder at finde lejere til din leje

Great måder at finde lejere til din leje

Hvis du ønsker at finde lejere hurtigt til din leje, potentielle lejere skal være i stand til at finde dig. Lær fem populære metoder til at besætte en ledig stilling, samt fire afprøvede og sande metoder.

5 Populære metoder til at finde lejere

Følgende er fem af de mest populære måder at finde lejere til din leje ejendom. Målet med disse metoder er at nå flest mulige mennesker til at finde en lejer hurtigt.

1. Find Lejere på Rental Websites

Internettet er en fantastisk måde at nå masserne. Steder såsom Craigslist og Trulia giver dig mulighed for at skrive en gratis indrykning til din leje. Disse lister er så synlig for alle med internetadgang, der er på udkig efter en lejlighed i dit område. Den kommende lejer er i stand til yderligere at indsnævre søgekriterierne baseret på lejeprisen, eller antallet af værelser og badeværelser.

Hvis du er interesseret i at acceptere regering støttet byggeri, herunder §-8, kan sites som Socialserve.com hjælpe dig med at nå dette marked. Hvis du har din egen hjemmeside, skal du også sørge for at nævne ejendommen er der og være sikker på at henvise til dit website URL i dine andre annoncer.

2. Brug sociale medier til at finde lejere

Millioner af mennesker bruger sociale medier som Facebook, Instagram og Twitter. Hvis du har en virksomhed, skal du oprette en Facebook-side, Instagram-konto og en Twitter-konto for det.

Hvis ikke, kan du bruge dine personlige konti til at lade folk vide, at du har en ejendom til leje. Du kan angive din ejendom på Facebook.com s markedsplads, skrive en statusopdatering på din konto, sende et foto af leje på Instagram eller sende en tweet til dine tilhængere via Twitter.

3. Lad en ejendomsmægler Find Lejere for dig

For deres tjenester, mæglere typisk opkræve et gebyr på omkring en måneds husleje, nogle gange mere.

Du ønsker måske at interviewe to eller flere mæglere for at finde den, du er mest komfortabel notering din leje med.

Selvom det kan være den dyreste måde at reklamere for din ejendom, kan det spare dig for en masse besvær og hovedpine af at håndtere potentielle lejere. Din ejendom vil også blive noteret på MLS.com (flere notering tjeneste), hvilket vil øge eksponeringen.

4. Find Lejere ved at skabe incitamenter

Folk kan lide tanken om at få en aftale eller en rabat. Du kan tilbyde en gratis tv eller et diskonteret leje, hvis en lejer flytter ind inden en bestemt dato. En $ 250 tv kan synes dyrt, men hvis du opkrævning $ 950 i husleje, og TV får nogen til at bevæge sig i en måned tidligere, er du faktisk spare dig selv $ 700, og som en ekstra bonus, vil fjernsynet være en skat skrivebeskyttet off for udlejningsejendomme.

5. Reager hurtigt på potentielle lejere

Du er nødt til at reagere på potentielle lejere med det samme. Hvis du ikke ringe eller maile til en lejer tilbage omgående, en anden udlejer eller ejendomsmægler vil.

Hvis du ikke ønsker at give dine personlige telefonnummer, kan du oprette en gratis Google Voice-konto, som vil tildele dig et nyt telefonnummer, som kan indstilles til at ringe til din eksisterende telefonlinjer. For et lille månedligt gebyr, kan du selv oprette et gratis nummer, herunder voicemail, for din huslejer hjælp websites såsom Kall8.com.

Der findes tilsvarende muligheder for e-mail.

4 afprøvede og sande metoder til at finde lejere

Følgende er fire tidstestede metoder til at finde lejere til at fylde din ledige stilling. Disse metoder tager ikke sigte på at nå masserne. Snarere er målet med disse fire tilgange er at indsnævre i på potentielle lejere, der er mere tilbøjelige til at være interesseret i at leve i det specifikke område, hvor din udlejningsejendom er beliggende.

1. Find Lejere i avis

Nogle potentielle lejere stadig ser for udlejningsejendomme i avisen. Annoncer din ledige stilling i weekenden, og i særdeleshed, på søndag, fordi det er, når aviserne ser mest trafik.

Leje annoncer i aviser er lille, så du kun får et par linjer til at gøre din ejendom skiller sig ud. Brug forkortelser for ord som soveværelse (BR) og vaskemaskine / tørretumbler (W / D) for at spare plads.

 Placering af en annonce i avisen vil koste penge, men det er en anden måde at øge eksponering for din ejendom.

2. Annoncer på lokale opslagstavler

Put op flyers til din udlejning i det samfund, hvor din ejendom er beliggende. Dette kan omfatte opslagstavler på købmandsforretninger, kirker, Vaskerier og busstoppesteder.

Da folk vil passerer ved løbesedlen hurtigt, skal du bruge en fed overskrift og store, farvefotografier at trække interesse for flyer. På bunden af ​​løbesedlen, omfatter tear-offs for folk at tage. Disse tåre-offs bør omfatte ejendommen adresse, antallet af værelser og dine kontaktoplysninger.

3. Find Lejere gennem ord i munden

Må ikke undervurdere effekten af ​​det talte ord. Hvis du har nuværende lejere, så lad dem vide, at du har en ledig stilling. De kan have en søster, fætter eller bror, der er på udkig efter et nyt sted at bo.

Også fortælle, din bror, søster, frisør, chef, og mekaniker, at du har en ejendom til leje. Altid har løbesedler med dig, så du kan uddele dem ud når det er nødvendigt. Du kan endda tilbyde en henvisning gebyr for at give et større incitament.

4. Placer en ‘Til Leje’ skilt i vinduet

Selvom du ikke vil nå masserne ved at placere en ”Til leje” skilt i vinduet, er der ingen skade i at gøre det heller. En forbipasserende kan være interesseret eller måske kender nogen, der ønsker at leje i området. Sørg for, at et telefonnummer kan tydeligt læses fra gadeplan.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.