Great måter å finne leietakere for utleie

Home » Real Estate » Great måter å finne leietakere for utleie

Great måter å finne leietakere for utleie

Hvis du ønsker å finne leietakere raskt for utleie, potensielle leietakere må være i stand til å finne deg. Lær fem populære metoder for å fylle en ledig stilling, samt fire prøvde og sanne metoder.

5 Populære metoder for å finne leietakere

Følgende er fem av de mest populære måtene å finne leietakere for leie bolig. Målet med disse metodene er å nå folk flest mulige å finne en leietaker raskt.

1. Finn Leietakere på utleie nettsteder

Internett er en fin måte å nå massene. Nettsteder som Craigslist og Trulia kan du legge inn en gratis oppføring for utleie. Disse listene er så synlig for alle med internettilgang som er ute etter en leilighet i ditt område. Den potensielle leietaker er i stand til å ytterligere begrense søkekriteriene basert på leieprisen, eller antall soverom og bad.

Hvis du er interessert i å akseptere statlig subsidierte boliger, herunder §-8, kan nettsteder som Socialserve.com hjelpe deg å nå dette markedet. Hvis du har din egen nettside, må du også sørge for å liste eiendommen der og være sikker på å referere din webadresse i andre annonser.

2. Bruk sosiale medier til å finne leietakere

Millioner av mennesker bruker sosiale medier nettsteder som Facebook, Instagram og Twitter. Hvis du har et selskap, bør du lage en Facebook-side, Instagram-konto og en Twitter-konto for det.

Hvis ikke, kan du bruke dine personlige kontoer for å la folk vite at du har en eiendom til leie. Du kan liste din eiendom på Facebook.com er markedet, skrive en statusoppdatering på kontoen din, legge inn et bilde av leieforholdet på Instagram eller sende ut en tweet til dine følgere via Twitter.

3. La en eiendomsmegler finne leietakere for deg

For sine tjenester, meglere vanligvis tar et gebyr på ca en måneds husleie, noen ganger mer.

Det kan være lurt å intervjue to eller flere realtors å finne den du er mest komfortabel notering leie med.

Selv om dette kan være den dyreste måten å annonsere din eiendom, kan det spare deg for mye stress og hodepine av å håndtere potensielle leietakere. Eiendommen vil også bli oppført på MLS.com (Multiple Listing Service), noe som vil øke eksponeringen.

4. Finn Leietakere ved å tilby insentiver

Folk liker ideen om å få en avtale eller en rabatt. Du kan tilby en gratis TV eller en rabattert leie hvis en leietaker flytter inn innen en bestemt dato. En $ 250 TV kan virke dyrt, men hvis du er lading $ 950 i leie, og TV får noen til å bevege seg i en måned tidligere, er du faktisk spare deg $ 700, og som en ekstra bonus, vil fjernsynet være en skatt skrive- off for leie bolig.

5. reagere raskt på potensielle leietakere

Du må svare på potensielle leietakere umiddelbart. Hvis du ikke ringe eller sende e-post en leietaker tilbake umiddelbart, en annen utleier eller eiendomsmegler vil.

Hvis du ikke ønsker å gi ut din personlige telefonnummer, kan du sette opp en gratis Google Voice-konto som vil tildele deg et nytt telefonnummer som kan settes til å ringe til dine eksisterende telefonlinjer. For en liten månedlig avgift, kan du selv sette opp et gratisnummer, inkludert talepost, for utleie ved hjelp av nettsteder som Kall8.com.

Lignende alternativer finnes for e-post.

4 prøvde og sanne metoder for å finne leietakere

Følgende er fire velprøvde metoder for å finne leietakere til å fylle den ledige stillinger. Disse metodene ikke sikte på å nå massene. Snarere målet for disse fire tilnærmingene er å begrense i på potensielle leietakere som er mer sannsynlig å være interessert i å leve i det bestemte området der leie eiendommen ligger.

1. Finn Leietakere i avisen

Noen potensielle leietakere fortsatt ser for utleieboliger i avisen. Annonser ditt ledighet i helgen, og spesielt på søndag, fordi dette er når avisene ser mest trafikk.

Leie annonser i aviser er liten, så vil du bare har noen få linjer for å gjøre din bolig skiller seg ut. Bruk forkortelser for ord som soverom (BR) og vaskemaskin / tørketrommel (W / D) for å spare plass.

 Plassere en annonse i avisen vil koste penger, men det er en annen måte å øke eksponeringen for din eiendom.

2. annonsere på lokale oppslagstavler

Sett opp flyers for utleie i samfunnet der eiendommen ligger. Dette kan omfatte oppslagstavler på dagligvarebutikker, kirker, Laundromats og bussholdeplasser.

Siden folk vil være bestått av flyer raskt, bruk en fet overskrift og store, fargefotografier å trekke interesse til flyger. På bunnen av flyer, inkludere tear-offs for folk å ta. Disse tear-offs bør inneholde eiendommens adresse, antall soverom og din kontaktinformasjon.

3. Finn Leietakere via jungeltelegrafen

Ikke undervurder kraften av ord. Hvis du har nåværende leietakere, la dem vite at du har en stilling. De kan ha en søster, fetter eller bror som er på utkikk etter et nytt sted å bo.

Også fortelle din bror, søster, frisør, sjef, og mekaniker at du har en eiendom til leie. Alltid har flygeblad med deg slik at du kan dele dem ut når det trengs. Du kan også tilby en henvisning avgift for å gi et større incitament.

4. Legg en ‘Til leie’ skilt i vinduet

Selv om du ikke vil nå massene ved å plassere en “til leie” skilt i vinduet, det er ingen skade i å gjøre det heller. En forbipasserende kan være interessert eller kanskje kjenner noen som er ute etter å leie i området. Sørg for et telefonnummer kan tydelig lese fra gatenivå.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.