Great Ways najti najemnike za vašo Najem

Home » Real Estate » Great Ways najti najemnike za vašo Najem

Great Ways najti najemnike za vašo Najem

Če želite najti najemnike hitro za najem, bodoči najemniki potrebujejo, da bi lahko našli. Več o tem, pet priljubljenih metod za zapolnitev prostega delovnega mesta, kakor tudi štirje preizkušeni in prave metode.

5 priljubljenih načinov za iskanje Tenants

V nadaljevanju so pet izmed najbolj priljubljenih načinov, da bi našli najemnike za vaš najem nepremičnin. Cilj teh metod je, da bi dosegli čim več ljudi, da bi našli najemnika hitro.

1. najti najemnike za najem spletnih strani

Internet je odličen način za doseganje mase. Mesta, kot Craigslist in Trulia vam omogočajo, da objavite brezplačen vnos za najem. Ti oglasi so potem vidni vsem z dostopom do interneta, ki išče stanovanje v vašem območju. Bodoči najemnik lahko dodatno omejiti kriterije iskanja glede na ceno najema, ali število sob in kopalnic.

Če ste zainteresirani pri sprejemanju vlade subvencionirana stanovanja, vključno z oddelkom-8, lahko spletna mesta, kot so Socialserve.com pomaga doseči ta trg. Če imate svojo spletno stran, se morate prepričati, da seznam premoženja tam in se prepričajte, da reference vaše spletne strani URL v drugih oglasov tudi.

2. Uporaba Social Media najti najemnike

Milijoni ljudi uporablja social media straneh, kot so Facebook, Instagram in Twitter. Če imate podjetje, morate ustvariti Facebook stran, Instagram račun in račun Twitter za to.

Če ne, lahko uporabite svoje osebne račune, da naj ljudje vedeli, da so nepremičnine v najem. Lahko navedete vaše nepremičnine na facebook.com na trgu, objavite posodobitev stanja na računu, objavite fotografijo v najem na Instagram ali poslali tweet vašim sledilcem prek Twitterja.

3. Naj Realtor najti najemnike za vas

Za svoje storitve, posredniki običajno zaračuna provizijo za približno en mesec najemnine, včasih tudi več.

Morda boste želeli intervju dveh ali več realtors, da bi našli enega, ste najbolj udobno seznam vaš najem s.

Čeprav je to lahko najdražji način za oglaševanje vaše nepremičnine, lahko pa vam prihrani veliko težav in glavobol, ki se ukvarjajo s potencialnimi najemniki. Vaše premoženje bo naveden tudi na MLS.com (Multiple Ad Service), kar bo povečalo izpostavljenost.

4. najti najemnike s spodbudami

Ljudje, kot idejo dobili posel ali popust. Lahko ponujajo brezplačno TV ali znižani najemnino, če najemnik premakne v do določenega datuma. 250 $ televizija morda zdi drago, vendar če ste zaračunavanja $ 950 v najem, in TV dobi nekoga, da se premaknete na mesec prej, ste pravzaprav sami prihranek 700 $, in kot doda bonus, bo televizijski sprejemnik, davčni delnih off za najem nepremičnin.

5. Odgovor hitro perspektivne Najemniki

Morate takoj odzovejo na bodočih najemnikov. Če ne pokličete ali email najemnika nazaj takoj, bo še en lastnik ali realtor.

Če ne želite, da bi iz svoje osebne telefonske številke, lahko nastavite brezplačen račun za Google Voice, ki vam bo dodelil novo telefonsko številko, ki jo lahko nastavite tako, da zazvoni vaše obstoječe telefonske linije. Za majhno mesečno najemnino, lahko celo ustanovila brezplačno telefonsko številko, vključno z glasovno pošto, za najemnine, ki uporabljajo spletne strani, kot so Kall8.com.

Podobne možnosti obstajajo za e-pošto.

4 poskusil in res metode za iskanje najemnikov

V nadaljevanju so štiri časovno preizkušen metode najti najemnike za zapolnitev prostega delovnega mesta. Te metode niso namenjene doseganju mase. Namesto tega je cilj teh štirih pristopov je, da se omejite na bodoči najemniki, ki so bolj verjetno, da se zanimajo živijo na določenem območju, kjer se nahaja vaš najem nepremičnin.

1. najti najemnike v časopisu

Nekateri potencialni najemniki še vedno iskati za najem nepremičnin v časopisu. Oglaševanje prostega delovnega mesta na vikend, in zlasti v nedeljo, ker je to, ko časopisi videli največ prometa.

Najem oglasi v časopisih so majhne, ​​tako da boste imeli le nekaj vrstic, da bo vaše premoženje izstopajo. Uporaba kratic za besede, kot so spalnice (BR) in pralno / sušilni stroj (W / D), da prihranite prostor.

 Dajanje oglas v časopisu bo stalo denarja, vendar pa je še en način za povečanje izpostavljenosti za vaše nepremičnine.

2. Oglaševanje na lokalnih oglasne deske

Daj letakov za najem v skupnosti, v kateri se nahaja vaše nepremičnine. To lahko vključuje oglasnih desk v trgovinah, cerkve, Laundromats in avtobusnih postajališč.

Ker bodo ljudje hitro mimo letaku, uporabite krepko naslov in velike, barvne fotografije, naj interes na letaku. Na dnu letak, vključujejo solza-off za ljudi, da sprejmejo. Ti solza-off mora vsebovati naslov premoženja, število sob in vaše kontaktne podatke.

3. najti najemnike Z od ust do ust

Ne podcenjujte moči govorjene besede. Če imate sedanjih najemnikov, da jim vedeti, da imajo prosto delovno mesto. Imajo lahko sestra, bratranec ali brata, ki išče novo mesto za življenje.

Prav tako, obvestite svojega brata, sestro, frizerski salon, šef, in mehanik, ki jih imajo nepremičnine v najem. Vedno so letake z vami, tako da jih lahko ročno, ko je to potrebno. Lahko celo ponujajo pristojbino za napotitev dati večjo spodbudo.

4. Kraj “za najemnino” Prijava v oknu

Medtem ko ne bo dosegla mase z dajanjem “Za najem” znak v oknu, ni nobene škode, če to počne niti. Mimoidoči lahko zanima, ali morda poznate koga, ki išče za najem na tem območju. Poskrbite, da bo telefonsko številko mogoče jasno brati iz nivojem ceste.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.