Grote Manieren te vinden huurders voor uw woning

Home » Real Estate » Grote Manieren te vinden huurders voor uw woning

Grote Manieren te vinden huurders voor uw woning

Als u wilt huurders snel te vinden voor uw huurauto, moeten kandidaat-huurders in staat zijn om u te vinden. Leer vijf populaire methoden om een ​​vacature in te vullen, evenals vier beproefde methoden.

5 populaire methoden voor het vinden van huurders

De volgende zijn vijf van de meest populaire manieren om huurders voor uw woning te vinden. Het doel van deze methoden is om de meeste mensen mogelijk te bereiken om een ​​huurder snel te vinden.

1. Zoek Huurders op de verhuur Websites

Het internet is een geweldige manier om de massa te bereiken. Sites zoals Craigslist en Trulia kunt u een gratis vermelding post-it voor uw huur. Deze lijsten zijn dan zichtbaar voor iedereen met toegang tot internet die op zoek is naar een appartement in uw omgeving. De toekomstige huurder is in staat om verder te verkleinen van de zoekcriteria op basis van de huurprijs, of het aantal slaapkamers en badkamers.

Als u geïnteresseerd bent in het aanvaarden van de overheid gesubsidieerde huisvesting, met inbegrip van Section-8 zijn, kunnen sites zoals Socialserve.com helpen deze markt te bereiken. Als u uw eigen website te hebben, moet je er ook voor zorgen om daar een lijst van de woning en zorg ervoor dat uw website URL verwijzen in uw andere advertenties.

2. Gebruik Social Media te vinden Huurders

Miljoenen mensen gebruiken social media sites zoals Facebook, Instagram en Twitter. Als u een bedrijf, moet u een Facebook-pagina, Instagram-account en een Twitter-account voor het te creëren.

Zo niet, dan kunt u uw persoonlijke accounts te gebruiken om mensen te laten weten dat je een woning te huur. U kunt uw eigendom lijst op Facebook.com de markt, post een status update op je account, post een foto van de huur op Instagram of stuur een tweet aan je followers via Twitter.

3. Laat een makelaar zoeken Huurders for You

Voor hun diensten, makelaars meestal rekenen een commissie van de huur ongeveer een maand, soms meer.

U kunt twee of meer makelaars interview aan degene die je het meest comfortabel aanbieden van uw woning met te vinden.

Terwijl dit de duurste manier om uw woning te adverteren kan zijn, kan het bespaart u een hoop van het gedoe en hoofdpijn van omgaan met potentiële huurders. Uw woning zal ook worden vermeld op de MLS.com (Multiple Listing Service), waarbij blootstelling zal toenemen.

4. Zoek Huurders door het aanbieden van Incentives

Mensen zoals het idee van het krijgen van een deal of een korting. U kunt een gratis tv of een korting op de huur te bieden als een huurder beweegt door een bepaalde datum. A $ 250 televisie lijkt misschien duur, maar als je het opladen bent $ 950 in te huren, en de TV krijgt iemand te bewegen in een maand eerder, je bent eigenlijk bespaart jezelf $ 700, en als een toegevoegde bonus, zal de televisie een belasting waardevermindering zijn off voor de woning.

5. Snel reageren Potentiële huurders

Je moet onmiddellijk te reageren op potentiële huurders. Als u niet te bellen of e-mail een huurder onmiddellijk terug, een andere verhuurder of makelaar wil.

Als u niet wilt dat uit te geven uw persoonlijke telefoonnummer, dan kunt u het opzetten van een gratis Google Voice rekening die u een nieuw telefoonnummer dat kan worden ingesteld om de ring op uw bestaande telefoonlijnen zal toewijzen. Voor een kleine maandelijkse vergoeding, kunt u zelfs het opzetten van een gratis nummer, met inbegrip van voicemail, voor uw huren met behulp van websites zoals Kall8.com.

Zie ook de mogelijkheden voor e-mail.

4 beproefde methoden voor het vinden van huurders

De volgende zijn vier beproefde methoden om huurders om uw vacature te vinden. Deze methoden zijn niet gericht op het bereiken van de massa’s. In plaats daarvan is het doel van deze vier benaderingen is te smal in op kandidaat-huurders die meer waarschijnlijk geïnteresseerd zijn in het leven in het specifieke gebied waar uw woning is gelegen te zijn.

1. Zoek Huurders in de krant

Sommige kandidaat-huurders nog steeds op zoek naar huurwoningen in de krant. Adverteer uw vacature in het weekend en in het bijzonder, op zondag, want dit is wanneer kranten zien het meeste verkeer.

Verhuur advertenties in kranten zijn klein, zodat u alleen zal moeten een paar regels om uw woning opvallen. Gebruik afkortingen voor woorden als slaapkamer (BR) en wasmachine / droger (W / D) om ruimte te besparen.

 Het plaatsen van een advertentie in de krant zal geld kosten, maar het is een andere manier om exposure voor uw woning te verhogen.

2. Adverteren op Local Bulletin Boards

Opgemaakt flyers voor uw woning in de gemeenschap waar uw woning zich bevindt. Dit kan onder meer bulletin boards bij supermarkten, kerken, wasserettes en bushaltes.

Omdat mensen snel passeert door de flyer, gebruik maken van een gedurfde kop en grote kleurenfoto’s aan rente aan de flyer te tekenen. Op de bodem van de flyer, inclusief tear-offs voor mensen om te nemen. Deze tear-offs moet ook het eigendom adres, het aantal slaapkamers en uw contactgegevens.

3. Zoek Huurders Door Word of Mouth

Laat de kracht van het gesproken woord niet onderschatten. Als je huidige huurders, laat ze weten dat je een vacature. Zij kunnen een zus, neef of broer, die op zoek is naar een nieuwe plek om te wonen hebben.

Ook, vertel uw broer, zus, kapper, baas, en monteur dat u een woning te huur. Altijd flyers met u, zodat u ze kunt uitdelen als dat nodig is. U kunt bieden zelfs een verwijzing vergoeding voor een grotere stimulans te geven.

4. Plaats een ‘Te Huur’ Sign in het Venster

Terwijl u niet de massa zal bereiken door het plaatsen van een “te huur” teken in het venster, is er geen kwaad in doet het ook niet. Een voorbijganger wellicht geïnteresseerd zijn of iemand die op zoek is te huur in het gebied te kennen. Zorg dat er een telefoonnummer is duidelijk te lezen vanaf straatniveau.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.