Grow bloggen publikum og tjene penger på blogging

Home » Online Business » Grow bloggen publikum og tjene penger på blogging

 Grow bloggen publikum og tjene penger på blogging

Folk som liker å skrive er nå i stand til å konvertere denne lidenskapen til dollar raskt, takket være internett. Mer spesifikt er det banebrytende innovasjon kjent som blogging.

Heldigvis gjør blogging ikke krever mye teknisk trolldom, om noen. Hvis du er i stand til å sette ned inspirerende kopi, velge rett blogging plattform, og plukke de rette markedsføring taktikk, du kan også tjene penger.

Nysgjerrig på hvordan det gjøres? La oss se på fem måter du kan bygge ditt publikum og tjene penger på blogging.

1. Bygg bloggen publikum

Bruk din favoritt og mest effektive markedsføring strategier for å få folk til bloggen din. Bygge et publikum er ikke et Trivial Pursuit, så ikke nøl med å skikkelig lære online markedsføring og annonsering teknikker hvis du bare starte opp.

Begynn med noe enkelt, som å bruke lenker til bloggen din fra sosiale medier som Facebook, Twitter og Linkedin. Fortsett til andre alternativer som video markedsføring (YouTube), e-post markedsføring og søkemotor optimalisering teknikker som publikum vokser.

2. La dine besøkende til å kjøpe eller donere

Hvis du skriver om bestemte emner (f.eks hagearbeid, hundetrening, golf) som lett egner seg til å gjøre kjøp på nettet, bør du vurdere å sette opp en PayPal-kjøpmann konto eller tilsvarende. På denne måten kan motiverte lesere vise umiddelbar forståelse for dine råd og du tjener penger fra originale eller tilknyttede produkter (se nedenfor).

På den annen side, hvis du er lei av salg og markedsføring for profitt, hvorfor ikke la en kaffekopp på bildet for å samle inn donasjoner for god informasjon og strålende innsikt? Det vil ikke tjene så mye penger som affiliate markedsføring eller kontekstuelle annonser, men antallet donasjoner kan gi deg en idé om inntjeningspotensialet.

3. tjene penger med affiliate markedsføring

Affiliate markedsføring er tøft når man må jage etter nye kunder, ett om gangen. Men med en blogg, kan du strategisk plassere flotte produkter foran et trofast publikum som er sannsynlig å kjenne, liker og stoler på deg.

Enten du velger elementer fra clickbank eller enkeltselskaper, sørge for at disse elementene er av høy kvalitet og er i samsvar med dine verdier og de av publikum. Sjekk ut reglene for å tjene provisjoner (f.eks første linken versus siste leddet kjøp, full opplysningskrav, etc.) for å sikre at du er skikkelig belønnet med hvert program.

4. Tjen penger Blogging med Rettet Annonsering

Kontekstuelle annonser gi deg en måte å tjene penger på gode innholdet ved å vise leserne relevante annonser som kan interessere dem. Hvis de klikker, tjener du en liten avgift (kommisjon) som kompensasjon for hosting annonsen. Små avgifter som legger opp over tid …

Tjenesten gjør effektivt alt arbeidet når du setter parametrene: mengden av annonser, størrelse, plassering på bloggen din etc. Ditt valg av søkeord vil avgjøre kvaliteten på dukker opp annonser, og dermed hvor mye penger du gjør.

5. Original Innholdet er konge

Tjene penger fra blogger er stor, og en rekke mennesker er i stand til å tjene en full tid inntekt fra det. Fremfor alt, skjønt, er bloggen din ment for å gi meningsfull informasjon til leserne, slik opprettholde din integritet som inntekten øker.

Dette betyr å holde seg til det opprinnelige innholdet, inkludert omtaler av elementer du faktisk har brukt og kan helhjertet anbefale. De som blir sagt, kan du bruke alle de kreative og etiske teknikker for å tiltrekke oppmerksomhet til dine beste tilbud (f.eks innebygde produkt linker i tekst og / eller bilder).

Konklusjon

Tjene penger fra blogging kan omfatte ulike nivåer av økonomisk kompensasjon, alt fra ukentlig kaffe endre til en full tid online business. Uansett inntekt mål er, de er oppnåelig med litt arbeid, litt flaks, og en vilje til å vokse målrettet lesing publikum med prøvd og testet markedsføring teknikker.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.