Grow Your Blog közönség és pénzt blogok

Home » Online Business » Grow Your Blog közönség és pénzt blogok

 Grow Your Blog közönség és pénzt blogok

Az emberek, akik élvezik az írás már képesek átalakítani a szenvedély a dollár köszönhetően gyorsan az interneten. Pontosabban, a játék változó innováció nevezik blogolást.

Szerencsére blogolás nem igényel sok technikai varázslat, ha van ilyen. Ha képes letéve inspiráló másolatot, választott a blogolás platform, és kiválaszthatja a megfelelő marketing taktika, akkor is lehet pénzt keresni.

Kíváncsi rá, hogy kell ezt csinálni? Nézzük meg öt módon meg lehet építeni a közönség, és a pénzt a blogolást.

1. Build Your Blog Közönség

A kedvenc és leghatékonyabb marketing stratégiák, hogy az emberek, hogy a blog. Közönségépítéssel nem triviális törekvés, ezért ne habozzon, hogy megfelelően tanulni online marketing és hirdetési technikák, ha csak most kezdik el.

Kezdje valami egyszerű, mint használ linkeket a blog szociális média platformok, mint a Facebook, a Twitter és a LinkedIn. Folytassuk más lehetőség, mint a videó marketing (YouTube), e-mail marketing és kereső optimalizálás technikák, mint a közönség növekszik.

2. lehetővé teszi a látogatók a vásárlás vagy adomány

Ha írsz bizonyos témákról (pl kertészkedés, kutyakiképzés, golf), amelyek könnyen alkalmazkodnak az online vásárlások, fontolja meg egy PayPal kereskedelmi számla vagy az azzal egyenértékű. Ily módon motivált olvasók tudja mutatni azonnali elismerését a tanácsot, és készpénzt keresni, eredeti vagy kapcsolt termékek (lásd alább).

Másrészt, ha óvatos az értékesítési és marketing profit, miért nem hagyja egy csésze kávét a képre adományokat gyűjtsön kiváló információ és ragyogó betekintést? Ez nem érheti el annyi pénzt, mint affiliate marketing, vagy tartalmi hirdetések, de ez a szám az adományok adhat egy ötlet a jövedelemszerzési lehetőségek.

3. Győződjön meg pénzt az affiliate marketing

Affiliate marketing kemény, amikor el kell üldözni az új ügyfelek egyesével. Azonban egy blog, akkor stratégiailag helyezze nagyszerű termékeket előtt egy hűséges közönség, aki valószínűleg tudja, mint te és a bizalom.

Akár úgy dönt terméket ClickBank vagy egyes vállalatok, arról, hogy ezek a tételek a kiváló minőség és összhangban vannak az értékek, de ezek a közönség. Nézze meg a szabályokat jutalékok (pl első link versus utolsó láncszeme vásárlások teljes közzétételi követelmények, stb) annak érdekében, hogy megfelelően jutalmazni minden program.

4. Make Money Blogging A kontextuális hirdetés

Tartalmi hirdetések kapsz egy módja, hogy pénzt a kiváló tartalom megjelenítésével olvasók releváns hirdetéseket, amelyek érdeklik őket. Ha átkattintás, kapsz egy kis díjat (jutalék) kártérítést otthont a hirdetést. Kis díjak összeadódnak idővel …

A szolgáltatás hatékonyan végez minden munkát, amikor a paraméterek beállításakor: hirdetések mennyiségét, méretét, elhelyezését a blog stb Ön által kiválasztott kulcsszavak fogja meghatározni a minősége a megjelenő hirdetéseket, és ezáltal az összeget, amit csinál.

5. Az eredeti tartalom a király

Pénzt blogok nagy, és számos ember képes keresni egy teljes munkaidős jövedelem belőle. Mindenekelőtt azonban a blogod jelentette értelmes információt az olvasók, így fenntartani a sértetlenségét, mint a jövedelem növekedésével.

Ez azt jelenti, hogy kitart a eredeti tartalmat, beleértve a termék értékeléseket terméket, amit ténylegesen felhasznált és teljes szívvel ajánlom. Azt, aki azt mondta, minden, az alkotó és etikus módszerekkel felhívni magára a figyelmet, hogy a legjobb ajánlatokat (pl beágyazott termék linkeket belül a szöveg és / vagy kép).

Következtetés

Pénzt blogolás felölelik a különböző pénzügyi támogatási szinteket, kezdve hetente kávé változtassa meg a teljes munkaidőben online üzlet. Bármi legyen is a jövedelem célok, hogy elérhetők legyenek egy kicsit a munka, egy kis szerencse, és a hajlandóság, hogy növekszik a megcélzott olvasó közönség a jól bevált marketing technikák.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.