Grow Your Blog občinstvo in Make Money Blogging

Home » Online Business » Grow Your Blog občinstvo in Make Money Blogging

 Grow Your Blog občinstvo in Make Money Blogging

Ljudje, ki uživajo pisanje sedaj lahko pretvorite to strast v dolarjih hitro, po zaslugi interneta. Natančneje, je novost, igra spreminja znan kot blogging.

Na srečo, blogging ne zahteva veliko tehničnega čarovništva, če sploh. Če ste sposobni odlaganje navdihujoča kopijo, izbiro pravih blogging platformo, in nabiranje prave taktike trženja, lahko tudi zaslužite.

Zanima, kako je to naredil? Oglejmo si pet načinov, kako lahko gradi svojo publiko in denar blogging.

1. Build Your Blog občinstvo

Uporabite svoje najljubše in najbolj učinkovitih tržnih strategij, da bi ljudje na svoj blog. Gradnja občinstvo ni nepomembno zasledovanje, zato ne oklevajte in se pravilno učiti spletnega trženja in oglaševanja tehnike, če ste šele začenjajo.

Začnite z nekaj preprostega, kot je uporaba povezave na svoj blog iz družabnih medijskih platform, kot so Facebook, Twitter in LinkedIn. Nadaljujte z drugimi možnostmi, kot so trženje video (YouTube), email marketing, in iskanje tehnik za optimizacijo motorja, kot je vaše občinstvo raste.

2. Pustite vaše obiskovalce kupiti ali Donate

Če pišete o določenih temah (npr vrtnarjenje, pes usposabljanja, golf), ki se zlahka posojajo spletnem nakupovanju, razmisli o oblikovanju trgovskih račun PayPal ali enakovredno. Na ta način lahko motivirali bralci pokažejo takoj zahvalo za vaš nasvet in si zasluži denar od prvotnih ali affiliate izdelki (glej spodaj).

Po drugi strani pa, če ste previdni prodaje in trženja za dobiček, zakaj ne pustite skodelica kave slike je za zbiranje donacij za odlične informacije in briljantno spoznanj? To vam ne bo zaslužil toliko denarja, kot affiliate ali kontekstualne oglase, vendar pa je število donacij lahko dam idejo svojega potenciala zaslužka.

3. Make Money s Affiliate Marketing

Affiliate marketing je težko, ko ste lovili novih strank eno naenkrat. Vendar pa je z bloga, lahko strateško mesto odlične izdelke pred zvestega občinstva, ki so verjetno veste, kot so, in jim zaupate.

Ali izberete elemente iz ClickBank ali posameznih podjetij, zagotoviti, da so te postavke visoke kakovosti in so usklajena s svojimi vrednotami in tistimi, ki svoje občinstvo. Oglejte si pravila za zaslužek provizije (npr prvi člen v primerjavi z nakupi zadnje povezave, polne zahteve po razkritju, itd), da se zagotovi, da ste pravilno nagrajeni za vsak program.

4. Make Money Blogging s Kontekstno oglaševanje

Kontekstni oglasi vam načine, kako ovrednotiti svoje odlične vsebine, ki jih prikazuje bralcem relevantnih oglasov, ki jih morda zanimajo. Če se klikate, si zasluži majhno pristojbino (provizije) kot nadomestilo za gostovanje oglas. Majhni stroški, ki povečujejo skozi čas …

Storitev dejansko počne vse delo, ko ste določili parametre: število oglasov, velikost, postavitev na svojem blogu itd vaš izbor ključnih besed, bo določil kakovost, ki se pojavljajo oglasi, in s tem količino denarja, ki ga bi.

5. Original Vsebina je kralj

Služenje denarja z blogov je super, in število ljudi, ki so sposobni zaslužiti s polnim delovnim časom dohodka iz nje. Predvsem pa, čeprav je vaš blog namenjen za zagotavljanje pomembnih informacij za bralce, da ohrani svojo integriteto kot vaša povečanja dohodka.

To pomeni, da z vztrajanjem na izvirno vsebino, vključno s pregledi predmetov, ki ste jih dejansko uporabljajo in lahko iskreno priporočam izdelkov. Tisti, ki pa je dejal, uporabiti vse ustvarjalne in etične tehnike, da bi pritegnili pozornost na vaše najboljše ponudbe (npr vgrajenih povezav proizvodov znotraj besedila in / ali slik).

Zaključek

Denar od blogging lahko zajema različne ravni finančnega nadomestila, ki segajo od tedenskih izmenah aparat za polni delovni čas, elektronsko poslovanje. Ne glede na vaše cilje dohodki so, da so dosegljivi z malo dela, malo sreče, in pripravljenost, da raste vaše ciljno bralno občinstvo s preizkušenimi tehnik trženja.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.