Grow Your Blog publiek en Make Money Blogging

Home » Online Business » Grow Your Blog publiek en Make Money Blogging

 Grow Your Blog publiek en Make Money Blogging

Mensen die genieten van het schrijven van zijn nu in staat om die passie snel om te zetten in dollars, dankzij het internet. Meer in het bijzonder, is de spel-veranderende innovatie bekend als bloggen.

Gelukkig is bloggen niet veel technische tovenarij vereisen, indien aanwezig. Als je in staat om neer te zetten inspirerende exemplaar, het kiezen van de juiste blogging platform, en het kiezen van de juiste marketing tactieken bent, kunt u ook geld verdienen.

Benieuwd hoe het heeft gedaan? Laten we eens kijken naar de vijf manieren waarop u uw publiek op te bouwen en geld te verdienen met bloggen.

1. Bouw uw blog publiek

Gebruik uw favoriete en meest effectieve marketing strategieën om mensen om je blog te brengen. Het bouwen van een publiek is geen triviale achtervolging, dus aarzel niet om goed te leren online marketing en reclame-technieken als je net begint.

Begin met iets simpels, zoals het gebruik van links naar uw blog van social media platforms zoals Facebook, Twitter en LinkedIn. Te gaan naar andere opties zoals video marketing (YouTube), e-mail marketing en zoekmachine optimalisatie technieken als je publiek groeit.

2. Laat uw bezoekers te kopen of doneren

Als je schrijft over specifieke onderwerpen (zoals tuinieren, hond opleiding, golf) die zich gemakkelijk lenen voor het maken van online aankopen, overweeg dan het opzetten van een PayPal-merchant account of het equivalent. Op deze manier kunnen gemotiveerd lezers onmiddellijke waardering te tonen voor uw advies en u geld verdienen met origineel of affiliate producten (zie hieronder).

Aan de andere kant, als je op hun hoede van de verkoop en marketing voor de winst zijn, waarom dan niet een afbeelding koffiekopje om donaties te verzamelen voor uw uitstekende informatie en briljante inzichten verlaten? Het zal niet verdien je zo veel geld als affiliate marketing of contextuele advertenties, maar het aantal donaties kunt u een idee van uw winstpotentieel te geven.

3. Geld verdienen met Affiliate Marketing

Affiliate marketing is hard wanneer u na te jagen nieuwe klanten één voor één. Echter, met een blog, kunt u strategisch plaats geweldige producten voor een trouw publiek die waarschijnlijk kennen, zoals en vertrouwen.

Of u items uit ClickBank of individuele bedrijven kiezen, ervoor te zorgen dat deze items zijn van hoge kwaliteit en zijn afgestemd op uw waarden en die van uw publiek. Bekijk ook de regels voor het verdienen van commissies (bijv eerste schakel versus laatste schakel aankopen, full disclosure-eisen, enz.) Om ervoor te zorgen dat u goed beloond met elk programma.

4. Maak Geld Blogging met Contextueel adverteren

Contextuele advertenties geven u een manier om uw uitstekende content geld te verdienen door het tonen van de lezers relevante advertenties die hen kunnen interesseren. Als ze doorklikken, verdien je een kleine vergoeding (provisie) als compensatie voor het hosten van de advertentie. Kleine kosten die optellen loop van de tijd …

De service effectief doet al het werk zodra u de parameters instellen: hoeveelheid advertenties, grootte, plaatsing op uw blog etc. Uw selectie van trefwoorden zal de kwaliteit van de verschijning advertenties, en dus de hoeveelheid geld die je maakt bepalen.

5. Original Content is King

Het maken van geld uit blogs is geweldig, en een aantal mensen zijn in staat om een ​​full-time inkomen te verdienen uit het. Boven alles, hoewel, je blog is bedoeld voor het verstrekken van zinvolle informatie aan de lezers, zodat het onderhoud van uw integriteit als uw inkomen stijgt.

Dit betekent dat het vasthouden aan originele inhoud, met inbegrip van product beoordelingen van items u daadwerkelijk hebt gebruikt en kan van harte aanbevelen. Die gezegd zijnde, gebruik maken van alle creatieve en ethische technieken om de aandacht te trekken naar uw beste aanbiedingen (bijvoorbeeld embedded product links in tekst en / of afbeeldingen).

Conclusie

Het maken van geld uit bloggen kan verschillende niveaus van een financiële vergoeding te omvatten, variërend van wekelijks koffie overgang naar een full-time online business. Wat uw inkomen doelen zijn, ze zijn bereikbaar met een beetje van het werk, een beetje geluk, en een bereidheid om uw gerichte lezerspubliek te groeien met beproefde marketing technieken.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.