Grundlæggende om en supplerende sygesikring planen

Home » Insurance » Grundlæggende om en supplerende sygesikring planen

 Grundlæggende om en supplerende sygesikring planen

Hvad er en supplerende sygesikring planen?

Et supplerende sygeforsikring plan er et sundhedsvæsen plan, der dækker noget ud over minimum essentielt sygesikring. Supplerende sundhed planer kan tilføre medicinske dækninger, eller kan også købes til at bidrage til at betale de omkostninger, der ikke er omfattet af den grundlæggende sygesikring planen, såsom co-forsikring, co-betaler og selvrisikoen. Det hele afhænger af, hvilken type supplerende sygeforsikring plan du er på udkig efter.

Her er et par eksempler på supplerende sygesikring planen Typer:

 • Dental forsikring for voksne
 • Kritisk sygdom forsikring
 • Vision Insurance Plans
 • invalideforsikring
 • Supplerende Rejseforsikring for Healthcare dækning, når du er uden for dit helbred forsikring netværk
 • Langvarig pleje forsikring
 • Kort sigt sygeforsikring
 • Medicare eller Medicaid Supplemental Planer

Hvordan virker en supplerende sygesikring planen arbejde?

Supplerende forsikring løn fordele for den forsikrede. Mængden af ​​betaling, og hvordan det bliver udbetalt, afhænger af den supplerende sygeforsikring plan eller politik. Nogle populære supplerende sygeforsikringer er specifikke sygdom forsikring såsom for kræft, hændelig død og lemlæstelse forsikring eller ulykke sygesikring, og hospitalet ansvarsforsikring.

Hvem bør få en supplerende sygesikring planen?

Har du brug for supplerende sygesikring planer, hvis du allerede har en sygeforsikring?

Det afhænger af dine risikofaktorer og hvor meget forsikring du ønsker, eller hvad du ønsker at være forsikret for.

Supplerende planer er skønsmæssige hvilket betyder, at det er helt op til dig at beslutte, om de fordele, som en plan, er værd at investere i præmie, du vil betale.

For eksempel: Hvis du ved, at dine børn får brug for tandregulering pleje i de kommende år, og købe en bedre dental plan for at supplere dine fordele vil give dig mulighed for at få dem seler, kan dette være den tid, du kan beslutte en supplerende dental forsikring plan kan være det værd.

Et andet eksempel kunne være, hvis du ved, at du ikke havde råd til udgifterne til langvarig pleje, eller tab af indkomst, hvis du blev diagnosticeret med kræft, så langvarig pleje eller kritisk sygdom kan være en god investering for dig at overveje.

At finde en god sygesikring politik

Før du investerer i supplerende sygesikring du sørge for at forstå de dækningsområder fås i forskellige sygesikring planer. Kontroller, at du har en god sygeforsikring politik, der betaler dig maksimalt udbytte til en god pris. Sundhed forsikringspolicer er alle forskellige derfor, hvad og hvor meget de vil betale er anderledes også.

Supplerende sygesikring kommer ind for at hjælpe dig med at betale for hvad din sygesikring ikke betaler eller andre udgifter. Supplerende sundhed planer som kritisk sygdom eller handicap kan også beskytte dig for udgifter, du ikke kunne betale, hvis der skete noget, hvor du midlertidigt eller permanent ikke kunne gøre en indkomst til at betale dine regninger.

Hvad skal overveje, når du vælger supplerende sygesikring

Nogle ting at overveje, når de beslutter, om du har brug for en supplerende sygeforsikring plan er:

 • din sundhed risikofaktorer
 • din opsparing
 • hvor meget forsikring du har råd til.

Din opsparing bør spille en vigtig rolle i din beslutning om at købe en supplerende sygeforsikring politik.

Hvis du var på hospitalet i et par uger eller mere, ville du have nok til at dække dine andre udgifter, at din forsikring ikke ville? Når der træffes beslutning om at købe en politik, du skal tage i betragtning, hvis du har råd til det eller ej.

Hvor kan man få en supplerende Health Plan?

Supplerende sundhed planer sælges af private forsikringsselskaber, er de ikke normalt sælges via ACA sundhedspleje markedsplads.

 • Check med din arbejdsgiver for at finde ud af, om der er nogen udvidede fordele på dit helbred plan på arbejdspladsen, der omfatter supplerende sundhed planen fordele. For eksempler, kan arbejdsgivere kan omfatte udvidet vision, dental eller kortsigtede invaliditetsydelser. Hvis din forsikring ikke tilbyder dette, også kontrollere forsikringer fra din ægtefælle eller samlever, kan det være fornuftigt at gå med deres forsikring, hvis disse yderligere dækninger er tilgængelige. Det bliver mere almindeligt, at arbejdsgivere tilbyder ekstra fordele som en del af en fastholdelsesstrategi medarbejder, så det er værd at spørge om.
 • Du kan kontakte en privat forsikringsselskab eller kontakte en sygeforsikring mægler for at søge private forsikringsselskaber for dig, når leder efter de bedste privat sygesikring planer.
 • For Medicare, kan du bruge medicare.gov at finde en plan.

Yderligere eksempler på supplerende sundhed planer

 1. Kritisk Sygdom eller sygdomsspecifikke Forsikring  er en form for supplerende sygesikring giver en kontant fordel betales direkte til dig, hvis du har brug for behandling for en bestemt sygdom, såsom kræft. Ofte kan den kontante blive brugt på nogen måde, du ville vælge og få din fordel ville have noget at gøre med, hvor meget din forsikring betalt for din medicinske udgifter.
 2. Accident sygesikring eller Accidental Death and Dismemberment supplerende forsikring Denne type supplerende forsikring typisk vil refundere dig til medicinske omkostninger som følge af ulykker. Ydelserne udbetales, hvis du dør (til dine modtagere) eller er deaktiveret på grund af en konkret ulykke skitseret i politikken. Præmierne er som regel lav og ingen medicinsk eksamen er påkrævet. Ulykker kan omfatte bilulykker og ulykker i hjemmet eller på dit job. Også, hvis du mister lemmer, fingre, tæer eller dit syn på grund af en overdækket ulykke, kan du være i stand til at indsamle en procentdel af død fordel.
 3. Hospital ansvarsforsikring: Denne type supplerende sygesikring giver et dagligt, ugentligt eller månedligt kontanthjælp, hvis du er begrænset til et hospitalsophold. Normalt er der et minimum hospitalsophold før ydelserne udbetales. Den kontante udbetales i tillæg til enhver anden forsikring, du måtte have. Fordele reduceres sædvanligvis hvis du er begrænset til et psykiatrisk hospital og ofte kan du finde planer gennem en arbejdsgiver, der ikke kræver nogen sundhed eksamen.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.