Grunner til å kjøpe livsforsikring for barna

Home » Insurance » Grunner til å kjøpe livsforsikring for barna

Grunner til å kjøpe livsforsikring for barna

De fleste foreldre lurer på om de bør kjøpe livsforsikring for sine barn. Naysayers rynke på ideen fordi livsforsikring opprinnelige formål var å dekke tap av inntekt fra en arbeider voksen. Men det er mange grunner til at barn trenger en livsforsikring.

1. Dine barn vil alltid være forsikret

En av de viktigste fordelene ved å ha et liv forsikring for barn er at de alltid vil bli dekket uavhengig av deres fremtidige helse. Bekreft med noen livsforsikringsselskap at politikken typen du skal kjøpe heter det at barnet vil aldri bli nektet livsforsikring uansett hva medisinske problemene han står overfor gjennom hele livet. Få det skriftlig.

Det er en rekke faktorer som kan påvirke dine barns fremtid insurability. Høyt blodtrykk, diabetes, fedme og kreft er bare noen av de mange helsemessige komplikasjoner som kan hindre barnet fra å være forsikret nedover veien. Med en politikk som garanterer han vil alltid være forsikret, vil han bli dekket når han er 70, uavhengig av hans helse.

2. Du får sjelefred

Alle foreldre har planer om å overleve sine barn. Hvis det utenkelige skjedde med barnet ditt, vil du ha en ting mindre å bekymre seg for i løpet av en så vanskelig tid med en livsforsikring for ham. Det politikk ville dekke utgiftene til en begravelse, som kan kjøre inn i tusenvis hvis du måtte betale for disse kostnadene på egen hånd.

Livsforsikring for barn kan gi deg den tryggheten du trenger. En livsforsikring verdsatt til $ 10,000 til $ 15.000 ville mer enn dekke begravelse koster bør tragedie streik.

3. Regler kan bygge en pengeverdi

Et helt liv forsikring for barn kan tjene pengeverdi. Ved den tiden barna er 18, har som kontanter verdien bygget seg inn i en liten reir egg. Barnet kan bruke pengene til å kjøpe en bil eller låne ut av politikken for å bidra til å betale for college.

Hvis du velger et helt liv forsikring for dine barn, spør om det er en straff for tidlig uttak før en viss alder. Bygningen pengeverdi bør ikke være den viktigste grunnen til at du kjøper en livsforsikring for dine barn, men den rette politikken kan inkludere en økonomisk fordel.

4. Små Politikk er rimelig

Fordi du skal kjøpe livsforsikring for et barn, vil du ikke krever en million dollar politikk. Alt fra $ 5000 til $ 15 000 er et godt utgangspunkt for et barns liv forsikring.

Med slike lave politiske mengder, kostnadene er relativt billig. Du kan vanligvis finne disse reglene for $ 5 til $ 15 i måneden. For mange familier, rettferdiggjør rimelig pris kjøpet. Dette er en annen grunn til opphold-at-home moms bør vurdere livsforsikring for seg selv også.

5. Rate er låst i

Kjøpe livsforsikring for barn nå vil låse i denne hastigheten for livet av politikken. Premien vil aldri endre uansett hvor lenge barnet har politikken. I 20 år, hans $ 15000 politikken du har betalt $ 10 i måneden for vil fortsatt koste det samme. Dette gjør en livsforsikring for dine barn i stand til å passe inn i familiens budsjett nå og inn i budsjettet sitt i fremtiden. Selvfølgelig bør du også kontrollere dette med forsikringsselskapet før kjøpet, og sørg for at du har denne informasjonen skriftlig.

Alltid undersøke livsforsikring å kontrollere hva du vil ha ut av politikken gjelder for selskap hvor du ønsker å forsikre barnet ditt. Varierer sterkt fra selskap til selskap, slik at du ønsker å stille mange spørsmål, ikke bare for nå, men å garantere barnet ditt vil få mest ut av sin politikk, selv når han har en egen familie.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.