Grunnlaget for å bygge en solid Retirement

Home » Retirement » Grunnlaget for å bygge en solid Retirement

Grunnlaget for å bygge en solid Retirement

Hvis du noen gang har bygget et hus, vet du det er lett å bli fanget opp i detaljene: lys, hvitevarer, gulvbelegg og utførelser. Bestemme på alle disse tingene kan være utmattende. Planlegging pensjonering kan føles litt sånn. Men akkurat som å bygge et hus, i pensjonisttilværelsen, skaper det riktige grunnlaget varig verdi.

Å ha nok inntekt i Retirement

Alle trenger inntekter. For de fleste pensjonerte folk, som kommer inntekter fra en kombinasjon av trygdeytelser og personlig sparing. Noen grupper også nyte gammeldagse pensjoner, men de blir sjelden. Lærere, jernbane arbeidere og mange statsansatte (lokale, statlige og føderale) noen av de få gruppene som fortsatt har pensjonsytelser.

Nøkkelen til inntekt suksess koordinerer månedlige utgifter med månedlig inntekt. I mange hjem, personlig sparing omfatter både før og etter skatt dollar. Velge en tilbaketrekking system for å redusere skatter kan gjøre en stor forskjell, lik mulighet til å justere for endrede omstendigheter. To ikke-tradisjonelle produkter blir stadig mer populære.

Utsatt livrenter kan brukes for å sikre fremtidig inntekt. En enkelt premie i dag vil love vanlig inntekt for senere år, opp til 85 eller 90 år. Med en av disse spesialiserte forsikringsprodukter, vil du ikke overleve pengene dine.

Omvendt boliglån kan også brukes til å supplere inntekten. Gransking har presset mange av de kostnader og ulemper fra disse lånene, og de kan med hell brukes til å tappe hjem egenkapital for bedre formål. Vær på vakt mot aggressive salgsteknikker, og nærmer din vanlige boliglån profesjonelle for å få hjelp.

Retirement Plan Distribusjoner

Selv om pensjon er mindre vanlig, andre typer pensjonsordninger er rikelig: overskuddsdeling, 401 (k) planer, skatte skjermet livrenter (453 planer), utsatt kompensasjon (457 planer) og individuelle pensjonering kontoer (IRAS) florerer. I tillegg både forenklet ansattes pensjon (SEP) og enkle (besparelse insentiv skatt plan for ansatte) planer er IRA-baserte pensjonsordninger.

De fleste planer gi en eneste stor pensjon betaling som krever spesielle hensyn. For det første kan den typiske fordelingen være større enn noen annen finansiell transaksjon og er en skremmende mengde for mange pensjonister. For det andre, deler ikke rullet inn i en IRA står overfor både føderale og statlige skatt.

Tredje, ulike IRA rollover alternativer kan pålegge høye gebyrer, investeringsbegrensninger, og / eller overgi kostnader. Noen arbeidsgivere tillate pensjonister å forbli i en arbeidsgiver plan. Hvis planen avgifter er lav og det er tilstrekkelig kvalitet investeringsmuligheter, kan dette være et godt valg for erfarne investorer. Imidlertid kan andre folk dra nytte av profesjonell hjelp og bredere valg.

Riktig mengde Risk

Folk lever nå i flere tiår i pensjonisttilværelsen, og å være for konservative er like farlig som å være for risikabelt. Se tilbake til 1988. Hvor mye var en ny bil da? Hvor mye var en måneds husleie eller huset betaling? Hva gjør disse tingene koster i dag? Hva vil de koste i 2048?

Folk med pensjon i dag står overfor en 30-års pensjonsalder horisonten. Hvis pensjonister investere en ny bil er verdt av penger i dag, er det fortsatt behov for å kjøpe en ny bil i 2038 eller 2048. Det er den nye investeringer utfordring. Konservative investere-obligasjoner, sertifikater av depositum (CD), faste årsavgiftene-sannsynligvis ikke vil holde tritt med den økende prisen på boliger eller biler.

En langsiktig diversifisert portefølje av blue chip aksjer og obligasjoner tilbyr den beste muligheten for å holde opp.

Eiendomsplanlegging

Alle vet at du bør ha grunnleggende eiendom plandokumenter – en vilje, fullmakter og kanskje overføre på døds eierskapet for bankkontoer eller eiendom. Mottaker betegnelser er ofte oversett, men er kritisk viktig i dag. IRAS, andre pensjonister kontoer og forsikringer all overføring i henhold til den nyeste betegnelse for mottaker. Det er ingen felles eierskap og en vilje eller tillit vil ikke saken.

IRA rollovers og livrente kontoer kan ilegge en betydelig skatteplikt på den begunstigede. Ikke utpeke en mottaker skaper en eiendom problem og ber akselerert skattepliktig distribusjon fra IRA eller livrente kontoer. Gjør bevisste valg om hvem som får hva, og hvordan.

Riktig eiendom planlegging kan redusere skatter og maksimere gaver til familie eller veldedighet. Ta deg tid til å få denne retten.

Viktigheten av fleksibilitet og enkelhet

Med dagens lange pensjonsalder tidshorisont, er det en ekte feil å begrense fleksibilitet. Produkter som pålegger betydelig overgi kostnader eller lås i serie betalinger er problematisk. Omstendigheter endres og du ønsker å endre dem.

Mange av oss har altfor mange kontoer. Det er gamle 401 (k) kontoer for jobbene vi igjen år siden. Det er bankkontoer hvor vi pleide å bo og online-kontoer som virket som en god idé på et tidspunkt. Dette skaper en absurd mengde unødvendig papirarbeid og koordinering. Eliminere små eierandeler også. Det kan være morsomt å eie aksjer i Disney, Harley Davidson eller Facebook, men for de fleste av oss, disse beholdning er liten i forhold til vår samlede porteføljen. Moro kanskje, men uproduktivt og ineffektivt. Tid for å forenkle livet og bli alvorlig.

Tar tid å gjennomgå pensjonsinntektsstrømmer, distribusjonsstrategier og investeringer og eiendom planer vil gjøre deg i stand til å skape et solid fundament for å bygge en pensjonisttilværelse du kan stole på og nyte.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.