Ha kapsz egy utazási hitel?

Home » Banking and Loans » Ha kapsz egy utazási hitel?

Ha kapsz egy utazási hitel?

A világ egyik legismertebb utazási célpontok lehetnek izgalmasak, de sok is drága, hogy elérje. Kivéve, ha van egy hatalmas rejtjük a légitársaság mérföld és úti célok, akkor valószínűleg kell fizetni a repülőjegy és a szállás valamiféle, még ha úgy dönt, egy idős, vagy valami olcsó. És még akkor is, akkor is szükség van, hogy fedezze az élelmiszer, tevékenységek, és a szállítási költségek, mint a taxik és vonatok. A nap végén, ezek a költségek és mások, hogy utazni kiváltság nem sok engedheti meg magának külső segítség nélkül.

Nem meglepő, hogy sok feltörekvő utazó kölcsön a pénzt meg kell látni a világot. Jellemző, hogy ezt keresztül akár egy személyi kölcsön, vagy egy hitelkártya, bár ezek is kölcsön pénzt a család és a barátok.

Van hitelfelvétel utazásra jó ötlet? Általában nem, de ez nem akadályozza meg olyan emberek, akik elhatározták, hogy folytassák a mehetnék. Ha megy, hogy kölcsön pénzt az utazásra, a legjobb dolog, amit tehetünk, meg néhány alapszabályt és a kutatás a legjobb hitel lehetőségek állnak rendelkezésre.

A probléma a hitelfelvétel az Utazás

Gyakori bölcsesség azt mondja, csak kölcsön pénzt érzékelem eszközök, mint egy otthoni vagy üzleti. Utazás rosszabb, mint az ellentettje-leértékelődését eszköz. Ez nem valami kézzelfoghatót láthatjuk, vagy úgy érzi, és ez nem ér semmit senkinek, csak te.

De mennyire az emlékek tényleg megéri? Ha megy, hogy kölcsön pénzt utazni, meg kell, hogy érdemes sokat.

Ennek az az oka, attól függően, hogy mennyit vesz fel kölcsönt, akkor lehet visszafizetésére a hitel vagy hitelkártya egyenleg évek óta.

Azt se felejtsük el, hogy ez nem az, amire kölcsön akkor vissza kell fizetnie. Akkor is a horogra érdeklődés és az alkalmazandó díjakat.

Mivel az átlagos hitelkártya most a kamat 17 százaléka, ezek a díjak igen gyorsan emelkedhet.

Ha kölcsön 5000 $ egy hónapig tartó utazás Thaiföldre vagy egy utazás Európában, és hogy tíz éve, hogy fizessen meg vissza az arány, például akkor kell fizetni 90 $ havonta 120 hónapon keresztül teljes költsége $ 10.811.

A helyes út a kölcsön pénzt az utazási

Mielőtt hitelt utazás, érdemes megkérdezni magadtól, ha a hosszú távú költségek valóban megéri. Te tényleg szeretné, hogy a kifizetéseket a mediterrán körutazás öt év múlva, amikor lehet megtakarítás otthoni vagy megpróbál családot alapítani? Valószínűleg nem.

De ha megy, hogy egy utazási hitel, akkor is ez a helyes út a kezdetektől fogva. Íme néhány tipp, amelyek segítségével marad a pályán:

Használjon Rewards költségeket fedező

Ha van jó hitel és a képesség, hogy előre tervezni a korai, akkor is támaszkodhatunk jutalom pontot, hogy fedezze részei az utazás. Ez lehet keresni elég pontot és mérföld kap a szállodák és repülőjegy vonatkozik, ha van egy stratégiát, és ragaszkodni hozzá. Fedezze jutalom kártyákat és azok lehetőségeit, és pénzt takarít meg minden út szerte a világon.

Állítsa olcsó lehet ragaszkodni

Bár lehet, hogy nem tudjuk pontosan, hogy mennyit fogsz kell költeni egyéb költségeket meg utazásai során, akkor , és állítsa be a költségvetést.

Kezdje a szállodák és a repülőjegy és kitalálni, hogy mennyit fog kerülni. Onnan, hogy némi kutatást, hogy kitaláljuk, az átlagos élelmiszer-és üzemeltetési költségeket az úticél.

Ha már tudja, hogy milyen, hogy mennyi az utazás meg vissza, akkor a munka biztosítja a pénzt ténylegesen szüksége van. Elég baj, hogy kölcsön pénzt egy utazás az első helyen, így nem szeretné, hogy kölcsön több mint szükséges.

Összehasonlítás Személyi kölcsönök és hitelkártyák

A két legnépszerűbb finanszírozási módszerek az utazás a személyi kölcsönök és hitelkártyák. Míg a személyi kölcsön kínál fix kamatozású, fix törlesztési ütemtervet, és havi fix fizetés, hitelkártya segítségével díjat az utazás, ahogy megy, és visszafizeti az összeget csak kölcsön. Hitelkártya általában magasabb kamatok, mint a személyi kölcsönök, de mind a pénzügyi termékek könnyen alkalmazható az interneten.

Az egyik előnye az utazási hitelkártyák kifejezetten az, hogy akkor kap értékes utazási kedvezmények, mint útlemondási / megszakítás biztosítás, poggyász késése biztosítás, és nem idegen tranzakciós díjak. Azt is keresni utazási jutalmak vagy készpénz-vissza utazási költségei, amelynek segítségével fedezésére a költségeket, vagy mentse fel egy másik kaland.

Azonban, utazás hitelkártyák jön a magas kamatok, lehet, hogy a költségek az utazás emelkedik drasztikusan. Ebből az okból, akkor lehet jobb az alacsony kamat hitelkártya vagy amelyik kínál 0 százalék THM vásárol egy korlátozott ideig.

Akár úgy dönt, egy hitelkártyával, vagy személyi kölcsön, győződjön meg róla, hogy hasonlítsa össze az összes lehetőséget, és hogyan verem ki szempontjából jutalmak, juttatások, kamatok és jutalmakat. A világ várja, de a legjobb út az, amely nem teszi tönkre a pénzügyeit.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.