Ha kell, hogy van Életbiztosító? Melyek a különböző beállítások?

Home » Insurance » Ha kell, hogy van Életbiztosító? Melyek a különböző beállítások?

Your Life Insurance stratégia – Hogyan, ha szükség van Életbiztosító

Minden, amit tudni kell Életbiztosító

Életbiztosítás célja, hogy megvédje a család és más emberek, akik függhet, hogy pénzügyi támogatást. Életbiztosítás fizet halál javára a kedvezményezett az életbiztosítás.

Az évek során, életbiztosítás is fejlődött, hogy lehetőséget biztosítanak épület vagyon vagy adómentes beruházásokat.

Kinek van szüksége Life Insurance FAQ

Van életbiztosítás csak azok számára, akik a család támogatása? Mikor kell vásárolni életbiztosítás? Majd végig ezeket a kérdéseket, és közös forgatókönyvet, amikor az életbiztosítási egy jó ötlet, hogy vesz alapul a különböző helyzetekben. Ez a lista segít eldönteni, hogy itt az ideje, hogy forduljon a pénzügyi tanácsadó és kezdeni az életed biztosítási lehetőségeket.

Szükségem Életbiztosító Ha nincs eltartott?

Vannak esetek, amikor az életbiztosítási hasznos lehet akkor is, ha nincs eltartott, a legalapvetőbb, amely viselnék el a temetés költségeit. Lehet, hogy sok más okból is. Íme néhány iránymutatást, hogy segítsen eldönteni, életbiztosítás a megfelelő választás az Ön számára:

Abban Mi életszakasz Ha megveszi Life Insurance?

Az első dolog, amit tudni kell az életbiztosítás, hogy a fiatalabb és egészségesebb valaki, annál kevésbé költséges is.

A legjobb Life Insurance választás az Ön számára függ:

  1. Miért akarsz az életbiztosítási (építeni le eszközök védelmében, biztosítja a család?)
  2. Mi a helyzet
  3. Mi életszakaszban vannak (do van gyerek, te az iskolában, te kezdő vállalkozás, lakásvásárlás, férjhez, stb)
  4. Hány éves vagy
 

10 különböző helyzetekben és módon lehet használni Life Insurance

Itt van egy lista az emberek, akiknek szükségük lehet az életbiztosítási különböző életszakaszokban, és miért szeretne vásárolni életbiztosítást ezeket a szakaszokat. Ez a lista segít vizsgálni a különböző okok miatt, hogy megvásárolja az életbiztosítási és segít kitalálni, ha itt az ideje, hogy vizsgálja meg a vásárlás életbiztosítást, vagy sem.

A pénzügyi tanácsadó vagy életbiztosítás képviselője is segít felfedezni a különböző életbiztosítási lehetőségek és mindig ki kell kérni a szakmai vélemények, hogy segítsen, hogy a választás.

1. Kezdet családok

Életbiztosítás kell beszerezni, ha figyelembe családot. Az árak olcsóbb lesz most, mint amikor az ember öregszik, és a jövőben a gyermekek lesz attól függően, a bevételt. Tudjon meg többet a szülők: Mennyibe Life Insurance van szüksége?

2. létre családokat

Ha van egy család, hogy rajtad múlik, meg kell életbiztosítás. Ez nem tartalmazza a kizárólag a házastárs vagy partner dolgozik az otthonon kívül. Életbiztosítás is figyelembe kell venni, hogy a munkát végző személy a lakásban. A költségek helyett valakit, hogy nem házimunkát, otthon költségvetés, és gyermekápolási okozhat jelentős pénzügyi problémákat a túlélő család. Tudjon meg többet a szülők: Mennyibe Life Insurance van szüksége?

3. egyedülálló fiatalok

Az ok egy felnőtt jellemzően szükség életbiztosítás lenne fizetni a saját temetési költségeit, vagy ha segítheti egy idős szülő vagy más személy esetleg érdekel anyagilag.

Ön is úgy vásárol életbiztosítás amíg fiatal, hogy mire van szüksége, akkor nem kell többet fizetni, mivel az életkor. Az idősebb kapsz, annál drágább életbiztosítás válik és azt kockáztatja, hogy nem volt hajlandó, ha problémák vannak az életbiztosítási orvosi vizsgálat.

Ellenkező esetben, ha az ember más forrásból származó pénz a temetésre, és nincs más személyek függ a jövedelem, akkor az életbiztosítási nem lenne szükség.

4. Lakástulajdonosok és az emberek jelzálog vagy más Tartozások

Ha a terv lakásvásárlás a jelzálog, akkor megkérdezi, hogy szeretné megvásárolni jelzálog-biztosítás. Vásárlás egy életbiztosítást, amely kiterjed a jelzálog tartozás védené az érdeklődés, és ne kelljen vásárolni extra jelzálog-biztosítás, ha vásárolni az első otthon.

Életbiztosítás lehet biztosításának módja, hogy a tartozásokat fizetik ki, ha meghal. Ha meghal a tartozások és semmiképpen sem a birtok fizetni őket, az eszközök és amire dolgozott elveszik, és nem fog át, hogy valaki törődik. Ehelyett a hagyaték az adósság, ami hárítható az örökösök.

5. Nem Child Working Párok

Mindkét személy ebben a helyzetben kellene eldönteni, hogy szeretne életbiztosítást. Ha mindkét személyek hozza a bevételt, hogy jól érzik magukat a nappali egyedül, ha a partner elmúlnak, akkor életbiztosítás nem lenne szükség, kivéve, ha azt akarták, hogy fedezze a temetési költségeket.

De talán más esetekben egy dolgozó házastárs jobban hozzájárul a bevétel vagy szeretne hagyni a más jelentős a jobb anyagi helyzetben van, akkor mindaddig, amíg vásárolnak egy életbiztosítást nem lenne pénzügyi terhet, ez is egy lehetőség. Egy olcsó életbiztosítás lehetőség nézzen Term Life Insurance vagy fontolja első to-die életbiztosítások ahol fizetni csak egy politika és a halál javára megy az első, hogy meghaljon.

6. Az emberek, akik Life Insurance munkájuk révén

Ha az életbiztosítási munkája során, akkor is vásárolni a saját életbiztosítási kötvényt. Az ok, amiért soha nem csak azon múlik, életbiztosítás munkahelyi, hogy elveszítheti a munkáját, vagy úgy dönt, hogy munkahelyet vált, és ha tehetem, akkor elveszíti ezt életbiztosítást. Nem stratégiailag hang hagyja el az életbiztosítási kezétől munkáltató. Az idősebb kapsz annál drágább az életed biztosítás válik. Ön jobban vásárol egy kis tartalék politika, hogy megbizonyosodjon arról, hogy mindig van valami életbiztosítás, akkor is, ha elveszíti a munkáját.

7. Üzleti partnerek és vállalkozások tulajdonosai

Ha van egy üzleti partner vagy a saját üzleti és vannak olyan emberek, támaszkodva, te is úgy vásárol egy külön életbiztosítást céljára az üzleti kötelezettségeit.

8. Vásárlás Life Insurance a szüleidet 

A legtöbb ember nem gondol ez, mint a stratégia, vásárlás már használják, és lehet egy okos dolog. Életbiztosítás a szülők megszerzi a halál előny, ha fel magát, mint a kedvezményezett a politika vegye ki őket. Ha a kifizető a díjakat akkor eldönthetjük, hogy győződjön meg róla, hogy magának egy visszavonhatatlan kedvezményezett, hogy biztosítsa a investment.This módon, amikor a szülei meghalnak, akkor biztosítsa az összeget az életbiztosítási kötvényt. Ha ezt teszi, miközben a szülők elég fiatal, lehet, hogy egy stabil pénzügyi befektetés.

Ön is szeretné, hogy megvédje a saját pénzügyi stabilitást nézi a vásárlás hosszú távú gondozási nekik is, vagy arra utal, hogy néznek bele. Gyakran, amikor szüleik megbetegszenek, hogy idősebb korukban pénzügyi terhet jelent a gyermekek óriási. Ez a két lehetőség nyújthat pénzügyi védelmet, hogy talán nem is másképp gondoltam.

9. Life Insurance for Children

A legtöbb ember azt sugallják, hogy a gyerekeknek nincs szükségük életbiztosítás, mert nincs eltartott és a haláluk esetén, bár lenne pusztító, életbiztosítás nem lenne előnyös.

3 érv a vásárlás Life Insurance For Children 

  1. Ha aggódni a gyerekek végül kapok egy betegség. Néhány család aggályai vannak a gyermekek hosszú távú egészségügyi miatt örökletes kockázatokat. Ha a szülők attól tartanak, hogy végül is, ez teszi őket biztosíthatatlan később az életben, akkor is úgy vásárol a gyermekek életbiztosítási így ne aggódj hiányában orvosi vizsgálatok később, amikor szükség van az életbiztosítási saját családjuk. Néhány ember megnézi kritikus betegség biztosítást a gyermekek számára is.
  2. Néhány ember vásárol életbiztosítás a gyermekek számára, amint elérik a korai felnőttkorban, hogy segítsen nekik egy előnyt az élet. Egy állandó életbiztosítást lehet utat építeni megtakarítást őket, és nekik a lehetőséget, hogy egy életbiztosítást, hogy megtérül, mire van egy család a saját, vagy ha szeretné használni a készpénzes rész kölcsönözni ellen irányuló jelentős vásárlás. Életbiztosítás gyerekeknek lehet megvásárolni, mint egy ajándék a számukra.
  3. Ha szeretne kapni valamiféle halál javára, hogy segítsen kezelni a gyermek halála és fedezte a temetés költségeit, ha valami történne velük. A veszteség a gyermek pusztító, és bár a gyerekek nem nyújt pénzügyi támogatást, ezek fontos szerepet játszanak a családban és azok elvesztése hatással lehet sok levels.The veszteség nagyon megnehezíti az, hogy a munka, és akkor szenved pénzügyi veszteséget, szükség pszichológiai segítséget, vagy segítségre van szükségük a túlélő gyermekek eredményeként a tompított.
 

Gyerekek, a legtöbb, nem kell életbiztosítás, de ha ez része annak a stratégiának, életbiztosítás a gyermekek számára is lehet valami, amit úgy a fenti okok miatt. Mindig mérjük a lehetőséget a fenti okok miatt az egyéb lehetőségek megtakarítási vagy biztosítási amit fontolóra a gyerekekkel.

10. Idős

Mindaddig, amíg nem rendelkezik az emberek függően jövedelem támogatás, életbiztosítás ebben a szakaszban az élet nem lenne szükség, hacsak nem tudnak más módon fizetni a temetési költségeket, vagy úgy dönt, hogy szeretné elhagyni a pénz, mint a örökség. Egy hasznos dolog életbiztosítás, ha idősebb, az adómegtakarítás elemek is, ha meg szeretné őrizni az értékét a birtok. Meg kell beszélni egy ingatlan ügyvéd vagy pénzügyi tervező, hogy megértsék, ha vásárol életbiztosítás a későbbi években nyújthat adókedvezményeket.

Vásárlási életbiztosítása ebben a korban is nagyon drága.

Life Insurance, mint a stratégia, hogy védje és építsünk gazdagság

Ha vásárolni életbiztosítás, amit keres, hogy megvédje az életmód a család vagy eltartott, ha meg kell halnom.

Ha ez az elsődleges cél, akkor az alacsony költségű életbiztosítás lehet egy jó kiindulási pont.

Esetleg azt is nézd meg, mint egy módja annak, hogy építsenek az Ön vagy családja le akár potenciális adókedvezmények, vagy ha el szeretné hagyni a pénzt, mint a régebbi, mint abban az esetben a túlélő életbiztosítás.

Ön is megvásárolható életbiztosítás olyan módon, hogy biztosítsa saját pénzügyi stabilitást, abban az esetben a teljes életbiztosítási, vagy univerzális életbiztosításokat is kínáló pénzértékeket és beruházásokat. Az ilyen típusú politikák, valamint a túlélési életbiztosítások is lehetőséget kínálnak a hitelfelvétel pénzt a életbiztosítást.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.