Har du brug for All-Risk forsikringspolice?

Home » Insurance » Har du brug for All-Risk forsikringspolice?

Har du brug for All-Risk forsikringspolice?

En af de muligheder, du måtte tilbyde, når du køber din indboforsikring, ejerlejlighed forsikring eller lejer forsikring er, om ikke du ønsker en All-Risk politik.

All-Risk forsikring kan også omtales som “Omfattende” eller “Åbn farer”

Hvad er en All-Risk forsikring politik?

En All-Risk forsikring kontrakt eller åbne farer politik giver dig dækning og beskyttelse mod alle “risici” eller farer, der kan beskadige dit hjem eller indhold og personlige ejendele, medmindre de “risici” er udelukket specifikt i politik formulering.

Det betyder, at hvis du har brug for at gøre krav på grund af pludselig eller utilsigtet skade, ville du være dækket på en All-Risk politik, medmindre forsikringsselskabet godtgør skaden skyldes eller er et resultat af noget, der er specifikt udelukket, opført eller begrænset i ordlyden.

Hvilke muligheder er der Udover All-Risk forsikring?

Der er mange muligheder, når du køber dækning på dit hjem, ud over All-Risk såsom:

 • en mulighed Navngivne farer politik
 • en politik, der vil give dig All-Risk på din bygning, og kun navngivne farer på dine personlige ejendele eller indhold

Hvad er forskellen mellem All-Risk forsikring og Named farer forsikring?

All-Risk forsikring dækker flere ting, der kunne ske, da det dækker alt, der ikke er udelukket. Det er en dyrere form for politik.

Navngivne farer dækning kun dækker de risici, der er specifikt nævnt i den politik, så fordi det dækker meget mindre, er det en billigere politik.

Navngivne farer: Kun dækker, hvad der er specifikt nævnt som dækket på politikken. Navngivne farer er et begrænset politisk dækning og typisk har omkring et dusin dækket risici.
All-Risk: Giver dig dækning for alt, hvad der kunne ske, medmindre det udtrykkeligt er udelukket.

Eksempler på All-Risk Policy Dækning vs. Navngivne farer

For eksempel, hvis du har en All-Risk Policy på din bygning og indhold, og en ven kommer over til at hjælpe dig installere et TV i dit hule, og din ven falder det og ikke kun bryder TV, men skader gulvet, en All-Risk politik ville dække skader på gulv og tv, fordi det var pludselig og utilsigtet, så længe ordlyden af ​​All-Risk politik ikke er nævnt i situationen i den formulering, som noget, der er udelukket.

Med en navngiven farer politik, hvis den siger, at du kun er dækket for brand, røgskade, lynnedslag og frosne rør, så situationen er diskuteret ovenfor ville ikke være omfattet, fordi det ikke er på listen.

Et andet eksempel kunne være, hvis du har en kloak sikkerhedskopiere, og det er ikke specifikt nævnt som dækket, så vil du være ude af lykke. Betragtninger om en All-Risk politik, ville det være dækket, hvis det ikke var udelukket i den del af politikken ordlyd udelukkelser. Kloak back-up kan udelukkes, så det er derfor, det er vigtigt at være opmærksom på de undtagelser, og se om du kan tilføje dækningsområder, der er vigtige for dig på en All-Risk politik gennem en påtegning. Anbefalinger er en anden måde at tilføje dækning til en politik

Har du brug for en All-Risk Policy?

Du er den bedste person til at afgøre, om du har brug for en All-Risk politik, fordi det er virkelig dit valg med hensyn til, hvad du ønsker at være forsikret for.

Den bedste måde at gøre beslutningen er at afgøre, hvilken slags stilling, du ville være i, hvis der skete noget med dit hjem, og du fandt ud af du ikke har været forsikret i det.

Spørg altid dit forsikringsselskab eller repræsentant, hvad prisforskellen er mellem en All-Risk politik og en Named farer politik. Nogle gange prisforskellen er kun et par dollars om måneden.

Det er vigtigt altid at få begge prisalternativer stedet antage All-Risk vil være for dyrt.

Hvis du ønsker at spare penge, overveje at øge din fradragsberettigede at spare penge på din præmie, og få bedre dækning.

Stats på indboforsikring krav og risici

Ifølge ISO stats på homeowner tab og de seneste data fra Forsikring Information Institute , 5,9 procent af forsikrede hjem havde krav.

Dataene fra 2015 viser, at ud af alle de hjem forsikringskrav, cirka 97 procent var skade på ejendom krav. Disse var de øverste risici, der forårsagede påstandene:

 • 23,8 procent kom fra ild og lyn
 • 20,3 procent fra vind og hagl
 • 45,1 procent fra vandskader og frysning
 • 1,8 procent mod tyveri
 • 6,1 procent fra “alle andre skader på ejendom”, som omfatter hærværk og ondsindet fortræd

Hvad Ting er typisk udelukket i en All-Risk Policy?

Ethvert forsikringsselskab kan vælge at inkludere mere dækning på deres All-Risk politik ved at begrænse udelukkelser som en merværdi frynsegode, men for at give dig en generel idé her er et par eksempler på emner, der normalt er udelukket på en All-Risk politik :

 • Skader forårsaget af gnavere eller skadedyr
 • Nogle typer af vandskade, for eksempel, kan udelukkes Kloak Back Up. Dette er en vigtig del af din forsikringsdækning til at forstå. Altid spørge , hvad slags skader vand er inkluderet eller ekskluderet i din politik.  
 • Jorden bevægelse
 • Flood
 • nukleare hændelser
 • Terrorhandlinger
 • Brud på skrøbelige genstande
 • mekanisk nedbrud
 • Forurening
 • Slitage
 • Skjulte eller skjulte mangler
 • gradvis skade

Disse er blot eksempler, der er mange flere elementer, der er udelukket eller specifikt nævnt på en All-Risk politik, er det vigtigt at spørge dit forsikringsselskab eller repræsentant præcis, hvad de er, fordi hver forsikringsselskab er anderledes og dækninger varierer.

En All-Risk forsikring kan koste dig lidt mere, men på grund af alle de forskellige ting, det kan dække, er det som regel værd at tage en all-risikopolitik, når valget er til rådighed for dig.

Det er en måde bedre strategi at betale en lille smule mere på en selvrisiko og har All-Risk dækning end at betale et par dollars mindre i forsikring, og ikke have et krav dækket på alle.

Du ved aldrig, hvad der kan gå galt, eller hvad slags ulykke kan ske, vil denne politik give dig langt bedre beskyttelse, så du ikke behøver at bekymre sig så meget i løbet af en påstand situation.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.