Henkilökohtainen velka ei ole työkalu

Home » Credit and Debt » Henkilökohtainen velka ei ole työkalu

Henkilökohtainen velka ei ole työkalu

Ehkä suurin yksittäinen syy, että ihmiset saavat itse syvään velkaa reikä on, että ne ostaa osaksi ajatus, että henkilökohtainen velka on työkalu, jonka avulla ne voivat saada mitä he haluavat nyt eikä tarvitse odottaa.

Haluatko talossa nyt? Hanki kiinnitys.

Haluavat auton nyt? Hanki autolainan.

Halua mennä takaisin kouluun nyt? Saada opintolainaa.

Haluatko, että pari AirPods nyt? Kiskaista esiin luottokortilla.

Haluatko makuuhuoneeseen nyt? Rekisteröityä maksusuunnitelmasta.

Jokaisessa yksi niistä tilanteista, henkilö saada jotain he haluavat – ei tarvitse, halua – nyt joutumatta maksamaan siitä juuri nyt. Sen sijaan henkilö, joka on maksettava se on heidän tulevaisuutensa itse, ja että tulevat itse joutuu maksamaan enemmän kuin tarran hinnan.

Haluatko $ 200000 talon nyt? Rekisteröityä 30 vuotta $ 200000 kiinnitys 4% ja olet laskemisesta tulevalle itsellenne koukussa $ 343739.

Haluatko $ 25,000 auton nyt? Rekisteröityä 60 kuukautta $ 25000 autolainan 3,25% ja olet laskemisesta tulevalle itsellenne koukussa $ 27120.

Halua mennä takaisin kouluun 4 vuotta $ 10.000 vuodessa? Rekisteröityä 10 vuoden $ 40000 opintolainaa 5% ja olet laskemisesta tulevalle itsellenne koukussa $ 50911.

Saat kuvan. Saada jotain nyt, maksa myöhemmin lisää.

Tässä saalis: se on lähes koskaan jotain tarvitsee juuri nyt. Toki, saatat pystyä tekemään tapauksessa tarvitsee opintolainaa nyt ja mahdollisesti kannattavat asuntolaina, mutta ei juuri mitään muuta velkaa, joka muodostaa tarve (En oikeastaan vakuuttunut näiden kahden ovat tarpeita , joko, mutta ainakin siellä on keskustelua siellä).

Pikemminkin nämä asiat ovat kaikki mitä haluat . Haluat, että kiiltävä auto. Haluatko että uudet makuuhuoneeseen. Haluat ne AirPods. Haluat, että sisäisesti kuin asunnon.

Joten, nyt muuttaa tuota kuvaa hieman. Älkäämme katsoa velkaa keinona saada mitä haluat.

Pikemminkin katsokaa velkaa hiirenloukku kanssa asia, jonka haluat on herkullinen juusto baiting ansaan. Mitä oman talouden, se on paljon vahvempi ja tarkempi metafora.

Olet hiiri, ja haluat, että juustoa. Se on vain istuu siellä juuri ulkona. Kaikki mitä tarvitsee tehdä, on mennä kainaloon … mutta sitten ansa tulee alas teitä.

Olet henkilö, ja haluat, että auto / AirPods / makuuhuone asettaa / house. Se on vain istuu siellä juuri ulkona. Kaikki mitä tarvitsee tehdä, on mennä kainaloon … mutta sitten ansa tulee alas teitä.

Molemmissa tapauksissa kaikki mitä todella tarvitaan on vähän kärsivällisyyttä.

Hiirtä odota kunnes kaikki menee nukkumaan ja sitten raid keittiön, vapaa ansoja.

Voit aloittaa rahan laittamisesta varattu asia, että haluat ja milloin olet tallentanut tarpeeksi voit mennä ostaa sen pois taskusta.

Kuitenkin molemmissa tapauksissa, kun kärsimättömyys voittaa ulos, kipu alkaa.

Älä katso, että luottokortin välineenä. Pikemminkin se on ansa, naamioitu välineenä. Sama pätee, että autolainan ja maksusuunnitelma ja usein, että kiinnitys.

Mitä älykäs hiiret tekevät kohdatessaan hiirenloukku? He välttää ansaan kokonaan, tai muuten he keksiä jotenkin saada juuston pois ansa saamatta kiinni.

Sinun tulisi soveltaa samaa kahden temppuja elämässäsi.

Vältä Trap Kokonaan

Tämä on parempi strategia suurempia kohteita, asioita, saatat ”osta” isolla panttilainan laina kuin auton tai talon.

Pikemmin kuin ostaa iso erä juuri nyt, odotat jonkin aikaa ja tehdä kuukausittain ”maksut” säästötilille tai sijoituksiin sijaan.

Oletetaan esimerkiksi, että haluat ostaa myöhässä malli käytetty auto ja aikovat lainata $ 15000 tehdä niin. Sinulla on hyvä luotto, niin saat 60 kuukauden lainan 3,25%, tai $ 271 kuukaudessa.

Tässä on asia: sen sijaan menojen $ 271 kuukaudessa 60 kuukauden ajan, että laina, voit laittaa $ 250 kuukaudessa säästötilille 60 kuukauden ajan ja ostaa auton käteisellä. Joka säästää $ 21 a kuukaudessa. Vaihtoehtoisesti voit laittaa $ 271 kuukaudessa säästöön ja olla siellä 55 kuukautta, poistaa viimeisen viiden ”maksuja.”

Kun hiiri välttää ansaan kokonaan ja vain odottaa kärsivällisesti yöllä, hiiri lähes aina päätyy paljon enemmän ruokaa vaihtoehtoja ja paljon enemmän joustavuutta, kun on aika saada ruokaa ulos yöllä keittiössä.

Kun välttää ansaan kokonaan ja vain säästää rahaa itse, melkein aina päätteeksi enemmän rahaa taskussa ja paljon enemmän joustavuutta, kun on aika todella tehdä ostoksen.

Hanki Juusto Ilman Trap

Tämä lähestymistapa toimii paremmin pienemmille ostoksia, kuten AirPods tai ehkä uusi makuuhuone asettaa aiemmin mainittiin.

Täällä, eikä vain käyttää velan ostaa mitä haluat, voit yksinkertaisesti tehdä muutaman elämäntapavalintoja keksiä rahaa. Syöt hyvin säästeliäästi kotona koko kuukauden ja yhtäkkiä sinulla on varaa AirPods. Myyt joukko käyttämättömiä ja toivottuja juttuja kaapissa ja yhtäkkiä sinulla on varaa makuuhuoneeseen.

Toisin sanoen, jos on jotain pienempää, että haluat, on todennäköistä, että rahaa sinun täytyy ostaa se on jo saatavilla elämääsi ja voit vapauttaa it up vain tehdä joitakin parempia elämäntapavalintoja.

Toisaalta, voit heittää ne $ 160 AirPods on 29,9% huhtikuu luottokortilla ja maksaa 5 $ kuukaudessa maksaa se pois … mutta voit maksaa 65 kuukauden ajan ja sinun lopulta maksaa enemmän korkoa yksin kuin kustannukset AirPods (Jep, $ 324 yhteensä).

Kun hiirtä löytää tapa lyödä juuston pois ansa saamatta jääneet loukkuun, hiiri saa halutun juhlaa nyt ilman sotkeutua otteessa ansaan.

Kun löytää tapa keksiä rahaa ostaa mitä haluat saamatta sotkeutua luottokorttiluottojen, te päätteeksi (jälleen) enemmän rahaa taskussa pitkällä aikavälillä ja alkioon kädessä melko nopeasti.

Lopulliset ajatukset

Koska luotto on niin saatavilla ja lainat ovat yleensä vain muodossa tai kaksi pois, velka tuntuu niin kätevä vaihtoehto, kun haluamme jotain. Usein me pyyhkäise että kortti niin nopeasti, että me tuskin edes ajatella sitä, tai me täyttää näiden lomakkeiden kuunnellen myyjä tökätä meitä eteenpäin.

Taloudellinen menestys halutaan välttää ansaan jahtaavat näitä kiusauksia.

Jos voit hakea vain hieman kärsivällisyyttä ja joitakin halu säästää, lähes mitään suuria kuluja haluat elämässä lopulta on sinun kirjautumatta tulevaisuudessa yli pankki.

Jos voit leikata muutaman kulut lähiviikkoina, melkein mikä tahansa pienempien kustannuksella haluat elämässä on sinun lisäämättä tasapaino luottokortilla.

Velka istuu siellä kuin hyvin syöteillä hiiri ansa odottamassa typerää hiiren kävellä päälle ja jää koukkuun … ja sitten ne kiinni.

Älä hiirtä. Velka ei ole työkalu, joka auttaa sinua saamaan mitä haluat juuri nyt. Velka on ansa, joka kietoutua teitä ja tyhjentää lompakon.

Onnea.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.