Hét jelei a adósság Out of Control (és mit kell csinálni vele)

Home » Credit and Debt » Hét jelei a adósság Out of Control (és mit kell csinálni vele)

Hét jelei a adósság Out of Control (és mit kell csinálni vele)

Egy csomó módon, állványok akár tartozás már szinte egy amerikai időtöltés. Vásárlás egy új nappali szettet? Finanszírozására 12 36 hónapra 0%. Kereskedés az autóban? Nos, persze akkor szeretnénk, hogy egy új autó hitel – akár nyúlik ki több mint 84 hónapig tompa fájdalmat. Nyaralni megy? Csak töltse és fizetni később – úgy értem, hogy az, amit a legtöbb ember csinál, nem igaz?

Annyira használt használja tartozás minden vásárlás után, hogy ez szinte ismeretlen marad adósság-mentes. És ha kerüljük az adósságot, akkor is lehet tekinteni, mint egyfajta furcsaság.

De, hogy mennyi adóssága túl sok? Sok, van egy nagyon finom a futófelület. Bár minden bizonnyal semmi baj vesz ki a jelzálog lakást venni, kölcsön túl sok, és a pénzügyek is feszített papírvékony. Ugyanez mondható el a autó hitel, személyi kölcsön, és a hitelkártya-tartozás. Nem számít, hogy jogosult-e a kölcsön több pénzt, vagy nem, van egy pont, ahol kölcsönözni annyi tegye ki magát veszélynek pénzügyi veszedelem.

Hét Jel adósságát az ellenőrzés

Ha küzd adóssággal, de nem biztos, hogy a helyzet kezelhető, akár nem, itt hét jelek te fejed felett:

# 1: Te alig lépést tartani a minimális kifizetések a tartozást.

Ha van hitelkártya-tartozás jön ki a Wazoo és rendszeres számlákat fizetni, akkor alig lépést tartani a minimális fizetés, nemhogy külön fizetniük felé a tartozást. Ha ez a helyzet úgy hangzik, mint te, akkor nagyon valószínű, hogy már harapta le többet, mint amennyit tud rágni.

Ha alig lépést tartani minimum kifizetés minden hónapban meg kell találni a módját, hogy csökkentse a havi kötelezettségek vagy több pénzt keresni – ott tényleg nem lehet kikerülni.

# 2: Az adósság hónapról hónapra növekszik.

Tegyük fel, hogy te küzd az adósság már, de az egyenlegek folyamatosan növekszik havonta. Akár, hogy a minimális fizetés havonta, vagy fizet meg még jobban, mint, hogy ha a töltés több mint fizetsz, akkor megemeli az egyenlegek minden vásárlás csinál. Fizet $ 600 felé a hitelkártya egyenleg nagy – de nem, ha a töltés $ 800 ugyanebben a hónapban.

Ebben az esetben, akkor biztosan van több adósságot, mint tudod kezelni. És ha nem egy fedél a kiadásokat, a pénzügyek is hamar kikerültek az ellenőrzés.

# 3: A hitel pontszám hozott találatot.

Az egyik legnagyobb meghatározója a FICO pontszám a hitel hasznosítás, vagy az összegek tartozol kapcsolatban a hitelkeretét. Ha két hitelkártyát, összesen határa 10.000 $, például, és a kombinált egyenlege 7500 $ között, a hitel kihasználtsága 75%. (Azt akarod, hogy közelebb legyen nulla.)

Ez a tényező teszi ki közel egyharmadát a FICO – csak a fizetési előzmények számít többé. Általánosságban elmondható, hogy minél több pénzt, amivel tartozol, és minél magasabb a kihasználtság, annál valószínűbb, hogy a hitel pontszámot fog esni.

# 4: Te nem megtakarítás pénzt.

Ha a tartozást annyira elsöprő, hogy te nem megtakarítás pénzt minden hónapban, akkor nem vagyunk egyedül. Szerint a Go Banking árak, több mint a fele az amerikai háztartások volt kevesebb, mint 1000 $ megtakarítást 2017-ben.

Ideális esetben, akkor szeretnénk, hogy egy teljesen feltöltött sürgősségi alap – elég, hogy fedezze néhány hónappal a költségek, ha elvesztette a munkáját – vagy legalább $ 1,000 elrejtett fedezésére alap vészhelyzet. Tartozások olyan nehéz kielégíteni, hogy akadályozza meg a megtakarítás pénzt valószínűleg lesz a probléma inkább előbb, mint később.

# 5: élsz fizetést-to-fizetést.

Ha meg kell várni, amíg nyereményét a létfontosságú számlákat minden hónapban, jó esély van te egy pénzügyi vészhelyzet vagy váratlan számlát távol pénzügyi válság. Tartsuk szem előtt, hogy csak úgy egy kihagyott fizetést vagy pénzügyi félrelépés az a képesség, hogy lépést tartson a számlákat, hogy kiesik a kezedből.

# 6: Adósság gyűjtők kezdi.

Ha az adósság gyűjtők is igényli, hogy üldözni akkor több mint kifizetetlen számlák, akkor a tartozását határozottan nőtt az irányítást. Mivel az adósság gyűjtemények, ez azt jelenti, hogy már lemaradt, és nem tudtak lépést tartani a havi kifizetéseket. A hitel pontszám indul érzi a hatását az alapértelmezett meglehetősen gyorsan ezen a ponton, és meg kell találni a kiutat.

# 7: Ön kölcsönzött pénzt fizetni a számlákat.

Végül, de nem utolsósorban, ha hitelfelvétel a család és a barátok, hogy fedezze a számlákat, ez elég valószínű, hogy te vagy a fejed felett. Lehet, hogy baj visszafizetésére ezeket a kölcsönöket, ha valami drasztikus változások az adósságait, illetve kiadási szokások.

Mi a teendő, ha túl sok adóssággal

Ha bármelyik (vagy az összes) A ​​fenti tényezők írja le a helyzetet, rengeteg módon lehet kezdeni a gyógyulás útján – annak ellenére, hogy sok a lehetőség nem lesz könnyű is. Ahelyett, hogy küzd, itt van néhány lépés, amit megtehetsz, hogy a kivezető utat az adósság ma:

Vágjuk a háztartási kiadások és kap egy „csupasz csont költségvetést.”

A pénzügyi válság idején, ez fontos, hogy csökkentsék a zsír. Ha a tartozás, és küzd a számlák kifizetéséhez, ez jellemzően azt jelenti keresi a módját, hogy csökkentsék a heti és a havi kiadások, így dobja még több pénzt felé az adósságait.

A csupasz csont költségvetési megköveteli, hogy kivágták az összes diszkrecionális kiadások és összpontosítani kifizető mag szállást, étkezést számlák, közművek, és adóskötelez- havonta – más szóval, nem vacsorára, költőpénzt a szórakozás, vagy vásárol új ruhát egy darabig . Míg a csupasz csont költségvetés lehet túl szigorú fenntartása, mint egy hosszú távú megoldást, hogy segít, hogy a fogantyú az adósságait legelején az utazás és a kezdéshez az utat az adósság.

Győződjön meg róla, hogy megtérülnek az adósságait stratégiailag.

Amikor zsonglőr túl sok adósságok egyszerre, nehéz lehet nyomon követni. Lehet, hogy te csak próbál lépést tartani, és folyamatosan fizet bármilyen számla miatt a legsürgősebb, vagy ha fizetünk egy kis extra egyes számlákat, és nem mások se füle se farka, vagy valódi stratégia mögött. Ebben az esetben, ez segíthet, hogy szervezett, és hozzon létre a támadási tervet.

Kezdjük azzal, ülve le a házastárs vagy partner, így kitalálni, hogy pontosan mennyi a teljes adósság teher néz ki. Ezután hozzon létre egy listát az egyes tartozás van, a jelenlegi mérleg, a havi fizetés, és a kamatláb.

Onnan, akkor kitaláljuk, hogyan lehet megközelíteni minden a tartozások. Ha több kisebb adósságok, például akkor megtámadják őket először a tartozás hólabda módszerrel -, és csak ki őket az életed. Ha a kamatok nagyobb terhet, másrészt, akkor használja az adósság lavina, és szembeszáll a legnagyobb érdeklődést egyenlegek először.

Akárhogy is, ez segít, hogy teljes képet kapjunk meg, hol van, így eldöntheti, mi a következő teendő.

Fontolja megszilárdítása az adósságait a mérleg át a hitelkártya.

Ha van egy csomó adósság magas kamatok, egyenlegátvitele hitelkártya segíthet veszel egy kis időt, hogy extra előrelépés. Ezek a kártyák hez 0% THM bárhol kilenc 21 hónap, és néhány még jönnek nélkül egyenleg átutalási díj.

Ha tudja választani a kártya nélkül egyenleg átutalás díja különösen, pontozás 0% THM át adósságok segíthet néhány módszer; Nemcsak azt alacsonyabb a havi adósságkötelmet mert akkor nem fizet kamatot, de ez is segít fizetni le adósságát gyorsabb feltéve, ha továbbra is fizetni legalább ugyanannyi felé a tartozások akkor fizettek előtt.

Ha úgy egyenlegátvitele ajánlatot, győződjön meg róla, hogy olvassa el az apró betűs részt, mielőtt meghúzom a ravaszt. Ideális esetben, akkor szeretnénk, hogy folytassa a mérleg át kártyát, hogy jön a legalacsonyabb díjat lehetséges, és a leghosszabb bevezető ajánlat. Azt is szeretnénk, hogy győződjön meg róla, hogy érti különleges feltételeket, így követheti őket a levelet.

Ugyanakkor szem előtt tartani, hogy az egyensúly átadás csak akkor működik, ha nem. Ahhoz, hogy a legtöbb ilyen akciókat, meg kell fizetni le adósságát hevesen – ideális esetben, mielőtt a bevezető ajánlat véget ér. Ha nem – és ha laza adósságok visszafizetését – a bevezető ajánlat véget ér, és a hitelkártya kamat visszaáll, így ha nem sokkal jobb, mint akkor volt, mielőtt (vagy potenciálisan rosszabb, ha a tartozások most nagyobb arányban).

Vedd fel egy oldalsó jövés keresni több pénzt.

Egy másik módja, hogy könnyítsen a teher szerelési adósságok, hogy megpróbálja megtalálni a módját, hogy több pénzt keresni. Ha lehetne keresni még egy pár száz dollárt extra havonta, akkor lenne jobb helyzetben fizetni le adósságát gyorsabban vagy elkezd megtakarítás egy sürgősségi alap.

Felvette egy oldalsó mozgás az egyik módja annak, hogy pénzt keresni az oldalon, miközben azt is teljes munkaidőben dolgozik. Szerencsére ez könnyebb, mint valaha, hogy megtalálja a részmunkaidős teljesítő sokféle feladatot bútorszerelésre nézni kutyák, takarítás házak, vagy kivitelezésében élelmiszereket. Nézze meg a hozzászólásokat a legjobb munka-at-home munkahely és oldalsó hustles próbálni ebben az évben.

Ugyanígy még egy ideiglenes készpénz infúziót segítségével fizetni le néhány egyenlegek és egy kis légzés szobában. Ha van dolog a már nem használt fektetés körül a padláson vagy a pincében, úgy értékesítési néhány példány az eBay-en, vagy a Craigslist, és üzembe a bevétel felé a tartozás. Ez csak egy egyszeri push, de ha leüt egy teljes egyensúly, hogy eggyel kevesebb havi számlát, akkor meg kell fizetni ezentúl – felszabadítása több pénzt tenni bele a többi tartozást minden hónapban.

Állj kiadások!

Az utolsó módszer, amelynek segítségével magát az út az adósság, hogy hagyja abba az ásást. Hacsak nem valami változtatni a kiadási szokások, ez nagyon lehetséges, a tartozás bajok sokkal rosszabb, mielőtt jobb

Fontolja meg, hogy készpénz vagy bankkártya csak azt tervezi, a stratégia az adósság. Az is segít, hogy nyomon követheti kiadásait egy darabig, hogy mi a gyenge pontok és problémamentes területek. Akárhogy is, a tartozásokat nem megy el -, és könnyen súlyosbítja azokat, ha nem fékezni a kiadások.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.