Het toevoegen van positieve krediet Geschiedenis om uw credit verslag

Home » Credit and Debt » Het toevoegen van positieve krediet Geschiedenis om uw credit verslag

Het toevoegen van positieve krediet Geschiedenis om uw credit verslag

Een positieve krediet geschiedenis is belangrijker dan ooit. Je moet een goede kredietwaardigheid hebben om een ​​hypotheek te krijgen, huren een appartement, een auto kopen, krijgen een goede verzekering tarief, en soms zelfs om een ​​baan te krijgen. Meer bedrijven zullen waarschijnlijk het argument dat ze nodig hebben om uw krediet geschiedenis te controleren voordat zaken doen met jou te maken.

Als u slecht krediet of geen krediet, je doel is ongetwijfeld een positieve krediet geschiedenis te bouwen.

Het is geen magie. Je kunt dingen niet direct toe te voegen aan uw credit verslag. In plaats daarvan moet u afhankelijk van uw schuldeisers en kredietverstrekkers om updates van de kredietbureaus op basis van uw account geschiedenis te sturen.

Er zijn drie grote kredietbureaus: Equifax, Experian en TransUnion. Crediteuren u zaken doet met uitsluitend meld uw credit geschiedenis als een van de bureaus op basis van hun bestaande relatie met dat bureau. Bureaus hebben geen informatie met elkaar te delen onder normale omstandigheden, dus er is een kans dat sommige van uw accounts kunnen slechts op een credit verslag verschijnen.

Hoe een positieve krediet geschiedenis is gebouwd

Elke maand of zo uw credit card uitgevende instellingen en kredietverstrekkers stuurt een update van de status van uw account. Ze vertellen de kredietbureaus uw huidige saldo, betaling geschiedenis, en andere details over uw accounts. Ik het is deze informatie die helpt bij de opbouw van een positieve krediet geschiedenis, uitgaande van uw accountgegevens zijn positief.

Dat betekent dat tijdige betalingen en gezond creditcard saldi.

Het kost tijd om positieve informatie toe te voegen aan uw credit verslag dus niet verwachten dat het gebeurt ‘s nachts, of zelfs in een paar weken. U kunt het proces helpen door patiënt en financieel verantwoordelijk.

Wat als je geen accounts?

Je moet open en actieve, positieve accounts om een ​​positieve krediet geschiedenis te bouwen.

Als u nog niet over rekeningen te openen, kunt u proberen uw interesse voor de soorten creditcards of leningen voor mensen met geen krediet of slecht krediet, zoals een beveiligde credit card of retail store credit card. En, als je niet kunt krijgen goedgekeurd op uw eigen, een familielid of vriend kunnen worden bereid zijn mede te ondertekenen voor u of maak je een geautoriseerde gebruiker op een van hun creditcards zijn.

Gebruik uw accounts op de juiste manier

Terwijl je probeert om een ​​positieve krediet geschiedenis te bouwen, wil je de dingen die uw krediet zal pijn te vermijden. Dit geldt ook voor te late betalingen, hoge kredietlimieten, en te veel credit card toepassingen.

Begin klein. Verwacht om slechts kleine kredietlimieten en leningen te krijgen, in het begin, dat wil zeggen minder dan $ 1.000. Schuldeisers en kredietverstrekkers zullen bereid zijn om meer krediet te verlenen aan u zodra u hebt laten zien dat u verantwoordelijk met een beetje kan zijn. Geen gebruik maken van te veel van uw beschikbare krediet en terug te betalen wat je lenen op tijd elke maand.

Accounts die onnauwkeurig Gemeld

Als uw credit verslag bevat negatieve accounts die positief zou moeten zijn, kunt u het kredietrapport geschil proces te gebruiken om de informatie te corrigeren. Zo kan uw credit verslag laten zien dat je laat op een betaling die u zeker dat u op tijd betaald bent waren.

Om krediet verslag fouten te corrigeren, moet u een geschil brief te sturen naar de kredietbureaus onder vermelding van de fout en het verstrekken van een kopie van een bewijs dat toont de informatie is inderdaad onjuist.

Het bureau zal onderzoeken en te herzien uw credit verslag als het onderzoek naar uw claim ondersteunt. Zo niet, dan kunt u follow-up met een geschil rechtstreeks met het bedrijf dat de fout gemeld.

Sommige Rekeningen niet helpen bij Credit

Niet alle rekeningen die u betaalt elke maand krijgen regelmatig gerapporteerd aan kredietbureaus. Bijvoorbeeld, uw mobiele telefoon, kabel, en autoverzekering betalingen die niet helpen bij het opbouwen van een positieve krediet geschiedenis, zelfs wanneer u op tijd betalen. Echter, als je standaard op deze betalingen (door steeds enkele maanden delinquent), de late betalingen zou kunnen worden om uw credit verslag toegevoegd en pijn uw vooruitgang in de richting van het opbouwen van een goede credit score.

Kijk uit voor krediet reparatie oplichting en trucs over het verbeteren van uw credit score. Credit reparatie bedrijven hebben geen privileges met uw krediet geschiedenis dat je niet ook hebben.

Het bouwen van een positieve krediet geschiedenis is niet zo moeilijk als het lijkt. Open een account en de rekening betalen op tijd elke maand en je bent het opbouwen van een positieve krediet geschiedenis. Geef het wat tijd, en met de tijd, zult u in staat om grotere credit card limieten en leningen veroorloven.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.