Hitel-jelentés mítoszok, amelyek nem igazak

Home » Credit and Debt » Hitel-jelentés mítoszok, amelyek nem igazak

Hitel-jelentés mítoszok, amelyek nem igazak

Az információkat a hitel-jelentés hatások mindent, hogy hol él, hogy mit hajt, és még hol dolgozik. Sajnos, túl sok ember félreérti a hitel jelentések és a benne foglalt információk. Íme néhány a leggyakoribb tévhiteket hitel jelentések és az igazság mögött minden.

1. Nem kell, hogy ellenőrizze a hitel-jelentés, hacsak nem hitelt kérni.

Ellenőrzése a hitel-jelentés, mielőtt alkalmazni a nagy hitelt javíthatja az esélye jóvá. Áttekintve a hitel-jelentés, mielőtt az alkalmazás lehetőséget ad arra, hogy tisztítsák meg a hibákat és más negatív információkat, amelyek neked megtagadva.

Nem kell várni, amíg már készül egy jelentős alkalmazás ellenőrzi a hitel-jelentés. Az is fontos, hogy ellenőrizze a hitel-jelentés legalább évente egyszer keresni jelei a személyazonosság-lopás vagy csalás. Ellenőrizzük előre a hitel-jelentés lehetővé teszi, hogy utolérjék, és foglalkozik a személyazonosság-lopás, mielőtt rosszabb lesz.

Ha munkát keres, vagy ha te fel a promóciós ellenőrizni kell a hitel-jelentés. Sok munkáltató megtekintéséhez hitel jelentések (nem hitel-pontszámok) és szeretné, hogy készüljön fel, hogy mit lehet találni. Ez különösen fontos, ha a kérelmező a pénzügyi helyzete, illetve a magas szintű vezetői pozícióban. Önnek joga van a szabad hitel-jelentés, hogy éppen munkanélküli és tervezi, hogy munkát keresni a következő 60 napra.

És bármikor te tagadta a hitelkártya, kölcsön, vagy egy másik szolgáltatást, mert az információ a hitel-jelentés, akkor ellenőriznie kell a másolatot a hitel-jelentés az abban használt döntést, hogy erősítse meg az adatok helyesek. Itt van a jogot, hogy a szabad hitel-jelentés ebben az esetben. Ha a hitel-jelentés hibák vezettek az megtagadják, akkor vitatja ezeket a hibákat a hitel iroda és kérje a hitelező, hogy vizsgálja felül az alkalmazás.

2. ellenőrzése a hitel-jelentés fájni fog a hitel.

Ön valószínűleg hallott, hogy vizsgálatokat a hitel-jelentés negatívan befolyásolhatja a hitel, de ez nem tartalmazza a saját vizsgálatokat a hitel. Kétféle hitel vizsgálatok. Kemény kérdések készülnek, amikor, hogy egy alkalmazás a hitel vagy hitel-alapú terméket vagy szolgáltatást. E vizsgálatok nem fáj a hitel pontszámot. Soft vizsgálatok készültek, amikor ellenőrzi a hitel, vagy egy üzleti csekket, a hitel prescreen akkor a hitel termékeket vagy szolgáltatásokat. Ezek a puha vizsgálatok nem fájt a hitel pontszámot.

Megy keresztül, a hitelező, hogy a hitel ellenőrizni fogja bántani a hitel. Annak elkerülésére, hogy a hitel érinti, akkor ellenőrizze a hitel-jelentés magát egyenesen az egyik a három fő hitelnyilvántartók. Lehet, hogy egy díjat, ha ahhoz a hitel-jelentés a hitelirodának hacsak nem jogosultak ingyenes hitel-jelentés alapján a Fair Credit Reporting Act. Tudod, hogy egy szabad hitel-jelentés minden évben át AnnualCreditReport.com, a helyszínen elrendelő ingyenes hitel-jelentés által nyújtott szövetségi törvény.

Jó hír, hogy a saját hitel ellenőrzés nem fog fájni a hitelt. Ez azt jelenti, hogy ellenőrizze a hitel, ahányszor csak kell, hogy félelem nélkül, hogy ez fogja bántani.

3. megtérülnek a múlt mértékben figyelembe vegye ki a hitel-jelentés.

Megtérülnek a bűnöző egyensúly jobb a hitel hosszú távon. Sajnos, ez a fizetés nem törli a számla vagy a fizetési előzmények részleteket a hitel-jelentés. Minden a múlt negatív kifizetés marad a hitel-jelentés idejére a hitelinformációs határidő, de a fiók frissítésre kerül, hogy azt mutatják, hogy utoléri a késedelmes egyensúlyt. Ha fiókja továbbra is nyitott és aktív, akkor a jövőben kellő időben történő kifizetések kerül jelentésre ok.

Pontosan leírták negatív információk maradhatnak a hitel-jelentés legfeljebb hét évig. Ezen időtartam után, a negatív adatokat törölni kell a hitel-jelentés automatikusan.

4. A kifizető a tartozás meghosszabbítja a hitelinformációs határidőt.

Egyes emberek bizalommal fizetnek ki egy régi fiókot, mert úgy vélik, hogy a fizetési újraindítja a hitelinformációs idejű óra, ha a számlavezető a hitel-jelentés újabb hét évre. Szerencsére nem ez a helyzet.

A hitelinformációs határidő alapja az idő, ami eltelt a negatív cselekvés. A kifizetések egy számlát nem indul újra a megadott időszakban. Például, ha volt 30 nap végén egy hitelkártya, 2010 decemberében fogott fel újra 2011 januárjában fizetett időben, amióta a késedelmes fizetések ki fog esni a hitel-jelentés, 2017 decemberében a többi számla története ettől a ponttól marad a hitel-jelentés.

5. Zárás számlát eltávolítja azt a hitel-jelentés.

Egy másik gyakori tévhit, hogy egyszerűen záró számlát törli azt a hitel-jelentés. Azonban nem ez a helyzet. Ha bezárja egy fiókot, az egyetlen dolog, ami történik, mivel kapcsolódik a hitel-jelentés, hogy a számla állapotát tűnik lezártnak. A számla marad a hitel-jelentés a fennmaradó hitel jelentési határidőt, ha zárva volt rossz állás, például, ha a számla töltöttünk ki. Vagy, ha a számla volt jó állapotban, amikor zárva volt, akkor marad a hitel-jelentés alapján hitelirodának bejelentésének irányelveit pozitív, zárt számlákat.

6. Férjhez fog olvadni a hitel-jelentés az Ön házastársa.

Amikor férjhez, akkor továbbra is fenntartani a külön hitel-jelentés a házastársa, akkor is, ha megváltoztatja a vezetéknevét. Egyes közös számla engedélyezett felhasználói fiókokat, és közösen aláírt számlák megjelenhet mindkét házastárs hitel jelentések, de az egyéni számlák továbbra is szerepel minden egyes személy hitel-jelentés.

7. Csak hitelkártyák és a hitelek jelenne meg a hitel-jelentés.

Ha olvassa el a hitel-jelentés, akkor lehet, hogy meglepett, hogy minden típusú számlák, hogy megjelenik. Orvosi számlák, adósság gyűjtemények és nyilvántartás, mint a csőd vagy adó zálogjogot szerepel a hitel-jelentés mellett hitelkártyák és a hitelek.

Mivel ezek nem hitel számlák, számlák, mint a mobiltelefon kifizetések, illetve közüzemi kifizetések nem rendszeresen jelentett a hitelirodának. Ha ezeket a számlákat lesz komoly bűnöző, akkor adhatunk a hitel-jelentés, mint egy gyűjtemény fiókot.

8. A foglalkoztatás és a jövedelem történelem tartalmazza a hitel-jelentés.

Egy 2015 TransUnion tanulmány , 55 százaléka, akik a közelmúltban lenne ellenőrizni a hitel-jelentés hitt a teljes foglalkoztatás története megjelent jelentésükben. És 41 százaléka gondolja, hogy a jövedelem szerepel a hitel jelentések. A jelenlegi munkaadója is szerepel a hitel-jelentés, de ennyi. A hitel-jelentés nem vezet listát a korábbi munkáltatók, és nem sorolja a bevételt. Hitel és kölcsön alkalmazások azonban kérni fogja a foglalkoztatás és a jövedelem információt elfogadni.

9. Bérleti történelem szerepel a hitel-jelentés.

A TransUnion vizsgálatban 49 százaléka az emberek kiváló hitel véljük, hogy a bérleti kifizetések a hitel jelentések. Bérleti számlák általában nem jelenik meg a hitel-jelentés, de előfordulhat, hogy néhány kivételtől eltekintve. Kiadó kifizetések apartmanok jelentést Experian RentBureau szerepelni fog az Experian hitel-jelentés. Hitelirodának általában nem az információk megosztását, így ezek a bérleti díjak nem jelenik meg a többi hitel jelentések.

10. fiókok már csak cosigned nem jelennek meg a hitel-jelentés.

Ha aláírását is a hitelkártya vagy hitel, úgy tűnik, a hitel-jelentés, mint az egyéb információkat, mint az összes többi fiókból. A fiók használati és fizetési aktivitás jelenik meg a hitel-jelentés, és befolyásolhatja a hitel, akkor is, ha nem te vagy az egyetlen, aki használja vagy előnyök a fiókból. Kivéve, ha a nevét cosigned Ön engedélye nélkül, akkor nem lesz képes eltávolítani a cosigned fiókot a hitel-jelentés.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.