Hitelkártya Basic: Keress több pontot és Miles Ezekkel 6 stratégiák

Home » Credit and Debt » Hitelkártya Basic: Keress több pontot és Miles Ezekkel 6 stratégiák

Hitelkártya Basic: Keress több pontot és Miles Ezekkel 6 stratégiák

Valld be: A kedvenc dolog meg az új kártya van a félelmetes jutalom ez fog keresni neked. És azt akarja, hogy tegyenek meg mindent, hogy maximalizálja azok jutalmat. A Nerds vannak itt, hogy segítsen a hat tipp, hogy többet keresnek mérföld, pontokat vagy készpénz vissza az új kártya.

1. Hit a szükséges kiadásokat, hogy a regisztrációs bónusz

A regisztrációs bónusz egy további beáramló pontot, mérföld vagy készpénzt kap a fürdőzés után egy bizonyos összeget a hitelkártya, egy meghatározott ideig. Nem minden hitelkártya van egy regisztrációs bónuszt, de sok a versenyképes jutalom kártyákat csinálni. Persze, ez nem számít, milyen nagy a potenciális regisztrációs bónusz, ha nem töltik a szükséges összeget kapja meg.

Ez egy jó ötlet, hogy alkalmazni kell a hitelkártya egy regisztrációs bónusz egy szükséges tölteni akkor nyomja meg, anélkül, hogy a tartozást. Más szóval, ha meg kell tölteni 3000 $ három hónapig, de már csak az eszközöket tölteni, és fizeti ki 500 $ havonta, a regisztrációs bónusz lesz legalább részben érvényteleníti bankköltségfizetés. Elkerülése céljából hitelkártya-tartozás, ha feltétlenül szükséges, és kap egy hitelkártyát a szükséges ráfordítást, amely megfelel a költségvetést.

2. Adjuk hozzá a jogosult felhasználó, ha a kártya kínál egy további bónusz

Egyes hitelkártyák kínál további regisztrációs bónusz hozzátéve egy jogosult felhasználó egy bizonyos ideig, és amelynek neki a vásárlást. Ha az új kártya kínálja ezt, és van valaki, amelyet szívesen felveszik a jogosult felhasználó-, mint egy partner vagy egy főiskolás korú gyermek-ez egy nagyszerű módja annak, hogy néhány extra pontokat.

De mielőtt ezt, meg kell értenünk, hogy mi engedélyezett felhasználó. Ez a személy lesz képes használni a hitelszámla, de jogilag nem köteles a kifizetést, és nem módosíthatja. Jogosult felhasználó lehet távolítani bármikor, de akkor meg kell kérni a kibocsátót, ha ez az eltávolítás hatással lesz a bónusz.

3. A bónusz bevásárlóközpontban, amikor online vásárlás

A bónusz plázában egy bevásárló portál, amely lehetővé teszi, hogy kedvezményekhez vagy jutalom az online vásárlások, mint a Chase végső jutalmat vagy Citi bónusz készpénz Center. Használatához menjen a kibocsátó bónusz Mall honlapján, és kattintson a kiskereskedő az Ön által választott, mielőtt vásárol. Majd fizetni a hitelkártya arat az extra jutalmat.

4. Opt a bónusz jutalmazza kategóriában, ha alkalmazható

Ha a hitelkártya bónusz jutalmak kategória-szerű Discover it® Balance Transfer és Chase Freedom® azon 5% bónusz-meg kell választani a negyedéves, hogy kihasználják őket. Ellenkező esetben, akkor csak kap a standard jutalom, amelyek jellemzően 1%.

5. Használja a hitelkártya mindent, ami nem számít fel díjat

Sok a költségeket lehet tenni rá egy hitelkártya és fizetett ki az esedékesség napja előtt keresni jutalmak. Tegyük a dolgokat, mint a gáz, élelmiszerboltok, utazási költségek, szórakozás kiadások, előfizetések és segédprogramokat a hitelkártya. Csak győződjön meg róla, hogy fizeti ki minden hónapban.

Egyéb költségek, mint a bérleti díj vagy negyedéves adófizetés, kezdeményezheti a díj, ha díjat őket a hitelkártya. Fizessen ezeket a csekk vagy banki tervezetet, így elkerülheti a díjakat, ami lényegesen több, mint bármely jutalmat kapsz.

6. Pár up kártyák

Néhány hitelkártyák jól működnek együtt maximalizálja a jutalmakat. Például, ha van a Chase Freedom® és Chase Sapphire Preferred® Card kártyát, akkor a kombináció az 5% -os bónusz kategóriák és a Chase végső Rewards helyszínen megváltó jutalom, hogy maximalizálja a pontokat. Használd a Chase Freedom® vásárlások 5% jutalmat és át ezeket pontokat a Chase Sapphire Preferred® Card beváltani ütemben 1,25 cent pont utazásra szóló Chase végső Rewards oldalon. Vagy ha képzett utazási hacker, akkor át azokat a pontokat, hogy törzsutasrendszerek, hogy jobb ajánlatot.

A elvihető: Ha azt szeretné, hogy keresni nagy jutalom, akkor meg kell felelnie a szükséges ráfordítást kap a hitelkártya regisztrációs bónusz és adjunk hozzá egy jogosult felhasználó, ha van egy további bónusz erre. Akkor is használja a kibocsátó bónusz Mall online vásárlás esetén, iratkozz fel a bónusz kategória, és használja a hitelkártyáját, amikor csak lehet, fizetés nélkül. Végül, a fejlett hitelkártya felhasználók akarnak kiegészítve kártyák maximalizálása jutalmak és beváltási.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.