Hoe Blijf gemotiveerd om geld te besparen

Home » Budgeting » Hoe Blijf gemotiveerd om geld te besparen

Hoe Blijf gemotiveerd om geld te besparen

Budgettering tactiek en tips helpen u de dag-tot-dag werk van het beheren van uw financiën te voeren.

Budgettering strategieën zullen u helpen te begrijpen, op doelen georiënteerde of filosofisch niveau, waarom precies ben je al dit werk te doen.

Maar naast je tactiek spijkeren en het kennen van uw strategische visie, is er een derde element budgettering die je nodig hebt om te omhelzen: het onderhouden van uw motivatie.

Waarom is het handhaven van motivatie munt Essentiele?

Klinkt dit als een stelletje jargon?

Laat mij dit te vergelijken met een ander voorbeeld:

Als je op een dieet, moet je tactiek. Je moet leren, bijvoorbeeld om romige ranch dressing met een laag vetgehalte, low-carb,-yoghurt gebaseerde alternatief te vervangen.

Je moet leren van de tactiek van het vervangen van witte rijst met bruine rijst, vette stukken vlees met mager vlees en gebakken groenten met gegrilde, gestoomde of rauwe groenten.

Dat zijn allemaal tactiek. Het zijn tips die u helpen om de dag-tot-dag van diëten uit te voeren.

Uw dieet strategie helpt u erachter te komen, filosofisch, waarom je die tactiek bent uitvoeren. U kunt een strategie van het leiden van een low-carb levensstijl, en werd een hart-gezonde eter, of snijden verzadigde vetten uit uw systeem.

Maar naast uw strategie en je tactiek, moet u ook gewoon oude motivatie. Het maakt niet uit hoeveel je streven naar een hart-gezonde eter, of hoeveel tips en tactieken die u leren worden. Niets van dat alles gaat uit of, in een moment van zwakte, je sjaal hij een hele zak chips, gevolgd door veertien chocolate chip cookies.

Motivatie is net zo belangrijk als uw visie en je tactiek. Strategie, tactiek, en motivatie zijn de drie hoeken van een “succes driehoek.”

Nu je weet waarom het belangrijk is om gemotiveerd te blijven, hoe kun je de vaart erin te houden als het gaat om uw financiën? Hier zijn een paar suggesties:

1. Houd een lange termijn doel voor ogen

Misschien is uw doel is om volledig schuldenvrij te worden.

Misschien wilt u met pensioen te gaan op de leeftijd van 45 jaar (Ja, dat kan worden gedaan.)

Misschien wilt u uw eigen huis vrij en duidelijk, zonder hypotheek bevestigd. Misschien wilt u uw kinderen naar school te sturen zonder ze te belasten met leningen voor studenten, betalen voor de bruiloft van uw kind, of stoppen met een baan die je niet dus geniet u een lager betaalde, maar meer voldoening alternatieve carrière na te streven.

Wat uw “waarom”, hou het in de voorhoede van je geest. Hang foto’s die uw “waarom” in uw hele huis. Voortdurend herinneren uzelf van de grote, overkoepelende doel dat u op mikt.

2. Stelt u zich eens in Uw Golden Years

Studies hebben aangetoond dat mensen die zijn bedreven in zichzelf te visualiseren als senioren de neiging om meer voor hun pensioen dan mensen die dat niet doen slaan.

U kunt een gratis app uit de iTunes Store genaamd “Age My Face”, waarmee u een foto van uw gezicht digitaal ouder worden. Merrill Edge heeft ook een gratis programma genaamd Gezicht Pensioen, die dezelfde service biedt.

Het krijgen van een glimp van jezelf als een senior zou je motiveren om te sparen voor hun pensioen. (En als een bonus, kunt u ook meer gemotiveerd zijn om sunblock te dragen, water te drinken, en krijg voldoende slaap!)

3. Praat met mensen die Gepensioneerd

Veel senioren zal u vertellen dat hun twee grootste spijt niet nemen betere verzorging van hun gezondheid en hun financiën.

Door te voldoen aan en spreken met mensen die te maken hebben met de gevolgen van hun jeugdige beslissingen, zou je meer gemotiveerd worden om weg te blijven van de fouten die ze maakten.

Niet zeker waar voor gepensioneerden te ontmoeten? Probeer het lezen van blogs geschreven door gepensioneerden, waarin ze hun leven, hun vreugde, en hun problemen te documenteren. Je kunt ook je ouders vragen om aanbevelingen of ze in een 55 + gemeenschap leven.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.