Hoe de Fair Market Rent Bereken voor uw Unit

Home » Real Estate » Hoe de Fair Market Rent Bereken voor uw Unit

Hoe de Fair Market Rent Bereken voor uw Unit

Definitie:

Fair Market Rent is het geschatte bedrag van geld een woning met een aantal slaapkamers, in een bepaald gebied van het land, zal huren.

Hoe is eerlijk Markthuur berekend?

Fair markthuur is een brutohuur schatten dat de basishuur, alsmede alle essentiële hulpprogramma’s die de huurder verantwoordelijk voor het betalen zou zijn, zoals gas- of elektrische omvat. Het bevat geen niet-essentiële nutsvoorzieningen zoals telefoon, televisie of internet.

HUD komt bij de nummers voor elk gebied met behulp van gegevens van de telling en door huurder enquêtes. Elk jaar, HUD stelt een lijst van de Fair markthuren voor meer dan 2.500 grootstedelijke en niet-grootstedelijke provincies.

Wat is Fair Markthuur gebruikt?

Fair huurprijzen Market worden gebruikt om huurbewijs bedragen voor de overheid hulp bij huisvesting programma’s zoals Section 8 (Housing Choice Voucher Program) te bepalen.

Ook bekend als: FMR, Markthuur

Voorbeeld:
In de stad Newark, New Jersey, de reële huurprijs voor een appartement met twee slaapkamers is $ 1200. De beurs markthuur voor een slaapkamer is $ 1000.

Wat is Section 8?

Section 8 is een programma dat de financiële steun aan bepaalde personen biedt om hen te helpen veroorloven om een ​​huis te huren. Het programma geeft behuizing vouchers aan deze personen. Om in aanmerking voor een voucher ontvangen, kunt u niet meer dan een bepaald bedrag per jaar, op basis van het aantal mensen dat in het huishouden te maken.

Als een verhuurder verbindt er zich om te verhuren aan een sectie 8 huurder, zal de Afdeling 8 programma eerst te inspecteren de eigenschap om te controleren of het voldoet aan bepaalde normen. Als het goed gaat de inspectie, dan is de verhuurder zal worden rechtstreeks elke maand betaald door de Section 8 programma.

Hoeveel zal Section 8 Pay?

Section 8 zal de voucher bedrag te bepalen door eerst het aantal mensen dat het uitzoeken in het huishouden.

Het zal dan de grootte van het appartement het huishouden in aanmerking komt voor vast te stellen. Bijvoorbeeld, kan een drie-persoons huishouden in aanmerking komen voor een twee-slaapkamer voucher.

Aangezien de beurs markthuur voor een eenheid kan sterk variëren, afhankelijk van het gebied van het land het apparaat zich bevindt, zal Section 8 vervolgens de voucher bedrag dat met behulp van de eerlijke markthuur voor de specifieke regio. Afhankelijk van het inkomen van de huurder, kan de voucher niet het volledige bedrag van de maandelijkse huurprijs. De huurder kan nog steeds verantwoordelijk voor een deel van de maandelijkse huur te betalen.

Het instellen van de juiste prijs voor uw huurauto

Er zal een maximum bedrag dat u in staat om een ​​vergoeding voor uw woning op basis van een aantal verschillende factoren zal zijn. Deze factoren kunnen zijn:

  • Locatie:  De locatie van het apparaat speelt een grote rol bij het vaststellen van de huurprijs. Als uw woning is gelegen in een wenselijke stad, kunt u meer opladen. Als uw woning is gelegen in de beste school district in de stad, kunt u in staat om een nog hogere huur te krijgen. Twee eenheden, die slechts twee blokken verwijderd van elkaar kunnen heel verschillend huurprijzen bevelen omdat ze in verschillende steden of in verschillende schooldistricten.
  • Grootte:  Er zal een maximum bedrag dat u in staat om op te laden op basis van de vierkante meters en het aantal slaapkamers en badkamers apparaat heeft, zal zijn.
  • Voorzieningen:  Als uw woning heeft een geweldig uitzicht, buitenruimte, centrale airconditioning, of is onlangs gerenoveerd, kunt u in staat om meer kosten voor uw toestel in vergelijking met andere eenheden in het gebied dat qua grootte vergelijkbaar apparaat zijn.
  • De vraag:  Als er veel beschikbare eenheden in uw omgeving en niet zo veel geïnteresseerde huurders, kan het nodig zijn om de prijs te laten vallen op het apparaat om het te krijgen gehuurd.

Het kan erg lastig om uw huur correct prijs. Het gaat om trial and error. Het vinden van ten minste drie woningen in uw omgeving die vergelijkbaar zijn met de jouwe kan behulpzaam zijn bij het bepalen van de juiste prijs is.

 

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.